Mitä päälle kauden juhliin?

*Kaupallinen yhteistyö

Pikkujoulukausi pyörii jo täysillä, itsekin olen jo ollut yksissä pikkujouluissa Oriflame -porukan kanssa. Käyn aika harvoin sellaisissa juhlissa, joihin pitää pukeutua, joten silloin kun kutsu käy, on kiva pukeutua vähän paremmin. Silloin myös aina huomaa puutteet sillä osastolla omassa vaatekaapissa! Pääsimme tyttäreni kanssa lempparikauppaani Esprit Karismaan tutustumaan juhlakauden muotiin. Hän täytti juuri 18 vuotta, joten pääsee kohta jo osallistumaan "aikuisten juhliin". Viikon päästä juhlistamme hänen synttäreitään meillä kotona. Esprit Karismassa oli juhlavia vaatteita, joista tyttären suosikki oli kultakuvioinen mekko, joka sopikin hänelle mielestäni hyvin. Itse kokeilin monia vaihtoehtoja, joista ylimässä kuvassa oleva mekko oli sikäli suosikkini, että ajattelin sen sopivan monenlaisiin tilaisuuksiin.


Ylläolevan paidan pilkut ovat kiiltelevää hopeaa, mikä tekee siitä hauskalla tavalla juhlavan. Paidan selässä oli myös veikeä leikkaus. Musta allaoleva toppi on kiinni paidassa. Tämä musta paita ei näyttänyt henkarilla mitenkään erikoiselta, mutta istui päällä tosi kauniisti ja kauluksen kuviot tuliva esiin. Tässä huomaa sen, että kannattaa vaan raahata sovituskoppiin kaikki vähänkään kiinnostavalta tuntuvat vaatteet, koska ne näyttävät päällä niin erilaisilta kuin rekillä!


Mustien vaatteiden kuvaaminen on tosi haastavaa ja niin on myös kuvissa esiintyminen. Sain tyttäreltä peiliselfien ottamisen kurssin ja täytyy myöntää, että opeista oli hyötyä. Nuorille oman elämän dokumentoiminen ja jakaminen on niin luontevaa, itse vielä vähän tuskailen asian kanssa välillä. Yhtä julkaistua kuvaa kohden on otettu varmasti ainakin 10 pieleen mennyttä otosta!


Espritin joulun teema on Be the Spirit. Jouluun kuuluu yhteenkuuluvuuden tunne - yli kaikkien rajojen. Jokainen joulu on yksilöllinen - niin kuin sinäkin! Be the Spirit!


Tässä hopeisessa paidassa oli tosi kiva juju selkäpuolella, korunomaiset ketjut, jotka laskeutuvat nätisti. Tätä paitaa sovitin nahkahousujen kanssa. Minulla ei ole koskaan ollut nahkahousuja, mutta tämän paidan kanssa ne olivat aika makeat!


Huomenna sunnuntaina 17.11. on Karismassa Joulunavaus, jonka kunniaksi Espritissa on  mahtavat yhden päivän tarjoukset (koskee normaalihintaisia tuotteita):

-25e / 100e ostoksesta
-20e / 75e ostoksesta
-10e / 50e ostoksesta
-15% / ilman ostorajaa

Kaikkia näitä vaatteita oli myymälässä vielä useampi kappale jäljellä, joten jos näit jotain mistä pidät, ehdit sen vielä hankkimaan. Ja toki valikoimassa on paljon muitakin ihanuuksia!Koska vuodenvaihteen juhlien aikaan on kylmää, on juhlahepeneiden päälle hyvä varata jotain lämmintä. Itse ihastuin tähän pörröiseen jakkuun, joka sopi kaikkien sovittamieni vaatteiden kanssa.


Toivotan mukavaa lauantai -iltaa ja kuulen mieluusti mikä on sinun suosikki asu vuodenvaihteen juhliin?

Lue lisää Kaunismäen muotijuttuja täältä 


Kommentit

 1. Onpa tyylikkäät vaatteet ♥️ ihanaa sunnuntaita Sinulle ♥️

  VastaaPoista
 2. Ihastuin erityisesti tuohon hopeiseen paitaan <3 Suosikkiasuni on vuodenvaihteen juhliin toppa-asu ulkona ja sisällä lämmin oloasu :) Vietämme vuodenvaihteen perheen kesken <3 Itsenäisyyspäivänä ehdottomasti juhlamekko! Hyvää alkavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koti on ihmisen paras paikka ❤ Itse olen yleensä pitänyt itsenäisyyspäivänä isoäitini vanhaa kansallispukua päiväkodin juhlissa :)

   Poista
 3. Kylläpä on kauniita vaatteita ja hyvin olette kuvissa onnistuneet molemmat:) Kivaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Kivoja vaatteita ja mäkin tykkään kun vaatteessa on jokin juttu, niinkuin noissakin monissa oli.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!