Uusi vuosi ja jotain uutta sisustukseen


*sisältää kaupallisia linkkejä

Uusi vuosi ja kevään valo saa minut aina kaipaamaan jotain pientä uudistusta sisustukseen. Tänä vuonna siihen tarjoutui hyvä mahdollisuus muutaman Instagram -yhteistyön kautta. Artiks Designilta sain valita kivoja julisteita ja Trendcarpetilta maton. 
Makuuhuoneen sisustukseen tuli pientä piristystä näillä uusilla tauluilla. Nämä julisteet saivat hymyn huulille ja oli tosi kätevää, kun samassa tilauksessa sai valittua niihin sopivat kehykset. Meidän makuuhuoneen sisustuksesta olen kirjoittanut aiemminkin, lue postaus täältä

🤍Jos haluat tilata itsellesi Artiks Designilta julisteita, niin koodilla UMU8M9 saat -30% alennusta tilauksestasi

Kuten julisteista ehkä voi päätellä, en ole aamuihminen! Artiksilta tuli hankittua myös muutama muu julistetaulu, mutta en ole vielä osannut päättää, mihin ne sijoittaisin. Kuvaan ne sitten kun löytävät paikkansa :)

Tämä ihana harmaa viskoosimatto on ruotsalaisen Trendcarpetin Jodhpur Special Luxury Edition koossa 170x240cm. Matossa on tiivis, silkkinen ja lyhyt nukka, joka läikehtii ihanasti valossa.

Aiemmin meillä oli tässä paikassa villamatto, joka on kyllä kaunis, mutta kerää magneetin tavoin koirankarvaa, jota ei meinaa saada imurillakaan siitä irti. Elän toivossa, että tämän maton silkkisestä pinnasta karva lähtisi helpommin ja ensikokemusten perustella näin taitaa ollakin. Tiedän, että esim. paperinarumatto olisi lapsi- ja koiraperheessä kätevä ja helppohoitoinen, mutta en jotenkaan osaa luopua siitä, että edes olohuoneessa olisi ihana, pehmoinen matto.Tilaus hoitui kätevästi netissä ja matto saapui muutamassa päivässä postissa! Ainut haaste oli valita valtavasta valikoimasta. Löytyi villamattoja, itämaisia mattoja ja viskoosimattoja, käsin- ja koneellasolmittuja. Ja mikä minulle on tosi tärkeää, kaikki matot ovat Reilun kaupan tuotteita, eli niiden valmistamisessa ei ole käytetty lapsityövoimaa.


Jos kiinnostuit klikkaamaan Trencarpet mattokaupoille, käytä alekoodia VIRPI20, saat -20% alennusta, myös aletuotteista! 

Lisää Kaunismäen sisustusjuttuja löydät täältä

Mites siellä, aiheuttaako kevään valo sisustukuumetta?

 

Kommentit

  1. No, todellakin kevään valo aiheuttaa sisustuskuumetta! Meille ensi viikolla uusi sänky. Sitä myöten vaihdan makkarin tekstiilit uusiin. Katselin kuviasi useampaan kertaan. Kotisi on kaunis <3 Hyvää viiknloppua <3

    VastaaPoista
  2. Rauhallinen tunnelma. Tykkäisin. ❤️

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!