Syksyn uusia tuulia ja unelmien toteuttamista!
Minulla on tänä syksynä kivoja uusia tuulia! Ensin kuitenkin pieni esittely, sillä uusia lukijoita on jonkin verran. Jos haluat tutustua meihin paremmin, voit käydä lukemassa Kaunismäessä- blogin tarinan . 


Olen siis 42- vuotias uusperheen äiti, minulla on kolme omaa lasta ja neljä bonuslasta ikähaitarilla 9- 17. Koulutuksiltani olen kuvataitelija, lastentarhanopettaja ja juuri valmistuin kasvatustieteen maisteriksi erityisalana varhaiskasvatus. Opintoihini sisältyi myös opettajan pedagogiset opinnot, eli olen perehtynyt myös aikuisten kouluttamiseen. Sitä teenkin tämänhetkisessä työssäni asiantuntijana varhaiskasvatuksen liikuntahankkeessa. 


Bloggaaminen ja somessa toimiminen ovat rakas harrastus, jossa saan toteuttaa rakkauttani visuaalisuuteen ja elämän kauniisiin asioihin. Monet sanovat, että some aiheuttaa huonoja fiiliksiä ja kateutta, mutta itse olen kokenut asian juuri päinvastoin, some on minulle ollut elämään iloa ja energiaa tuova asia. Kun aikanaan lähdin someen, se tapahtui mediakasvatuksen opintojen sivutuotteena, halusin perehtyä siihen maailmaan, josta opinnoissa puhuttiin. En olisi ikinä voinut arvata, miten paljon mahtavia tyyppejä ja kivoja juttuja somessa toimiminen tielleni toisi!


No ne uudet tuulet sitten? Ensinnäkin palaan minulle rakkaaseen hommaan yhtenä iltana viikossa, nimittäin kuvataidekoulun opettajaksi. Ennen lastentarhanopettajaksi kouluttautumista ja opintojen ohella, ehdin toimia melkein kymmenen vuotta kuvataidekoulun opena. Täyspäiväinen työ, pienet lapset ja puulämmitteinen talo maalla olivat kuitenkin sellainen yhdistelmä, että jostain piti karsia ja silloin se oli kuvataidekoulu. Nyt olen tosi innoissani kun pääsen taas pistämään siveltimet maaliin! Tyhjensin Lahden kirjastot aihepiirin kirjoista, jotta saan taidekasvatuksen tietoni taas ajan tasalle ;) 


Toinen uusi tuuli on se, että päätin ryhtyä Oriflame- konsultiksi! Olen jo pitemmän aikaa miettinyt, että haluaisin tehdä sivutyönä jotain kauneuteen liittyvää, jossa voisin mahdollisesti myös hyödyntää somea ja juuri kun tätä oikein taas pohdin, niin blogi- ystävä kysäisi kiinnostaisiko Oriflame! Telepatiaa?! Oriflame tuotteet olivat jo itselleni tuttuja ja pitkään Suomessa toimineena se on mielestäni yksi luotettavimmista verkostomarkkinointiyrityksistä. Monenlaisia ehdotuksia on somen kautta tullut, mutta ne ovat olleet joko jotenkin epäilyttäviä organisaatioltaan ja/tai tuotteet ovat vaikuttaneet humpuukilta. Oriflame vakuutti myös tarjoammillaan upeilla tukimateriaaleilla ja koulutuksilla. 


Nyt siis löydät blogin sivupalkista linkin Oriflame- verkkokauppaani  , johon toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi ostoksille! Myös perinteisiä kotikutsuja pidetään edelleen, joten ota yhteyttä, mikäli sellaisten järjestäminen kiinnostaa. Olen vasta oman taipaaleni alkumetreillä, mutta mikäli sinua kiinnostaa hypätä mukaan kelkkaan, ota yhteyttä niin kerron lisää siitä, mitä konsulttina toimiminen voisi sinulle tänä päivänä tarjota. 


Koska en aio täyttää omaa someani pelkällä Oriflamella, olen avannut näille jutuille omat FB- sivut ja Instagram- tilin , josta löydät uusimmat tarjoukset ja kampanjat, sekä muutakin kauneus- aiheista sisältöä. Käy klikkaamassa itsesi mukaan!


Eilen olimme Espoon saaristossa lounasristeilyllä juhlistamassa vanhempieni 50- v hääpäivää, siskoni pian täyttämiä pyöreitä vuosia ja minun maisterin tutkintoa. Espoo- linen risteily lähti Nokkalan majakalta. Päivä oli lämmin ja aurinkoinen ja ruoka oli todella hyvää, ihana reissu! Kuvassa vasemmalla sisko- kultani ja oikealla rakas tyttäreni ❤❤❤ Kirjoitan risteilystä erillisen postauksen.

Ihanaa sunnuntaipäivää ja uutta alkavaa viikkoa!

Onko sinun elämässä uusia tuulia vai tutut kuviot?

Kommentit

 1. Paljon onnea uusiin tuuliin <3 <3 minulla itselläni on tiedossa vielä toistaiseksi niitä tuttuja arkikuvioita :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja uusia tuulia, Oriflame on hyvä valinta ♥ Itsellänikin syksy tuo mukanaan paljon uutta,
  odotan innolla.

  Mukavia elokuun päiviä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin❤ Ihanaa jos sullakin on uutuuksia elämässä!

   Poista
 3. Ihan uusia juttuja opin sinusta! Oi että, en tiennytkään, että sulla on taiteellinen tausta. Jostain syystä monet taiteilijat vaikuttavat vähän hörhäiltä, sinä et vaikuta yhtään hörhöltä! Tämä on sitten ihan positiivinen juttu.:)))
  Onnea vielä uudelleen maisterin papereista!<3 Kivaa viikkoa! Juuri nyt tallailen samoja latuja työn puolesta, mutta se tuntuu ihan hyvältä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä juuri siksi musta ei tullut kokopäivätaiteilijaa, en ole tarpeeksi hörhö😊 Tuttuja latuja on mukava tallailla❤

   Poista
 4. Myötätuulta uusiin tuuliin <3 Oli kiva lukea sinusta ja uusista tuulistasi. Paljon onnea maisterin papereista!

  VastaaPoista
 5. Mahtavia juttuja sulla tapahtunut! Onnea uusiin tuuliin ja ihanaa elokuun loppua!

  VastaaPoista
 6. Kiva oli lukea kuulumisistasi. En tiennytkään tuosta kuvataide-taustasta. Oriflame-tiliäsi seuraankin jo. Onnea uusiin tuuliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvisjutut on olleet vähän taustalla viime vuosina. Siksi olen nyt tosi innoissani 😊

   Poista
 7. Kiva kuulla mukavista asioista:) Olen itse samaa mieltä, että tämä "someilu", jota tavallaan harrastan on mukavaa ja tavallaan myös voimaannuttavaa. Paljon voi tosiaan itse päättää ja valita, mitä seuraa, millaisia kommentteja lukee ja ennen kaikkea kirjoittaa jne. Olen päättänyt pitäytyä ns. hyvän tuulen tai ainakin aidon inhimillisissä blogeissa ja instatileissä.
  Onnea syksyysi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤ Sama täällä, hyvän mielen blogit on mun juttu!

   Poista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!