Vinkkejä ja mahtavat edut aineettomiin lahjoihin!Keräsin tähän postaukseen muutaman esimerkin vähän erilaisista lahjakorttilahjoista, palveluista, joita olen itse kokeillut ja hyväksi havainnut. Eli jos vielä on mietinnässä lahja jollekin läheiselle, nappaa tästä vinkit! (Tämä postaus oli julkaissut itse itsensä keskeneräisenä, mutta NYT se on valmis!)

Mielestäni lahjakorteissa on parasta se, että silloin lahjan saaja saa jotain, mitä hän ei ehkä muuten itselleen ostaisi. Itse olen saanut aineettomina lahjoina esim. lippuja teatteriin ja konsertteihin, sekä lahjakortteja kauneushoitoon ja hierontaan. Ruuhkavuosissa, varsinkin kun hoidin lapsia kotona ja rahat olivat tiukassa, nämä olivat juttuja, joihin minulla ei itsellä olisi ollut mahdollisuutta investoida. Sain kerran lahjakortin kuumakivihierontaan, jota olin pitänyt aivan ylihintaisena, enkä olisi sitä itse itselleni varannut, mutta voi hyvänen aika se oli ihana kokemus! Selkäjumisena, univelkaisena pienten lasten äitinä oli aivan ihana keidas arjen keskellä saada sellainen hoito. Olen itseasiassa sen jälkeen käynyt kuumakivihieronnassa useammankin kerran ja perunut puheeni sen ylihintaisuudesta ;)

Tässä postauksessa vinkkaan lahjakortit stailaukseen, kampaamo- ja kauneushoitoon, sekä jotain aivan muuta, nimittäin virtuaalipelikokemuksen!!
Stailaus

Kävimme vähän aikaa sitten naisporukalla Helsingin Lauttasaaressa Instyleoutissa Annin ryhmästailauksessa. Jutun voit lukea täältä. Kokemus oli hauska ja Annin vinkit ovat olleet monta kertaa mielessä asuja valitessa ja kaupoilla kierrellessä. Instyleoutissa on myös mieletön valikoima sekä uusia, että kierrätettyjä vaatteita, joita et taatusti löydä muualta, joita on stailauksen yhteydessä mahdollisuus ostaa. Stailauksia on meidän kokeileman ryhmästailauksen lisäksi yksilöstailauksia ja stailauksia erikokoisille porukoille. Katso valikoima tästäPohtiessani aineettomia joululahjoja, ajattelin, että lahjakortti stailaukseen olisi mahtava joululahja! Otin yhteyttä Anniin, joka lupasi teille Kaunismäen lukijoille -20% kaikista stailauksista ja stailauslahjakorteista! Lahjakortin ostat Instyleoutin verkkokaupasta alekoodilla "Kaunismäessa". Aikaa varatessa lisää koodi kommenttiosioon. Koodi on voimassa 15.12. klo 23.59 asti.


Lahjakortti kampaajalle tai kauneushoitoon

Lahjakortti kampaajalle tai kauneushoitoon on lahja, jolle varmasti jokainen löytää käyttöä. Itse ainakin kyllä käyn kampaajalla nykyään säännöllisesti, mutta kauneushoito on vähän sellaista ylimääräistä luksusta, jota ei usein itselleen salli. Tosin kotiäitivuosina en voinut ajatellakaan edes kampaajaa, värjäsin tukkani itse ja tytön kanssa tasoitimme toistemme tukat! Eli kyllä se kampaajalahjakorttikin voi tietyissä elämäntilanteissa olla taivaan lahja.Tänä vuonna olen blogiyhteistyön kautta saanut tutustua Lahtelaiseen kampaamo ja kauneushoitola BD Roomiin, jonka valikoimista löytyy myös ekologiset vaihtoehdot ja tuotteet. Sain kokeilla aivan ihanaa Esse- kasvohoitoa, jota voin lämpimästi suositella, lue juttu täältä. Lahjakortin BD Roomiin voit ostaa paikan päällä, jolloin saat paperisen lahjakortin mukaasi, tai tilaamalla sähköisen lahjakortin laitamalla viestiä osoitteeseen info@bdroom. 

Ihan mahtava etu: Kaunismäen lukijat, jotka ostavat lahjakortin 23.12. klo 16 mennessä osallistuvat 80e arvoisen tuotepaketin arvontaan!! Lähetä kuva lahjakorttikuitista osoitteeseen kaunismaessa@gmail.com niin olet mukana arvonnassa!

Virtuaalipeli-lahjakortti

Pääsin tässä vähän aikaa sitten kokeilemaan jotain itselleni aivan ennekokematonta, kun pääsin työporukassa kokeilemaan virtuaalista pakohuonetta kauppakeskus Redin Pikseli virtuaalipuistossa. Pikseli puistoja on myös Flamingossa, Isossa Omenassa, Lempäälässä ja Seinäjoella. En kovin hyvin osaa selittää näitä virtuaalipelien hienouksia, mutta onneksi siellä paikanpäällä on asiantuntevaa henkilökuntaa, joka kärsivällisesti neuvoo ja selostaa pelien kiemuroita. Pakohuone, jota me pelasimme on sellainen, jossa toimitaan ryhmässä virtuaalimailmassa, vaikka jokainen on omassa "kopperossaan". Tätä paremmin en juttua osaa selittää, se on vain koettava! 

Pakohuone on hieman kalliimpi, kuin peruspelit, joita on laaja valikoima. Lahjakortin voi ostaa peruspeleihin tai pakohuoneisiin. Lahjakortin voit ostaa täältä. Tämä lahja varmasti uppoaa nuorisoon, mutta toisaalta voisi olla jotain ihan erilaista myös aikuiselle, tai hauskaa tekemistä perheelle yhdessä. 

Toivottavasti sait tästä postauksesta ideoita lahjkorttilahjoihin! Joko sinulla on lahjat hankittuna? Minulla ei!!


Kommentit

  1. Loistavia ideoita! Minulla on vielä osa lahjoista hankkimatta, mutta tänä viikonloppuna on tarkoitus loput ostokset suorittaa:) Mukavaa viikonloppua♥

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!