Arki ja miksi se on ihanaa, vaikka onkin joskus kamalaa!


Meidän uusi arki

Ihaninta tässä syksyssä on se, että meillä aikuisilla on yksi, yhteinen koti. Yksi paikka jossa on KAIKKI meidän tavarat ja josta meidät aina löytää. Vaikka päivä olisi niin kiireinen, ettei toista ehtisi nähdä kuin vilaukselta, tietää, että viimeistään illalla voi käpertyä samaan sänkyyn nukkumaan.


Perheessä, jossa kaikki lapset asuvat kahdessa kodissa, on iso helpotus, että edes aikuiset asuvat saman katon alla. Kun on viettänyt pari vuotta sellaista elämää, että asutaan kahdessa eri talossa aina sen mukaan kummassa on lapsia ja välillä kumpikin omissa taloissaan, alkaa ymmärtämään, miltä vuoroasuminen lapsista tuntuu. Koko ajan olet tulossa tai menossa ja aina pitää miettiä, mitä tavaroita pitää ottaa mukaan ja aina ne on kuitenkin väärässä paikassa. Itse aloin noudattamaan käytäntöä, jossa kassia ei koskaan pureta, sinne vain vaihdetaan tavaroita. Ja siksi tuntuu nyt erityisen ihanalta asua vain yhdessä paikassa. 


Arki saapui Kaaoslandiaan

Tällä viikolla se sitten alkoi, nimittäin arki ja koulu. Pienet odottivat innoissaan, teinit ehkä maltillisemmin paluuta koulunpenkille ja kavereiden jälleennäkemistä. Kaikilla oli päivärytmi sekaisin ja tavarat hukassa 😏 Itse olen ollut pari viikkoa uudessa työpaikassa, joten omatkin hommat on hakusessa ja muuton jäljiltä osa tavaroista on vielä muuttolaatikoissa. 


Aamu kun koitti

Ensimmäiset aamut olivatkin melko verenpainetta nostattavia, kun ensin piti saada itsensä ja seitsemän lasta hereille ja sen jälkeen vielä oikeaan aikaan liikkeelle. Kaikesta huolellisesta valmistelusta huolimatta tavaroita oli hukassa, lapsia väärillä bussipysäkeillä ja väärään aikaan ja lipuissa väärät vyöhykkeet. Huumorilla selvittiin ja kukaan ei loppujen lopuksi myöhästynyt koko viikon aikana kertaakaan.



Ihana, kamala arki

Vaikka aamuherätykset ovat tehneet tiukkaa itse kullekin, niin nautin arjen alkamisesta, kuten joka syksy. Kesä on ihanaa, villiä ja vapaata, mutta toisaalta levotonta ja epämääräistä. Aamuherätyksillä on hyvätkin puolensa, teiniäkin väsyttää illalla kun ei ole nukkunut iltapäivään asti ja päivään tuntuu mahtuvan paljon enemmän.


Uusi blogisivu

Kirjoitin tänne blogiin sivun, josta voit lukea Kaunismäen tarinan ja tutustua meihin paremmin, jos haluat. Jos olet Facebookin käyttäjä, käyhän tykkäämässä Kaunismäessä fb- sivuista . Saat sitä kautta tiedon blogin päivityksistä ja Kaunismäen touhuista!


Miten teillä on syksy pyörähtänyt käyntiin, vai nautitko kenties vielä lomailusta? Luna lähettää terkkuja ulkorapun vahtipaikaltaan, vuh! Mukavaa viikonloppua just sulle💜

Kommentit

  1. Ihanaa, että pääsitte saman katon alle koko perhe <3 Paljon onnea koko perheelle <3
    Kivaa sunnuntaita teille sinne <3

    VastaaPoista
  2. Paljon mukavia yhteisiä onnen ja ilon hetkiä sinne saman katon alle😍💕 Lunalle rapsutuksia❤️ Minulla on vielä kaksi viikkoa töitä ja sitten alkaa kesäloma☺️ Leppoisaa sunnuntaita💕🌻

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Rapsut toimitettu :) Sulla onkin sitten mukavaa odotettavaa kun on loma vielä edessä! Hyvää uutta viikkoa ❤

      Poista
  3. Täältä löytyikin kivan näköinen blogi :) ja ihana koira teilla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos😊 Luna on kyllä meidän kullanmuru ja kieltämättä aikamoinen lellivauva!

      Poista
  4. Onnea omasta yhteisestä kodista <3 Aurinkoa uuteen viikkoon <3

    VastaaPoista
  5. Onnea uuteen kotiin koko poppoolle!
    Kiva päästä näin blogin kautta lukemaan kuulumisia kun nyt ei varmaan enää tule niin törmäiltyä livenä :)

    -Heidi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi❤ Ja toivottavasti törmäillään melkein entiseen malliin, kyllä sinne teille päin on asiaa useinkin😊

      Poista
  6. Ihanaa, että saitte yhteisen kodin! Onnea uudesta työpaikasta ja mukavaa viikkoa koko perheelle!

    VastaaPoista
  7. Onnea paljon saman katon alle pääsystä! Varmana mahtava fiilis! :) Täällä arki pörrää ja muuttuvien tekjöiden kautta vähän vaihtelee, mutta jotekin kuitenkin arki on turvallista ja varmaa. Omat rutiinit kun pitää ja siitä sitten luovii loput! :) Ihanaa syksynalkua sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on, rutiinit on hyvä juttu, varsinkin jos muuttuvia tekijöitä on paljon😊 Mukavaa loppuviikkoa❤

      Poista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!