Kevättä kodin sisustukseen julisteilla

*kaupallisessa yhteistyössä Gallerixin kanssa

Sain mahdollisuuden valita meille Gallerixin valikoimista julisteita sisustusta piristämään. Olen jo aiemmin tehnyt heidän kanssa yhteistyötä ja olin tosi tyytyväinen, joten tälle yhteistyölle oli helppo sanoa kyllä! Aiemman postauksen löydät täältä .

Meidän piha on edelleen paksun lumikerroksen alla ja uuttakin lunta on luvattu, joten kevättunnelmaa pitää luoda sisätiloihin. Koska mun pinkki -hurahdus jatkuu, tuli valittua yllätys yllätys vaaleanpunaisia kukkajulisteita💗🌸😄Kukka- ja kasvijulisteiden valikoima Gallerixilla on tosi laaja, joten selailtavaa riitti. Ruusu ja pioni ovat lempikukkiani, mutta niistäkin löytyi monta eri vaihtoehtoa.

Pink Peonies no1

Gallerixin valikoimista löydät upeita julisteita joka makuun ja voit itse valita julisteen koon. Sisustussuunnittelijoiden luomista valmiista tauluseinistä voi hakea inspiraatiota, katso tauluseinät täältä. 

Gallerixin verkkokaupasta tilaat näppärästi samalla myös kehykset ja ripustuskoukut. Kehyksissä vaihtoehtona on musta, valkoinen ja puun värinen. Jotenkin olen mieltynyt tuohon mustaan kehykseen, se tuo ryhtiä ja koska meidän aiemmat taulut on mustalla kehyksellä, päätin edelleen mennä sillä. Monien kuvien kohdalla voit myös valita, haluatko kuvan ympärille valkoiset reunukset, vai ei. Toimitus on tosi nopea ja lähetys on aina hyvin pakattu.

Itse valitsin 30 x 40 cm pionijulisteen ruokailutilan tasolle. Kuvan, nimeltään Pink peonies no1, löydät täältä. Minulla on siinä vuoden aikojen mukaan vaihtuva asetelma ja vaihtamalla siinä olevaa taulua, saa mukavasti muutettua tunnelmaa. Aiemmin siinä oli talvinen asetelma, jonka näet aiemmasta postauksesta, voit lukea sen täältä

Eteisaulaan oven viereen olin myös jo pidemmän aikaa kaivannut uutta taulua. Koska se näkyy samalla silmäyksellä uudistetun olohuoneen kanssa, halusin, että värit ja tyyli sointuvat yhteen. Muutenkin meidän ison avotilan sisustuksessa minua on vaivannut pirstaleisuus, jota pyrin nyt sisustusta pikkuhiljaa uusimalla karsimaan. Alun perin tilassa oli monenlaista tapettia ja kalusteissa monta erilaista puunsävyä. Myös valaisimet olivat kaikki ihan eri paria. Homma on vielä kesken, koska budjetti ei riitä kaiken uusimiseen kerralla, mutta jokainen uusi hankinta on askel kohti yhtenäisempää sisustusta. 

Olohuoneen värimaailma

Roses in Pink

Eteisaulaan valikoitui herkkä kuva ruusuista ja harsokukasta koossa 50 x 70 cm, nimeltään Roses in pink, katso lisätiedot täältä. Mustalla kehyksellä sekin. 


Keittiöön kaipasin myös jotain uutta ja halusin joko ruoka-, tai kahviaiheisia mustavalkokuvia. Valitsin kuvan, jossa on kahvimylly ja -pannu, koska huomasin, että kuvan kahvimylly on juuri samanlainen kuin meillä keittiössä oleva kahvimylly. Se on muuten perintöesine, muistan miten halusin lapsena isoäidillä kylässä ollessani jauhaa sillä muroja! Julisteen nimi  Coffee Mill, katso lisätiedot täältä. 

