Kaunismäen poppoo vaihtaa maisemaa!Tervehdys Kaunismäen lukijoille pitkästä aikaa! Meidän elämässä on ollut sellainen myllerrys, että blogikin on ollut pakko jättää lepäämään vähäksi aikaa. Me olemme muutaneet, emmekä ainoastaan uuteen kotiin, vaan saman katon alle ihanan miesystäväni ja hänen lastensa kanssa! Näin meistä tuli perhe, jossa paikallaolijoiden määrä vaihtelee kahden ja yhdeksän välillä viikosta riippuen :)

Vapun jälkeen tein yhden elämäni vaikeimmista päätöksistä ja pistin Kaunismäen tilan myyntiin. Minun ja lasten elämässä oli tullut aika kääntää uusi lehti, tästä kaikki olivat lopulta yhtä mieltä, vaikka pitkään päätöstä vatvoimmekin.Kun päätös lopulta oli tehty, alkoi tapahtua nopealla aikataululla, kuten minun elämässä yleensä. Olin varautunut haja- asutusalueiden pitkiin myyntiaikoihin, mutta jotkut asiat on vaan tarkoitettu tapahtuviksi ja niin kävi nytkin. Oikeat ihmiset kohtasivat oikean talon oikealla hetkellä ja näin Kaunismäki sai juuri ne uudet omistajat, jotka sille oli tarkoitettukin, eli ei tarvittu kuin yksi näyttö ja asia oli selvä!


Alkoi viiden viikon muuttorumba ja voin sanoa, että minä ja kaikki ne sukupolvet ennen minua olimme saaneet aika paljon tavaraa kerättyä! Onneksi rakkaat vanhempani ja tyttöni olivat korvaamattomana apuna. Pakkaaminen tosin harhautui kerta toisensa jälkeen muistojen polulle, kun milloin mikäkin esine nosti esiin muistoja minun, lasteni tai äitini lapsuudesta. Karsiminen oli vaikeaa, mutta käsi Kon Mari- kirjalla vannoin, että tavara vähenee ja niin myös tapahtui!Onneksi muuttomatka oli lyhyt ja uusi koti meille kaikille entuudestaan tuttu. Kirjoitan tätä päivitystä Sunny Beachin lämmössä. Kun viimeinen kuorma oli kuskattu, jätimme taaksemme laatikkovuoret ja tulimme tänne ihan kahdestaan palautumaan ja suunnittelemaan tulevaa. Blogi jatkaa samalla nimellä ja tietenkin samalla aihepiirillä, eli kaiken keskiössä on jatkossakin kotoilu, puutarha ja käsityöt. Tervetuloa jatkossakin Kaunismäkeen seurailemaan meidän poppoon touhuja ja oikein ihanaa kesän jatkoa!!

Kommentit

 1. Oi, paljon onnea uudesta kodista! <3 Joskus on vaan pakko mennä eteenpäin ja kääntää sivua- onneksi talo meni nopeasti kaupaksi.. me myytiin viime kesänä rivarissa muutama kuukausi ja olin ihan loppu -olin jo niin valmis muuttaan omakotitaloon, että en olis jaksanut yhtään.. Reissu myyntirumban päätteeksi kuulostaa ihanalta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, kivahan se on uutta laittaa, vaikka rumba onkin aikamoista! Hyvää kesän jatkoa sulle <3

   Poista
 2. Onnea uuteen kotiin ja uuteen elämäntilanteeseen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä riittää uutta ihmeteltävää :)

   Poista
 3. Muutoissa on kyllä iso homma ja niiden suunniteluissa myös vaan onhan sitten mukava kun koko rumba ohi ja voi hengähtää helpotuksesta♥ Paljon ihania onnenhetkiä uuteen kotiin teille kaikille ja Mukavaa alkanutta elokuuta♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mukavaa elokuun alkua! Eiköhän meilläkin ne tavarat ala asettumaan pikkuhiljaa aloilleen :)

   Poista
 4. Onnellisia päiviä uuteen kotiin ja kaikkea hyvää uuteen elämänvaiheeseen!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!