Vuoden 2019 luetuimmat jutut- leivonta ja uusperheen elämä kiinnostivatKaunismäessä- blogin vuoden 2019 luetuimmat postaukset sisälsivät leivontaa, uusperheen elämää ja vähän muotia. Vuoden luetuin postaus on myös blogin kaikkien aikojen luetuin postaus, eli Helppo kauravuokaleipä. Tämä resepti pitää aina vaan pintansa, eikä ihme, niin helppo ja herkullinen leipä on kyseessä! Huomasin, että tekstin lopussa haaveillaan koiranpennusta ja Luna- koira täyttää keväällä jo 3- v!

Seuraavaksi eniten on luettu Gluteeniton suolainen piirakka. Tämäkin on mielestäni tosi hyvä ohje, gluteeniton piirakka pohja kun on usein tosi mureneva, mutta tämä pysyy hyvin kasassa. Kolmossijallakin on leivontaa, eli Gluteeniton Kinder- piirakka. Kunhan jouluherkuista selvitään, niin tätähän voi taas alkaa jo leipomaan ;D Oi oi, nami nami, ihan tulee vesi kielelle kun tätä herkkua muistelee!

Nelossijalla päästään jo muihin aiheisiin, eli uusperheen elämään, jutulla Sun, mun ja exien säännöt - onko uusperheeseen mahdollista luoda yhteiset säännöt ja onko se ylipäätään tarpeellista? Tämä kirjoitus herätti paljon keskustelua Facebookin puolella ja kysymykset käytännöistä ja säännöista eri-ikäisten lasten kohdalla on varmasti aihe, joka koskettaa kaikkia lapsiperheitä, ei ainoastaan uusperheitä. Keskustelu oli tosi mielenkiintoista ja vahvisti ajatuksiani siitä, että on niin monenlaisia tapoja kasvattaa ja toimia perheenä, eikä se, mikä toimii yhdelle, välttämättä toimi toiselle.Uudempi aluevaltaus Kaunismäessä- blogissa on muoti- ja vaatejutut. Viitossijaa pitää ihan loppuvuoden juttu Mitä päälle kauden juhliin? Olen iloinen, että vaatejutut ovat saaneet lukijoiden keskuudessa hyvää vastakaikua, sillä itse olen aina ollut kiinnostunut vaatteista ja muodista, mutta koska en ole kokenut itseäni kovin itsevarmaksi tai kuvaukselliseksi kameran edessä, arastelin aluksi niiden tekemistä. Itse kuitenkin tykkään nähdä blogeissa ja Instagramissa vaatteita oman ikäisteni naisten päällä, joten ajattelin, että ehkä näitä kannattaa tehdä? Tyttäreni (kuvassa) on onneksi vähän opastanut minua tyyliin "äiti, älä roikota käsiä tolleen, äläkä näytä noin tympääntyneeltä". Kuudenneksi luetuin juttu on Vuoroviikkoäidin ikävä. Olen iloinen, että tätä juttua on luettu ja kommentoitu, koska tämä on asia, jota olen itse paljon pohdiskellut. Se onkin mielestäni yksi some- maailman parhaita puolia, että voi jakaa kokemuksia ja siten ehkä tuoda lohtua jollekin toiselle samassa tilanteessa olevalle, sekä itse saada vertaistukea. Kiitän teistä jokaista siitä, että Kaunismäessä- blogin, Instagramin ja Facebookin ympärille on muodostunut ihana, saman henkisten ihmisten yhteisö! Jatketaan yhteistä taivalta tulevana vuonna 2020 ❤❤❤


Matsmart.fi

Kommentit

 1. Oli mukava tämän postauksen myötä palata uudellee aiempien postauksiesi äärelle! Tapaamisiin blogin äärellä myös ensi vuonna <3 Onnea ja iloa uuteen vuoteen 2020 <3

  VastaaPoista
 2. Kiva kooste, kiitos tästä. Hyvää Uutta Vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 3. Ihania tunnelmapaloja vuoden varrelta!
  Toivotan hyvää Uutta Vuotta 2020 täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinne! Odotan jo kaikkia ihania kuviasi tänä vuonna❤

   Poista
 4. Mukavia blogikirjoituksia :) Hyvää uutta vuotta ♥

  VastaaPoista
 5. Mukavia tekstejä sinulla täällä on noin ylipäätään:) Onnellista ja mielenkiintoista uutta vuotta!

  VastaaPoista
 6. En ole yllättynyt, että leivonta ja uusperhe aiheiset postaukset ovat luetuimpia. Leivonnassa varsinkin hyviä gluteenittomia ohjeita ei ole aina helppo löytää. Itse pistin heti muistiin tuon Kinder-piirakan. Uusperheiden asioista ei varmasti edes löydy paljon postauksia ja kirjoituksia. Aihe on jollakin tapaa arka eikä siitä ole aina helppo kirjoittaa, kun asiat koskettavat niin monia. Hienoa, että olet kuitenkin tuonut näitä asioita esille.

  Hyvää alkanutta, uutta vuotta ja vuosikymmentä sinulle, Virpi ja onnea ja menestystä blogillesi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoista ja hyvää alkanutta vuotta❤

   Poista
 7. Nämä koosteet on aina kivoja, pitäisi tehdä itsekin :) Ihanaa alkanutta vuotta <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!