Mitä ohjelmaa tyttöjen iltaan? Oletko koskaan ollut stailattavana?

*kaupallinen yhteistyö, stailaus saatu

Jos mietit mikä olisi hyvää ohjelmaa pikkujouluihin, tyttöporukan illanviettoon tai vaikka polttareihin, niin tässäpä sinulle vinkki: ryhmästailaus Instyleoutissa! Loft tyylisessä tilassa Lauttasaaren kattojen yllä on kiva viettää yhteinen hetki muodin parissa.


Meitä oli koolla iloinen porukka äitiä ja tyttäriä ja tyttäriltä tulikin suorasanaisin palaute asuista ja äitien pukeutumistyyleistä muutenkin ;) Ryhmästailaus sopii 5- 15 hengen porukoille. Instyleout tarjoaa myös henkilökohtaista stailausta ja stailausta 2-4 hengen porukoille Stailaus alkoi luennolla aiheesta työ- ja arkipukeutuminen. Aiheen sai etukäteen valita kolmesta vaihtoehdosta. Luennossa Anni kävi läpi niitä tekijöitä, jotka vaikuttavat pukeutumiseen arkena ja vapaa- ajalla, sekä sitä, mikä erottaa miesten ja naisten pukeutumista. 

Erityisesti jäi mieleen pienet niksit siitä, miten kokonaisuuteen vaikuttaa esim. vyöt, korut, hihojen kääriminen ym. Itse tykkään kulkea arkena löysissä paidoissa (koska mukavuus), mutta niitäkin voi piristää laittamalla ainakin osan helmasta housujen sisään. 

Luennon jälkeen saimme sovitella vaateita ja Anni etsi meille toiveidemme mukaisia vaatteita ja niihin sopivia asusteita. Niiden edellämainittujen niksien tehon huomasi asuja sovitellessa!


Itse etsin asua pikkujouluaikaan. Yleensä pukeudun farkkuihin ja mukaviin vaatteisiin ja juhlapuvustoni on aivan retuperällä, joten apua todella kaivattiin! Oli kiva sovitella vaatteita kaikessa rauhassa, pohdiskella asukokonaisuuksia ja kuulla toisten mielipiteitä. 

Huomasimme, miten ammattilainen osaa asusteilla luoda kiinnostavan kokonaisuuden ja miten paljon korut, huivit ja muut asusteet vaikuttavat yleisilmeeseen.


Päätin rohkeasti sovitella myös sellaisia vaatteita, joita en yleensä itse valitsisi, esimerkkinä tästä on viininpunainen nahkahame. Se oli yllättävän hyvä, mutta mitoitus ei aivan osunnut kohdilleen minulle. Tytär osti kuvassa näkyvät mustat farkut ja on kehunut niitä tosi mukaviksi ja hyvin istuviksi.


Instyleoutissa osa vaatteista on uusia, vastuullisesti valmistettuja vaatteita ja lisäksi on myös kierrättettyjä vaatteita. Näistä saa rakennettua asukokonaisuuksia, joita ei ihan heti kävele kadulla vastaan. 

Ihastuimme kaikki Thoughtin vaatteisiin, ne olivat tosi mukavia ja itse ostin näistä mustan paidan, joka tuntui niin hyvältä päällä, ettei sitä olisi riisunut millään!


Vaatteiden sovittelun lomassa vaihdoimme myös kuulumisia ja olikin ihanaa viettää näiden mahtavien naisten kanssa iltapäivää. Välillä muut kiireet meinaavat jyrätä alleen ystävien tapaamisen, vaikka se on niin tärkeää ja siitä saa voimia jaksaa arjessa!


 Tämän asun Anni valitsi minulle pikkujouluasuksi ja se oli myös tyyliraadin suosikki. Itse en kuitenkaan kokenut tätä omaksi, vaikka se onkin kaunis.Tämän mekon sitten loppujen lopuksi pitkän pähkäilyn jälkeen valitsin. Mitä mieltä, teinkö oikean valinnan? Vieressä tytär mekossa, joka myös lähti meidän mukaan.

On todella antoisaa välillä vähän tuulettaa omaa pukeutumistyyliä ja se olikin mielestäni stailauksen parasta antia. Toki jos olisi muhkeampi kukkaro, olisi omaa vaatekaappia voinut täydentää oikein todenteolla, niin paljon ihania vaatteita tarjolla oli! 

Tutustu tästä Instyleoutin palveluihin ❤

Oletko koskaan ollut ammattilaisen stailattavana? Oletko rohkea kokeilemaan uutta pukeutumisessa, vai luotatko samaan, tuttuun tyyliin?

Lisää Kaunismäen muotijuttuja löydät täältäKommentit

 1. Vähänkö kiva kokemus ja tosi tyylikäs tuo mekko, jonka valitsit!
  En itseasiassa ole ollut stailattavana, mutta harkinnut kyllä.

  Kivaa sunnuntaita ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hauska kokemus, kannattaa mennä jos on mahdollisuus:)

   Poista
 2. Olen ollut kerran Zizzissä stailattavana ja meikattavana. Lopuksi otettiin vielä valokuvia . Kuvissa poseeraaminen oli minusta tosi vaikeaa ja se onkin ehkä yksi syy, miksi en juuri blogissani esittele vaatteitani. Jotenkin oli vaan tosi vaikea olla luonnollinen noissa kuvissa.

  Valitsemasi mekko on minusta tosi hieno ja sopii sinulle hyvin, kun sinulla on niin upea vartalo. Hyvä valinta, kuten tyttärenkin mekko ja farkut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sama juttu mulla, en ole yhtään tykännyt olla kuvissa ja kokenut etten osaa olla luonteva. Vieläkään en yleensä ole oikein tyytyväinen kuviin. Nykyinen mieheni on ahkera kuvaamaan ja on saanut minutkin rentoutumaan asian suhteen :)

   Poista
 3. Onpa kiva idea naisten illanviettoon!

  Minä en ole ollut stailattavana ikinä. Tuollaista porukalla tehtävää kokeilisin mielelläni.

  Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olikin kiva kun oltiin ystävien kanssa yhdessä. Oli tukea ja makutuomareita :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!