Together

Olin alunperin suunnitellut laittavani nämä taulut keittiön seinälle, mutta joulukoristeiden poistamisen jälkeen vanhaan viinihyllyyn oli jäänyt vähän tyhjä kohta, joten keksinkin tehdä tauluista, kahvimyllystä ja vanhasta kahvipurkista siihen asetelman. Se olkoon siinä nyt ainakin jonkin aikaa, katsotaan siiten, mihin kohtaan keittiössä taulut lopulta päätyvät. Toiseksi julisteeksi keittiöön valitsin tekstitaulun, jossa lukee "Together is our favorite place to be". Juliste on nimeltään Together ja löydät sen täältä. Se sopii mielestäni hyvin meille ja juuri tähän keittiö -ruokailutilaan, jossa meillä tosiaan vietetään paljon aikaa yhdessä. Siinä kokkaillaan, tehdään etätöitä ja läksyjä ja tietenkin ruokaillaan. Nämä julisteet ovat kokoa 21 x 30 cm.

Coffee Mill

Julistetauluilla saa kivaa vaihtelua sisustukseen ja niitä alkaa meilläkin olla jo monessa paikassa, vaihdeltavaksi asti. Kun ottaa kaikki samanlaisella kehyksellä, niistä saa koottua monenlaisia yhdistelmiä.

Gallerixilla on myös monipuolinen valikoima suosittuja karttajulisteita, katso lisää täältä

Onko sinulla meneillään tai haaveissa jokin sisustusprojekti?

Kommentit

 1. Vaaleita sävyjä ja erityisesti keltainen tuntuu valtaavan nyt alaa. Kauniita sisustuselementtejä sinulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vaaleat sävyt tosiaan houkuttavat nyt keväällä :)

   Poista
 2. Kauniita julisteita <3 Ihanat värit <3 Sistushaaveita on vaikka kuinka monta. Nyt olen vähän sisustanut tyttäreni huonetta, kun hän muutti omaan kotiin opiskelupaikkakunnalleen. Takkahuoneen sisustus on myös työn alla. Siitä tulee työhuone, missä on mm. 3D-tulostin, kopiokone yms

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työhuone tai askarteluhuone omassa kodissa olisi aivan ihana juttu! Olisi joku paikka, missä hommat voi vaikka välillä olla kesken ja vähän levällään, eikä se haittaisi.

   Poista
 3. Ihania julisteita. Olet osannut somistaa kotianne kauniisti. Meillä on edessä uusien huonekalujen hankintaa, sillä tarvitsemme lisää säilytystilaa eikä matalat ja kapeat lipastomme ole kovin käytännöllisiä. Etsinnässä on myös uusi koti, joten ihan hirveästi ei viitsitä kuluttaa rahaa, aikaa ja vaivaa tämän asunnon sisustamiseen. Aurinkoista kevään jatkoa sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusien huonekalujen etsiminen on mukavaa puuhaa, mutta myös yllättävän vaikeaa ja aikaa vievää. Budjetti myös aiheuttaa ainakin meillä vähän rajoitteita shoppailulle ;)

   Poista
 4. Ihania sävyjä julisteissa :) Olen ollut aina vähän laiska sisustaja, johtuen paljolti siihen liittyvästä rahanmenosta. Nykyään olen kylläkin enempi pohtinut sitä, kuinka haluaisin sisustaa ja olisi kiva saada asunnosta yhtenäisempi. Toteutus saattaa kuitenkin jäädä hamaan tulevaisuuteen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se rahanmeno, juu, sehän täälläkin rajoittaa toimintaa! Just päätin siirtää yhden valaisimen hankinnan syksylle, kun ajattelin, että nyt on niin paljon luonnonvaloa, että sillä pärjätään :D

   Poista
 5. Tuo pinkki pioni -juliste on kyllä aivan ihana! Samantyylistä olen etsinyt makuuhuoneeseen, pitääkin katsoa valikoima! :) - Sirja / www.iloajaitsensakehittamista.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mä kans ihastuin tähän herkkään pionikuvaan!

   Poista
 6. Aivan ihana sisustus sinulla. Niin kodikas ja rauhoittava tunnelma.

  VastaaPoista
 7. Kaunista! Ihanat julisteet olet valinnut. Julisteilla on kiva sisustaa ja parasta kun se on niin helppoa :) Pieniä sisustusprojekteja aina mielessä, osa pääsee toteutukseenkin asti.😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienissä projekteissa on se kiva, että tulee nopeasti valmista! Meillä on meinaan tuo isompi projekti, eli olohuoneen seinät ollut nyt jonkin aikaa jäissä mun sairastelun takia. Mutta kyllä sekin joskus valmiiksi tulee :D

   Poista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!