Esse- kasvohoito Beauty Designer's Roomissa tuo elävät probiootit ihollesi

*kaupallinen yhteistyö- hoito saatu

Kävin Esse- kasvohoidossa kosmetologi Susanna Vuorisen käsittelyssä Lahden Beauty Designer's Roomissa . Esse on luomulaatuinen, vegaaninen, Ecocert- laatusertifikaatin omaava ihonhoitosarja. Se sisältää eläviä probioottisia bakteereja, mikä tekee siitä ainutlaatuisen kosmetiikkasarjan. Esse tuotteita ei testata eläimillä, yritys tukee reilua kauppaa ja on hiilineutraali. Siis kerrankin hemmottelua, josta voi nauttia hyvällä omalla tunnolla ja joka tukee ihon luonnollista hyvinvointia!

BD Room Span tilat ovat kauniit ja rauhalliset. Kun astuin sateiselta kadulta ovesta sisään, tuntui kuin olisin astunut toiseen maailmaan. Rauhoittuminen alkoi kupilla rooibos teetä samalla kun jutelimme Susannan kanssa ihostani ja käyttämästäni kosmetiikasta. 


Hoitohuone on kaunis ja siellä soi taustalla rauhallinen musiikki. Minut käärittiin paksuun, lämpimään täkkiin hoidon ajaksi. Susannan kanssa sovittiin, että hän kertoo hoidosta ja tuotteista hoidon jälkeen, jotta voin rauhassa nauttia rentouttavasta hoidosta. Näin todella tapahtui, sillä varsinkin kun hän hieroi käteni, olin melkein jo unimaailmassa, niin ihana ja kokonaisvaltaisen rentouttava hoito oli. 


Hoidossani käytettiin sekä Sensitive- että peruslinjan tuotteita, sillä ihoni on atooppininen ja on varsinkin aiemmin ollut herkkä reagoimaan joihinkin tuotteisiin. Esse- tuotteet sopivat minulle kuitenkin hyvin, eikä missään vaiheessa hoitoa tuntunut mitään ärsytystä.


Hoito oli aivan ihana ja rentoututtava ja puolitoista tuntia kului aivan hujauksessa. Esse- tuotteissa on raikkaat, luonnolliset, eteerisistä öljyistä tulevat tuoksut, jotka olivat mielestäni tärkeä osa kokemusta. Jokaisessa tuotteessa oli erilainen tuoksu, mikä rytmitti hoitoa mukavasti. Hoito tehtiin myös kaulalle ja decoltee- alueelle, mikä minulla on myös kuivaihoinen ja helposti ärtyvä.


Hoidon jälkeen iho tuntui pehmeältä, normaalisti ihollani tuntuva kuivuus tai ärsytys oli poissa. Olo oli muutenkin rentoutunut ja virkistynyt. Sain mukaani matkapakkauksen Esse- tuotteita, jotta voin kokeilla niitä vielä kotona. Kaikkia en ole ehtinyt vielä kokeilemaan, mutta joka kerta kun laitan kasvovoidetta, ihana, rentouttava hoito muistuu mieleeni. 


Odotin hoitoa innolla, mutta täytyy sanoa, että se oli vieläkin ihanampi kokemus, kuin mitä osasin odottaa. Kauniit tilat, tuotteiden tuoksut, rauhallinen musiikki ja Susannan lempeät otteet tekivät hoidosta kokonaisvaltaisen kokemuksen ja uskoisin, että tulen menemään hoitoon uudelleenkin. Seuraavaksi kiinnostaisi ehkä kokeilla vartalohoitoa, joita niitäkin on useita vaihtoehtoja BD roomissa tarjolla. 

Jos sinulla heräsi kiinnostus näitä hoitoja kohtaan, nyt on hyvä tilaisuus kokeilla, sillä BD Room Lahti tarjoaa hoidoista -15% lokakuun 2019 loppuuna asti! Kommentit

  1. Kasvohoidossa käynti on ihanaa ♥ Itsekin oon pari kertaa käynyt sellaisessa hoidossa, jossa hoito tehty Esse-sarjan tuotteilla.

    VastaaPoista
  2. Esse-tuotteet eivät olleet minulle tuttuja. Mielenkiintoinen Esse-sarja! Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!