Päijät- blogien blogimiitti

Launtaipäivä sujui niin mukavissa merkeissä Päijät- blogien   ja Lahti loven yhteistyössä järjestämässä bloggaaja-tapahtumassa Eana centerissä. On niin kiva aina tavata paikallisia blogisiskoja livenä, vaikka somessa pysytäänkin hyvin ajantasalla toisemme kuulumisista. 


Tilaisuudessa meillä oli mahdollisuus tutustua upeisiin Lahtelaisiin yrityksiin ja heidän tuotteisiin ja palveluihin. Kaikki yritykset olivat minulle uusia, joten sain paljon uutta tietoa. Lahden seudulla on paljon mahtavia yrityksiä ja on ilo saada olla mukana tuomassa niitä esille!


Origami Kurki on pieni yritys, jonka kaikki tuotteet valmistetaan paperista ja vanhoista kirjoista. Korut on kastettu lakkaan, joka antaa niille säänkestävän pinnan. Saimme itse kokeilla origamin taittelemista ja siinä sai kyllä olla kieli keskellä suuta! Sain kuin sainkin linnun tehtyä, mutta kyllä ihmetyttää, kun korut ovat vielä yhtä kokoluokkaa pienempiä!


Heleä by Bella Artista on kauneushoitola ja ekoputiikki, josta saa mm. suomalaisia Fiini naturally tuotteita. Itselleni näistä lähti mukaan soodapohjainen piparmintun tuoksuinen imurointipuuteri, jolla voi puhdistaa mm. sohvia ja patjoja. En ole vielä ehtinyt kokeilemaan, mutta kuulostaa ihan täydelliseltä tuotteelta koiraperheeseen. Mukaan lähti myös jotain lahjaksi, jota en voi paljastaa, jos lahjan saaja sattuisi lukemaan tätä, ettei mene ylläri pilalle ;) Heleän Mira- Elise veti meille Method Mirar kasvojumppaa ja se teki hyvää kireille leukaperille!Via deco on sisustusmyymälä ja somistevuokraamo, josta voi vuokrata juhliin astiat, kukkamaljakot, kynttilänjalat ym. Tämä on mielestäni ihan mahtava ja ekologinen idea ja aion hyödyntää palvelua meidän tulevissa juhlissa. Via decon pisteellä saimme tehdä kattauksia ja somistuksia ja niistä tulikin aika ihania!
Eana centerissä toimiva Etelä- Suomen kosmetologikouluhoitola teki meille huulimeikkejä ja käsihoitoja. Minä valitsin huulimeikin, sillä olen jo jonkin aikaa ajatellut, että pitäisi opetella käyttämään huulipunaa. Minulle tehtiin nude huulimeikki ja sain hyvän opastuksen sen tekoon, joten tottahan myös tuotteet piti ostaa, varsinkin kun ne olivat minulle uusi tuttavuus, suomalainen MsChic- sarja. Kotimaisuus ja paikallisuus ovat asioita, joista olen tosi innoissani.Ihanat herkut meille tarjosi Sisustuskahvila Wanha Justiina, josta saa myös minun rakastamia Greengaten astioita. En ole koskaan käynyt Wanhassa Justiinassa, mutta kaikki kehuivat tunnelmaa niin kovasti, että ehdottomasti aion siellä vierailla. Onneksi liike on juuri avannut myös verkkokaupan, joten ihanat tuotteet ovat saatavillasi asuinpaikastasi riippumatta. Pääset verkkokauppaan tästä  


Kommentit

 1. Ihanasti kirjoitettu postaus! Tosi kivat esittelyt upeista yrityksistä <3

  VastaaPoista
 2. Upeat kuvat ja kaunis kirjoitus;-))m

  VastaaPoista
 3. Mira-Elise / Heleätär16. syyskuuta 2019 klo 18.08

  Ihana kirjoitus! Olet saanut päivän tunnelman hyvin näihin kuviin ja sanoihin. ��❤

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!