Olohuoneen uusi ilme

Ihanaa, meillä on olohuone valmis! Tai ainakin melkein valmis, verhokoukut puuttuvat vielä kun en ole löytänyt mieleisiä. Sisustuksessa on ollut kova miettiminen, kun halusimme säilyttää avaran tilan, mutta kuitenkin saada tarpeeksi istumapaikkoja kaikille yhdeksälle. 

Nyt kelpaa köllötellä telkkarin ääressä ja poltella kynttilöitä.


Lisähaasteen toivat nämä perintökeinutuolit, joista isompi on Kaunismäen Josefiina- mummun kiikku ja sen kanssa mielestäni ihanasti sopii pikku kiikku, joka on teetetty isälleni kun hän oli pieni poika❤ 


Takkaakin on päästy jo lämmittämään kylminä sadepäivinä ja tämä valkoinen kaakelitakka onkin mielestäni tämän olohuoneen kaunein kohta.


Luna nauttii lenkin jälkeen takan lämmöstä ja toivottaa kaikille ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua❤

Kommentit

  1. Hyvältä näyttää teidän olkkarissa. Ihana tuo pikku keinutuoli. Hyvää viikonloppua Sinulle, Virpi ♥

    VastaaPoista
  2. Tunnelmalliselta, kotoisalta ja kauniilta näyttää. Keinutuolit tuovat varmasti kivan tuulahduksen olemassaolollaan niiden entisistä haltijoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos❤ Siksi juuri pidän vanhoista tavaroista, kun niillä on tarina.

      Poista
  3. Onpa kodikkaan näköistä teillä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa teillä ihanan kodikas tunnelma. Meilläkin on haussa sekä uudet verhot ja niihin sopivat verhokoukut. Olemme myös huomanneet, että sisustuksessa on usein haasteena juuri kauneuden ja käytännöllisyyden yhdistäminen. https://www.kaihdinasennus.com/verhokiskot-ja--tarvikkeet

      Poista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!