Voiko kalkin ja lian tarttumista kaakeleihin estää?


*kaupallisessa yhteistyössä Nanosuojaus kanssa

Voiko pinttyneitä kaakeleita ja saumoja enää pelastaa? Entä kalkkinen lasiovi tai suihkuseinä? Voiko saumojen pinttymistä ja kalkin kertymistä estää? Voiko pesutilojen siivous olla helppoa ja sujua ilman vahvoja pesuaineita? Luulin, että ei voi, mutta ilokseni voin sanoa, että olin väärässä! En ollut kuullut Nanosuojauksesta, voit lukea siitä lisää täältä .

Meidän suihkuhuoneessa on alkuperäiset kaakelit, eli melkein kaksikymmentä vuotta vanhat. Valkoiset kaakelit vaalealla saumalla olivat aikalailla kaameassa kunnossa ja silikonien vaihtoikä tullut ja mennyt jo moneen kertaan. Vahvoilla aineilla kuuraamalla sain aina hetkellisesti puhdistettua kylppärin vähän paremman näköiseksi, mutta tuntui, että saumat imaisivat lian ja kalkin itseensä pian uudelleen. Ajattelin, että ainut, mitä kylppärille voi tehdä, on täysi remontti - johon meillä ei kuitenkaan ole halukkuutta tällä hetkellä. 

Pesuhuone ennen:
Onneksi kohtasin Nanosuojauksen Jaakon ja Rosan, koska heillä oli meille juuri oikea ratkaisu, nimittäin pesutilojen syväpuhdistus ja nanosuojaus.


Kylpyhuone ja kodinhoitohuoneen lattia, jossa on sama laatoitus, syväpuhdistettiin, silikonit vaihdettiin ja pinnat käsiteltiin Nanosuojalla. Jo pelkkä puhdistus teki ihmeitä! Kurkin innoissani ensimmäisen päivän jälkeen lopputulosta. Myös saunan ovi ja suihkuseinä olivat kokeneet täydellisen kirkastumisen! Miten moneen kertaan olinkaan niitä yrittänyt kuurata mitä erilaisimmilla konsteilla. Kyllä ammattilaisten aineilla ja välineillä saa ihan toisenlaisen lopputuloksen. Seuravana päivänä kuivuneille pinnoille tehtiin nanopinnoitus, eli kaksi päivää kului suihku- ja kodinhoitohuoneen puhdistukseen ja suojaukseen.Nanosuoja tekee pinnoista likaa ja vettä hylkivän, jolloin hygieniataso nousee ja siivous helpottuu. Lika ja kalkki lähtevät lämpimällä vedellä ja mikrokuituliinalla, eikä vahvoja pesuaineita edes pidä käyttää. Suojauksen vaikutuksen huomaa heti kun käy suihkussa, vesi pisaroituu ja valuu pinnoilta helposti! Suoja on myös pitkävaikutteinen, sen uusimisväli on jopa 10 vuotta.

Meidän kylpy- ja kodinhoitohuone saivat Nanosujauksen avulla täysin uuden elämän ja palvelevat ja pysyvät siistinä vielä pitkään! Meille tämä on ihan huippujuttu, koska työlääseen remonttiin meillä ei ole mahdollisuutta. Kiitos Nanosuojaus ❤️


Jos joskus vielä pääsen sellaiseen kotiin, jossa on uudet pinnat, niin arvatkaas mitä teetän niihin ensimmäisenä? No nanosuojauksen tietenkin!

Kaunismäessä -blogia voit seurata Blogit.fi kautta, klikkaa sydäntä niin löydät aina uusimmat postaukset!
Kommentit

 1. Kiitos vinkistä ja linkistä! Kiinnostavaa ja ajankohtaista meidän kylppärissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos oli hyödyllinen! Olen itse ihan innoissani :D

   Poista
 2. Kuulostaapa hyvältä jutulta! Tuli varmaan edullisemmaksikin kuin remontti. ;) Hyvää helmikuuta! Tuija ps.hyvältä sinulla täällä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos😀 Oli joo helppo ja nopea vaihtoehto remontille!

   Poista
 3. Nyt et kuule uskokaan, kuinka hyvään saumaan tämä teksti tuli. Olen nimittäin sen sata kertaa miettinyt, että pitäisi pyytää tuosta Nanosuojauksesta tarjous, mutta on jäänyt tekemättä.
  On muutaman kerran osunut mulle Instassa heidän mainoksensa (siis jos on yksi ja sama firma) ja se kuulostaa meillekin ihan täydelliseltä. Kalliiseen ja työlääseen kylppäriremonttiin ei ole rahaa, eikä halukkuuttakaan, mutta "jotain tarttis tehdä".

  Hintatieto kiinnostaisi, mutta vähän arvelen, ettet sitä välttämättä halua täällä jakaa.
  Kaikkein mieluiten pyytäisin yrityksestä jonkun meille käymään ja itse kurkkaamaan tilat ensin, niin päästäisiin puolin ja toisin heti kärryille.

  Lähtötilanne näyttää teillä kovin tutulta. Ja lopputulos suorastaan sädehtii :).
  (Täällä missä asun on riesana erityisen kalkkinen vesi):

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tosi tyytyväinen lopputulokseen! Kalkkinen vesi on täälläkin. Tämä tehtiin kaupallisena yhteistyönä ja uskoisin, että hinta vaihtelee muutenkin kohteen koon ja kunnon mukaan. He tekevät ainakin Päijät-Hämeen aluella kartoituskäynnin, kannattaa ottaa yhteyttä!

   Poista
 4. Tämä kuulostaa todella kätevälle. Täytyypä jutella mieheni kanssa tästä!

  VastaaPoista
 5. Juuri toissapäivänä hinkkasin kylppärin saumoja ja mietin, et millä hitolla tästä pääsisi :D meillä on kodin myyminen parin vuoden sisään edessä, joten ainakin puhdistus varmaan tulee tehtyä ennen myyntiä, hyvä vinkki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen tätä käsittelyä sain aina Bang siivousaineella ja kuurausharjalla saumat suht puhtaaksi, mutta ei näin hyväksi.

   Poista
 6. Tuli kyllä aivan uskomaton lopputulos! Upea muutos! Meidän pitäis tehdä kylppäri ja saunaremontti. Olen tehnyt jo niihin suunnitelman paperille. Kallista lystiä nuo pesutilat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen itsekin tosi tyytyväinen ja positiivisesti yllättynyt lopputuloksesta :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos! Aina on kiva kuulla, jos postauksista on ollut iloa tai hyötyä<3

   Poista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!