Kaunismäessä- blogin tarina


Kirjoittaja

Kaunismäessä- blogia kirjoittelen minä, eli Virpi, +40 v nainen, varhaiskasvatuksen opettaja, kasvatustieteen maisteri, uusperheen äiti, askartelija ja hurahtelija. Olen ensimmäiseltä koulutukseltani kuvataiteilija ja toimin kuvataidekoulun opettajana melkein kymmenen vuotta. Kaikenlaiset taidehommelit siis kiinnostavat! Tällä hetkellä toimin asiantuntijana varhaiskasvatuksen liikuntahankkeessa. Harrastan joogaa ja meditaatiota vaihtelevalla menestyksellä ;) 


Kaunismäen poppoo

Uusperheeseemme kuuluu kaksi aikuista ja seitsemän lasta, iältään 12- 20- v, sekä Luna- koira. Kuvaan mielelläni luontoa ja kaikkea kaunista ympärilläni ja näitä kuvia löytyy Instagram- tililtä @kaunismaessa . Myös kaikki blogin kuvat ovat minun ottamia, ellei toisin mainita. Mikäli viihdyt Facebookissa, löydymme sieltäkin facebook.com/kaunismaessa/ , käy tykkäämässä! Blogin nimen tarina

Blogi on saanut nimensä talon mukaan, tai oikeammin tilan, Kaunismäen tilan, joka lapsuudessani oli isovanhempieni kesäpaikka ja sen jälkeen aika paljon tyhjillään. Oli lapsesta asti päähänpinttymäni muuttaa sinne joskus asumaan ja päättäväinen tyttö kun olin, näin myös tapahtui. 22- vuotiaana vastavihittynä nuorena rouvana, ilman työtä, ilman autoa ja ilman rahaa, mutta pää täynnä suuria suunnitelmia, minusta tuli Kaunismäen emäntä viidennessä polvessa. 


Kaunismäki oli ihana koti meille 18 vuoden ajan ja kaikki lapseni ovat saaneet kasvaa siellä, peltojen keskellä, pienessä kyläyhteisössä. Mutta elämä on virta ja kasvaminen erilleen, isommaksi, yhteen ja kohti uutta, johti siihen,että lopulta me kaikki olimme samaa mieltä siitä, että on aika kääntää uusi lehti. Kaunismäen oli aika saada uudet asukkaat ja meidän oli aika saada uusi koti.
Ja aivan kuten Maija Poppanen saapuu juuri silloin, kun häntä kaivataan, Kaunismäelle ilmaantui uudet, nuoret omistajat kuin tilauksesta. Toivon heille siellä monia onnellisia vuosia!


Meidän koko iloinen, suuri porukka löytyy nyt saman katon alta, ehkä hieman kaupunkimaisemmista olosuhteista, mutta samalla fiiliksellä  kuitenkin. 


Blogi tietenkin joutui tästä elämän käänteestä nimikriisiin! Hetken asiaa pohdittuani totesin kuitenkin, että aihepiiri säilyy samana, joten ehkä Kaunismäki ei ole vain paikka, se on mielentila, joten nimi jääköön!!


Aihepiiri

Kirjoittelen elämän kauniista asioista, kuten muodista ja sisustamisesta, leipomisesta ja puutarhanhoidosta. Tämän ohella ihmettelen elämää, kasvamista ja kasvattamista, vanhenemista ja mahdollista viisastumista. 


Parasta bloggaamisessa on mielestäni juuri Sinä, eli lukijat ja kaikki ne uudet tuttavuudet joihin olen tämän maailman kautta saanut virtuaalisesti tutustua. Toivotan Sinut siis lämpimästi tervetulleeksi Kaunismäkeen - lue, tutustu, jätä kommentti ja tule uudestaankin 💙

Kommentit

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!