Kun meidän posse lähti Possea katsomaan!
Viime aikoina minulla on ollut useita hauskoja juttuja Maikkarin ohjelmiin liittyen. Osallistuin Instagramissa uuden Putous -kauden kampanjaan (katso kuvat täältä ja täältä), inspiroiduin sisustuksesta Kotoisa -ohjelman pressitilaisuudessa (lue juttu täältä) ja nyt pääsimme koko perheen voimin Possen livelähetyksen yleisöön! Kaikki nämä ovat tulleet eri kautta, mutta kaikki ovat olleet omalla tavallaan ihania.


Pääsimme myös juttelemaan ihanan välittömien ja rentojen Posse -tähtien kanssa. Kuvia otettiin muitakin, mutta nuoriso ei antanut julkaisulupaa ;) Jääköön kotiarkistoon muistoksi. 

Uusille lukijoille tiedoksi, olemme siis yhdeksänhenkinen uusperhe, lapset iältään 10 ja 18 välillä (Voit tutustua meihin paremmin lukemalla Kaunismäessä -blogin tarinan). Posse osuu siis juuri tähän kohderyhmään, joten kun saimme siskoltani kutsun livelähetykseen, oli selvää, että osallistumme! Aivan kaikki eivät pääseet, tytöillä oli muuta ohjelmaa, joten lähdimme viiden pojan kanssa matkaan. Tässä oli se hyvä puoli, että mahduimme yhteen autoon, sillä vaikka toinen automme on seitsenpaikkainen tila -auto, emme silti mahdu siihen, jos lähdemme koko porukalla liikenteeseen.


Istuimme sivukatsomon eturivissä, joten kaikki starat kulkivat aivan meidän edestä. Olen ennenkin ollut livelähetystä katsomassa ja joka kerta tunne on epätodellinen, ihan kuin katsoisi telkkaria, mutta oletkin paikan päällä. Pitää oikein muistuttaa itseään, että hei, ne on OIKEESTI siinä nenän edessä. Hauska hetki oli kun yhtäkkiä huomasin, että Antti Tuisku seisoi aivan vieressämme ja valmistautui menemään lavalle. Kuopuksen ilme oli näkemisen arvoinen, kun kuiskasin hänelle: "hei, huomasitko kuka tossa on?". Leuka meinasi tipahtaa lattianrajaan!

Tässä yhteydessä minulle myös selvisi jotain yllättävää: ne portaat, joita pitkin vieraat tulevat lavalle eivät johda mihinkään! Anttikin siis kiipesi sinne valmiiksi etukautta ja lymyili siellä kunnes hänen oli aika tehdä sisääntulonsa :D Possen porukka oli tehnyt Antin uudesta musavideosta tosi hauskan parodian, josta Antti oli aivan otettu. Ohjaaja paljasti, että video oli tehty samana päivänä, koska oikeakin video oli julkaistu vasta silloin. Aika huikeaa!!


Livelähetyksessä tosi monen asian pitää loksahtaa sekunnilleen kohdalleen ja jokaisen pitää tietää paikkansa. On ihailtavaa, miten saumattomasti kaikki sujuu. Studio -ohjaajalla on oltava kaikki hyppysissä, esiintyjät, kamerat, yleisö. Kaikkien täytyy pelata yhteen. Erityisen hauska yksityiskohta oli lattian lakaisija. Possen studiossa on musta, kiiltävä lattia, jossa kaikki roskat näkyvät, joten joka mainostauolla hän kävi mopin kanssa lakaisemassa!


Kuvassa keskellä ohjaaja, joka muisti koko ajan myös huomioida yleisön ja varmistaa, että kaikilla on hyvä fiilis! Alussa korostettiinkin, että liveyleisö on tärkeä osa Possea ja jos olet joskus miettinyt, tuleeko taputukset nauhalta, niin nyt voin sanoa, että eivät tule, kyllä ne ovat ihan aitoja. Tunnelma on ihan huikea! Uskoisin, että varsinkin lapsille tämä oli tosi mieleenpainuva kokemus. Jos saat joskus mahdollisuuden päästä jonkun ohjelman yleisöön, kannattaa mennä, vaikkei kyseessä olisi edes oma lemppari, koska kokemus sinänsä on niin mielenkiintoinen.

Kotiinkin selvittiin kommelluksitta ja ilman riitelyä, joten ilta voidaan todeta onnistuneeksi. Muutenkin tuntuu, että meidän yhteiset reissut ovat alkaneet sujua aika mukavasti. Joskus tuntui, että koko porukalla mihinkään lähteminen on ihan mahdotonta, pelkästään se, että kaikki olisivat ajoissa valmiita tuntui haastavalta. Tavarat olivat hukassa, vessaan jono ja aina jollakin mökötys jostain asiasta. Ehkä siis lasten kasvaessa, myös lähtemiset muuttuvat helpommiksi? Nyt tietysti kun sanon näin, niin seuraava reissu on katastrofi!!

Koska ei voi olla Kaunismäessä -blogin postausta ilman Luna -kuvaa, niin tässä kuva Lunan perjantain työpäivästä:


Hänellä oli päivän hommat hyvässä vaiheessa jo klo 8.39, ihailtavaa tehokkuutta ;) 

Ihanaa lauantai -iltaa sulle ❤❤❤

Lisää juttuja uusperhe- elämästä löydät täältä:

Kommentit

 1. Olipa tosi mielenkiintoinen postaus! Kiva oli lukea, millaista on Possen kuvauksissa. Ohjelmaa katsomme koko perheen kanssa. Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kiva kokemus teillä :) Posse on kyllä hasuka ohjelma!

  VastaaPoista
 3. Teillä on ollut selvästikin hauska reissu Possen yleisönä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihanaa kun on arjen keskellä välillä jotain kivaa yhteistä tekemistä :)

   Poista
 4. Varmasti todella huikea kokemus <3 Ihanaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!