Kehukeskiviikko- ihanat blogit esittelyssä!

Aloitan tänään uuden kirjoitussarjan nimeltä Kehukeskiviikko, jossa esittelen joka keskiviikko kivan blogin ja haastan sen kirjoittajan mukaan Kehukeskiviikko- haasteeseen. Näin voimme kaikki löytää lisää luettavaa ja tutustua uusiin blogeihin. Laitetaan siis hyvä kiertämään💜 Kun olen kehunut tarpeeksi blogeja, voi olla, että innostun kehumaan vielä jotain muuta, mutta blogeilla mennään varmasti nyt jonkin aikaa.Tänään esittelen Kiljusten blogin, jota kirjoittaa 4 lapsen äiti ja perhepäivähoitaja Minna. Blogissa on elämänmakuisia juttuja ja pieniä hetkiä perheen elämästä ja se löytyy Kaksplussan alustalta. En oikein muista mitä kautta löysin tämän blogin alunperin, mutta nyt kuulumme samaan Päijät- blogit ryhmään ja törmäilemme myös Instagramissa. Sieltä Minna löytyy nimellä @minnakil

Ja tästä lähtee haaste Minnalle, esittele joku kiva blogi Kehukeskiviikkona ja pistä haaste eteenpäin. Vaikka joka keskiviikko jos huvittaa! ;)
Kommentit

 1. Oi, miten ihana idea <3 Kivaa keskiviikkoa ihanainen!

  VastaaPoista
 2. Oi, kiitos haasteesta! <3 Viimeistään viikon päästä lähden haasteeseen mukaan! Tänään töitä ja treenikuskauksia, joten en välttämättä heti ehdi osallistua. Mutta tämä huomionosoitus sai hymyn huulille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä ei ole mikään kiire, osallistut sellaisena keskiviikkona kun ehdit ❤

   Poista
 3. Onpa kiva idea tuo kehukeskiviikko. On mahdollisuus löytää uusia mukavia blogeja. Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Kiva, kun löytää uusia blogeja!
  Hyvää ystävänpäivää!❤️

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!