Lisää liikuntaa alkuvuoteen ja kivoja treenivaatteita!
*kaupallinen yhteistyö

Näin vuoden alussa minulla (ja varmasti monella muullakin) on tapana tehdä pientä välitilinpäätöstä ja pohtia mikä tämän hetkisessä elämässä on hyvää ja mitkä asiat taas kaipaisivat kenties pientä muutosta. Tänä vuonna en tehnyt mitään uudenvuodenlupauksia, mutta minulla on muutamia hyviä aikomuksia ja ne kaikki liittyvät omaan hyvinvointiin. Siksipä Espriti Karisma Lahden Sporttikampanja New Year New Me sopii Kaunismäen alkuvuoteen loistavasti! 

Kampanjan teema on #NewYearNewMe #EveryBodyEsprit. Mukavuus kohtaa tyylin, treenivaatteita kaikille meille! Kävin  Karisman Espritissä katsastamassa valikoiman ja kuten Espritin vaatteet yleensä, nämä olivat just mun makuun. Ihanat värit ja kivat mallit. Ajatuksena on että liikkuminen on hauskaa ja juuri niin minäkin ajattelen, en jaksa treenata hampaat irvessä.

Viime vuoden suurin harmini oli se, etten ehtinyt harrasta riittävästi liikuntaa. Liikunnan vähyys vaikutti mielialaan ja unen laatuun ja lisäksi alkoi selvästi kertymään vararengasta vyötärön ympärille. Kun vaihdoin päiväkotityöstä asiantuntijatyöhön (lue istumatyöhön), arkiliikunnan määrä väheni radikaalisti. Lisää päälle vielä tunnin automatka töihin, niin paikallaoloa tulee luvattoman paljon. Aika ironista, että työ liikunnan parissa vähensi omaa liikkumistani, vai mitä? Tämä ristiriita vaivasi minua koko ajan, koska haluaisin elää kuten opetan! Illatkin ovat usein kiinni lasten harrastuskuljetuksissa ja kotitöissä.Minulla on ollut kuukausikortti joogaan, mutta iltatöistä ja epäsäännöllisistä työajoista johtuen en ole pystynyt hyödyntämään sitä täysipainoisesti. Nyt otin sen takia kymmenen kerran kortin, koska en halua luopua joogasta kokonaan. Selkäongelman takia liikkuvuuden ylläpitäminen on minulle tosi tärkeää ja lisäksi jooga rauhoittaa mielen ihanasti kaiken arjen tohinan keskellä.

Kun kävin pelkässä joogassa ja lisäksi kävelylenkeillä, huomasin, että minulta puuttuu hengästyttävä liikunta kokonaan. Kuitenkin se olisi tosi tärkeää hyvinvoinnin kannalta. Siksipä tartuin Lahden Easy Fit salin loppuvuoden tarjoukseen ja otin salikortin. Halusin sellaisen salin, jossa on myös ryhmäliikuntatunteja, sillä niillä olen tottunut käymään. En ole kovin oma -aloitteinen liikkuja, tykkään, että joku huutaa korvaan ohjeet mitä tehdä ;)


En suinkaan ajattele, että liikuntaa harrastaakseen tarvitsee heti hankkia uudet kuteet, mutta nyt kun olen käynyt liikkumassa useamman kerran viikossa, olen huomannut, että minulla on liian vähän jumppavaatteita. Ja ollakseni ihan rehellinen, onhan jumpalle kivempi mennä, kun on kunnon vaatteet. 

Näissä Espritin vaatteissa mielestäni oli kivaa se, että ne kaikki sopivat hyvin yhteen ja niistä saa kivan asukokonaisuuden. Koska ainahan jumpalle lähtiessä on kiire, niin on kiva, kun voi vain tempaista vaatteet mukaan ja silti ne käyvät hyvin yhteen. Tästä samasta syystä olen laittanut jumppavaatteille oman laatikon, jotta ne löytyisivät helposti kiireessä.


Valikoimasta löytyy myös myös kenkiä, kiva jumppapussi, kassi ja juomapullo. Sporttisetin, eli ylä- ja alaosan ostaja saa kuvassa näkyvän juomapullon kaupan päälle!


En osaa päättää kummat näistä jumppahousuista on kivemmat? Mitä mieltä sinä olet? 


Sporttivaatteissa hyvä laatu on tärkeää, sillä niitä pestään usein. Myös teknisillä ominaisuuksilla on merkitystä - kun tulee hiki, on tekninen kangas tosi paljon mukavampi. Sporttivaatteet kannattaa heittää koneeseen joka kerta kun on tullut hiki, näin niihin ei pinty tunkkainen haju. Meidän miesväelle olen tätä turhaan hokenut, heidän mielestä kai treenikamojen kuuluukin haista pahalle, mutta omat vaatteeni voin ainakin yrittää pitää raikkaana ;)


Teitkö sinä uudenvuodenlupauksia? Mihin ne liittyvät? Harrastatko liikuntaa ja jos, niin mitä lajia?


Tässä mun personal trainer ja lenkkikaveri, eli Luna❤ Hän vastaa meidän perheen arkiliikunnan ylläpitämisestä!


Kommentit

 1. Mukavaa luettavaa! Espritin vaatteet on kyllä niin ihania ja niin on Lunakin:) Liikunnan lisäämistä kyllä itsekkin välillä kaipaisi, kun varsinkin työpäivinä tuntuu olevan niin kiire ettei mihinkään kerkiä..tosin joinain päivinä töissä tuntuu että on liikkunut pienen maratoonin verran:) Mukavaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosi hyvä jos on sellainen työ, joka pitää liikkeessä! :)

   Poista
 2. Ei kai sitä turhaan sanota, ettei suutarin lapsella ole kenkiä...joskus on vaikea elää niinkuin opettaa mutta liikunta on kyllä sellainen,
  jonka haluaa pitää arjessa mukana. Jooga on kyllä ihanaa, täytyykin kurkata onko sitä meidän salilla kun en ole ryhmäliikuntatunneilla hetkeen käynyt.

  Jumpassa/salilla on kivempi käydä kun on kivat vaatteet ja tuo on totta, että niitä tulee pestyä usein jotein pitää olla vaihtovaatteita myös.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!