Syksyn takkimuotia ja ihan huikea takkiarvonta!

Pääsin lempikauppaani Esprit Karismaan sovittelemaan uutuustakkeja ja voi että ne olivat lämpöisiä ja mukavia! Takkivalikoima on todella laaja ja oli ihan vaikea valita mitkä takit valitsen tähän postaukseen. 


*kaupallinen yhteistyö

Kyselin tämän talven takkimuodista ja myymäläpäällikkö Piia  Myllynen kertoi, että klassisten kapeiden villakangastakkien lisäksi muodissa on nyt myös väljemmät, yksiväriset tai ruudulliset takit. Niitä olenkin katukuvassa jo ihmisten päällä ihaillut. Villakangastakki käy kylmemmilläkin säällä, kun alle pukee vaikka pehmoisen kashmir- villatakin.    
Toinen trendi, jota ei voi olla katukuvassa huomaamatta on tekoturkikset ja muut pörrötakit. Täytyy myöntää, että itsekin olen aika ihastunut niihin. Tämä krimiturkin tapainen takki oli niin ihana, lämmin ja pehmoinen, etten olisi ottanut sitä millään pois. Espritin tuotteissa ei käytetä ollenkaan aitoja turkiksia.

Rakastan muhkeita toppiksia, koska olen viluinen ja suuren, pehmeän takin sisään on ihana kääriytyä. Ja nyt on Espritin toppiksissa jotain, mistä olen tosi innoissani! Nimittäin 3M huippufunktionaalinen Thinsulate täyte, joka on valmistettu kierrättämällä muovipulloja! Se on lämpöarvoltaan puolitoistakertainen untuvaan verrattuna ja erittäin ekologinen vaihtoehto eläinperäiselle untuvalle. Se myös varastoi kehon lämpöä ja poistaa kosteutta.Olen aina tykännyt untuvatakeista, mutta en mielelläni käyttäisi niitä, varsinkaan sen jälkeen, kun minulle selvisi, miten huonosti lintuja saatetaan untuvan tuotannossa kohdella! Yhden 3M Thinsulate- takin valmistukseen on käytetty noin 34 kierrätettyä muovipulloa.Lisäksi pohdimme asusteita ja huiveja. Jos haluaa neutraalin värisen takin, voi kokonaisuutta piristää kivoilla asusteilla, esim. värikkäällä muhkealla huivilla. Itse haaveilen marjapuuron värisestä piposta, hanskoista ja isosta huivista. 

Ja nyt se huikea arvonta! Palkintona on vapaavalintainen takki (villakangas-, tai talvitakki), jonka asiakas voi käydä valitsemassa ja noutamassa Esprit Karismasta. PALKINNON ARVO SIIS 99,99 – 179,99€!!!

Näin osallistut arvontaan:
- seuraa Instagramissa @kaunismaessa 
ja @espritkarismalahti
- tägää ystävä
- osallistu arvontaan täyttämällä Esprit Karisma Lahden myymälässä arvontakuponki. Kuponkiin tulee täyttää nimi, Instatili ja puhelinnumero (jotta voittajaan saadaan yhteys)
- kilpailuaika 1.-15.11.

Onnea arvontaan ja mukavaa alkavaa marraskuuta ❤

Lue täältä juttu siitä kun olimme kaveriporukalla stailattavana Instyleoutissa :)

Lisää Kaunismäen muotijuttuja löydät täältä

Kommentit

 1. Ihania takkeja! Ja tuo muovipullojen käyttäminen takin valmistuksessa kuulostaa hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kuullostaa! Ja nää takit olisin voinut viedä kaikki kotiin ;)

   Poista
 2. Upeita takkeja. Mieluinen oli juurikin tuo thinsulatetäytteellä ollut toppatakki. Valitettavasti en voi osallistua arvontaan, kun ei ole mahdollista matkustaa sinne noutamaan, mikäli sattuisi voittamaan. Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!