Lahti vaikuttaja 2021


Lahti vaikuttaja – tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa 19.10.2021 Liike- ja tapahtumakeskus Korilla , Villähteellä. Tapahtumassa Lahden alueen somevaikuttajat ja paikalliset yrittäjät pääsivät tapaamaan ja verkostoitumaan mukavan ohjelman parissa.

Lahti vaikuttaja -tiimikin ehti vierailemaan pop -up kuvauksessa! Vasemmalta oikealle Virpi Koivula, Tiina Murro ja Susanna Lanz. Kuva Esa Heiskanen, Lahen kirjasitomo

Miten kaikki sai alkunsa?

Lahtelaiset somevaikuttajat Tiina Murro ja Virpi Koivula harmittelivat, miksei Lahden alueella ole vaikuttajatapahtumia ja päättivät järjestää sellaisen itse. Kun mukaan saatiin vielä Via Decon Via Decon Susanna Lanz ja  Korin juhlien Eija Hyyryläinen, lähti tapahtuman suunnittelu toden teolla lentoon! Lahti vaikuttaja -tapahtumaan ilmoittautui mukaan 26 paikallista somevaikuttajaa, joilla on yhteensä yli 80 000 seuraajaa Instagramissa ja osalla vielä lisäksi blogi. Viikoittain tavoitamme siis useita satojatuhansia ihmisiä!

”Lahden alueella on upeita vaikuttajia ja yrityksiä ja itsekin yrittäjinä ja somevaikuttajina haluamme nostaa paikallista osaamista ja tukea yrittäjiä vaikeassa poikkeustilanteessa” toteavat Virpi ja Tiina.

Tarjoilut olivat herkullisia ja niitä todellakin oli riittävästi! Tarjoiluja saatiin useilta paikallisilta yrityksiltä ja suolaisen piirakan meille leipoi Lounaskori. Musiikista huolehti DJ All Jam 

Illan avasi Mojo -tuotannon Ilmarin ja Mirvan hauska musiikkimatka, jonka lomassa tutustuimme Liike- ja tapahtumakeskus Koriin. Inspiroivan sparrausluennon meille piti Aura Marttinen, Suomen suosituimpien lapsitubettajien Elinan ja Sofian äiti. Tunnelmallisessa Puusepänsalissa saimme nauttia myös Tiinan meille järjestämästä Me&i muotinäytöksestä.


Iltaa ja valokuvausta varten meidät kaunisti Beauty Lounge Luisa  meikkauspisteellään. Pääsimme tutustumaan Ainoa wineryn kansainvälisesti palkittuihin viineihin, jotka tehdään puhtaan suomalaisen luonnon antimista Hollolassa. Paola kertoili kiinnostuneille kuulijoille Ainoan filosofiasta ja viininvalmistuksesta.Huikean kauniit ja herkulliset kakut meille taikoi Pikkutiikerin kakkupuoti . Myös erikoisruokavaliot oli huomioitu, joten kaikki pääsivät herkuttelemaan! Kakut ja viinit nautimme upouuden Via Cafe & Wine viihtyisissä tiloissa. 
Pitäähän kekkereissä namipöytä olla! Tämän tyylikkään karkkibuffetin taiteili Via Deco , josta saat kaiken tarvitsemasi mihin tahansa juhliin tai tilaisuuksiin. Voit vuokrata somisteita ja juhlatarvikkeita ja halutessasi saat ammattilaiset hoitamaan somistuksen puolestasi! Via Decolla on myös muita palveluita juhliin ja tilaisuuksiin aina perhejuhlista yritystilaisuuksiin, lue lisää täältä


Kukkakauppa Villiviinin työpajassa saimme Eijan ammattitaitoisessa opastuksessa luoda ihania kimppuja kotiin vietäväksi. Kukkien ja kukkakurssien lisäksi kannattaa kysyä Eijalta myös Korin juhlista . Korin ammattilaisilta saat upean juhlatilan lisäksi kaikki tarvittavat palvelut unelmiesi juhlien toteuttamiseen. Lahti vaikuttaja -tapahtuman kaikki järjestelyt toteutuivat juuri toiveidemme mukaan ❤️Via Decon tiloissa meillä oli mahdollisuus tehdä itse täydellisiä somistuksia ja kattauksia. Niistä sitten saikin otettua valokuvia -someen tietenkin ;)Leikkaan kortit pisteellä pääsimme kokeilemaan Mervin asiantuntevassa opastuksessa korttien tekoa ja aika monta ihanaa joulukorttia taisikin lähteä meidän mukana kotiin! Jos tarvitset yksilöllistä, käsintehtyä korttia ota yhteys Merviin vaikka Facebook sivun kautta.

Smiling Designin Johanna perehdytti meitä korun tekemisen saloihin. Meidän tekeleet eivät tainneet ihan yltää Johannan huikeiden taidonnäytteiden tasolle, mutta hauskaa oli! Upeat käsintehdyt korut ja asusteet tilaat Smiling Designin verkkokaupasta.

Johanna luotsaa myös Päijätmedia yhteisöä, jonka nettisivujen kautta löydät Päijät -Hämäläisiä bloggaajia ja somevaikuttajia. 


Etelä -Suomen Kosmetologikouluhoitolan oppilaat loihtivat kuin tyhjästä rentouttavan keitaan, jossa pääsimme nauttimaan ihanista hoidoista!Somevaikuttajat tarvitsevat aina hyviä kuvia, joten Lahen kirjasitomon pop -up valokuvaukseen Helmivalokuvaajien ihastuttavassa studiossa riitti tulijoita. Ja upeita kuvia Esa meistä ottikin!


Kaikki hyvä loppuu aikanaan ja ennen kuin huomasimmekaan oli aika lähteä kotiinpäin. Mukaansa vaikuttajat saivat tietenkin vielä goodie bagit täynnä paikallisten yritysten tuotteita. 

Valokuvat otti Minttu Katajarinne.

Seuraa meitä myös Instagramissa @lahtivaikuttaja ja @kaunismaessa

Lahti -vaikuttaja tapahtuma järjestetään uudelleen, joten jos haluaisit mukaan joko vaikuttajana tai yrittäjänä, laita sähköpostia osoitteeseen kaunismaessa@gmail.com. Lue täältä Lahtivaikuttaja 2022 tunnelmatKommentit

Suositut postaukset!