Matkalla kohti tavoitteita - miten Driim.fi verkkovalmennukset tukee mun kokonaisvaltaista hyvinvointia?

Mistä tukea kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin?
*kaupallisessa yhteistyössä Driim.fi. 

Niin kuin mua pitempään seuranneet tietää, pyrin löytämään elämääni hyvinvointia ja tasapainoa ja myös pitämään kiinni niistä päätöksistä, joita olen elämäntapojeni suhteen tehnyt. Mutta huomaan kaipaavani tsemppiä ja tietoa, jotta jaksan myös huonona hetkenä motivoitua. Hyvinvointi on iso kokonaisuus, jossa mielen hyvinvointi vaikuttaa myös fyysiseen jaksamiseen ja toisinpäin. 


Olen tosi innoissani, koska saan tehdä yhteistyötä aivan mahtavaan verkkovalmennuspalvelun, nimittäin driim.fi kanssa! Nyt jokaisella meistä on mahdollisuus saada valmennusta huippuammattilaisilta matkalla kohti tavoitteitamme. Driimistä löydät valmennuksia alansa huipuilta monelta eri elämänalueelta, kuten ihmissuhteisiin, uraan ja talouteen sekä fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin liittyen. Valmentajina on huippunimiä kuten Perttu Pölönen, Anne Kukkohovi, Mika Poutala, Sami Jauhojärvi ja Frank Martela ym. Käy tutustumassa valmentajiin

Videovalmennukset ovat konkreettisia, ne on jaettu lyhyisiin jaksoihin ja valmennuksiin sisältyy työkirjat. Valmennukset voit suorittaa täysin omaan tahtiin ja milloin ja missä vain itse haluat.


Koska liikunta on lähellä sydäntäni, aloitin kuuntelemalla Baba Lybeckin ajatuksia ja vinkkejä siitä, miten jokaisesta voi tulla aktiiviliikkuja. Baba on itse aloittanut liikkumisen keskellä kiireisimpiä ruuhkavuosia. Keksin, että voin kuunnella valmennuksia automatkoilla kätevästi suoraan kännykästä. Tutustu Baban valmennukseen tästä


Pistin Baban vinkit käytäntöön ja heti ekalla viikolla aktiivisuusrannekeesta näin miten liikkuminen oli lisääntynyt työkiireistä huolimatta! Erityisesti vinkeistä jäi mieleen tämä: vaikka suunnittelemasi treeni ei onnistuisikaan, mene silti liikkumaan vaikka vain 15 minuutiksi. Se on parempi kuin ei mitään ja se virkistää ja kohottaa mielialaa. Tavallaan ehkä itsestäänselvyys, mutta mulle käy usein just niin, että arjen hulinassa yhtäkkiä vaan tajuan, että nyt en ehdikään salille tai aikommalleni ryhmäliikuntatunnille ja sitten luovutan sen päivän osalta. Liikunta jää ja lisäksi tunnen harmia ja pettymystä. Luovuttamisen sijaan, olen nyt kokeillut sitä, että otan käyttöön suunnitelma B:n, eli menen vaikkapa reippaalle vartin kävelylle, sen yleensä saa johonkin päivän kohtaan järjestettyä. Tämä oivallus on lisännyt viikottaista liikkumistani!


Nyt kuuntelen Mika Poutalan valmennusta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja merkityksellisestä elämästä. Pidän siitä, miten hän näkee hyvinvoinnin kokonaisvaltaisena pakettina, jossa kaikki osat vaikuttavat toisiinsa. Mika myös konkretisoi aihetta esimerkeillä oivalluksista, joita hän on oman urheilu -uransa aikana saanut. Esimerkiksi hänen mietteansä pikaruoasta saivat hymyn huulille, niin tuttua itsellekin.

Driimissä on niin paljon kiinnostavia valmennuksia, että tekisi mieli kuunnella niitä kaikkia, mutta seuraavaksi aion ottaa työn alle Rahamedian perustajan Johanna Pöystin valmennuksen oman talouden hallinnasta. Mä niin tarvitsen sitä! ;)


Driimin jäsenyydellä saat pääsyn jatkuvasti kasvavaan verkkovalmennuskirjastoon, joka on käytössäsi ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta. Palvelun voit tilata kahdella tavalla, vuosi- tai kuukausijäsenyytenä. Vuosijäsenyyys on edullisempi, klikkaa tästä: vuosijäsenyys . Kuukausijäsenyyttä pääset nyt kokeilemaan 8e hintaan, sen jälkeen jäsenyys maksetaan kuukausittain, klikkaa tästä: kuukausijäsenyys .Nyt kun rajoituksia vain kiristetään ja suuret seminaarit ja koulutukset odottavat aikoja parempia, on kiva saada parhaat luennoitsijat suoraan omaan olohuoneeseen tai kuulokkeisiin vaikka lenkkipolulle! Tuu mukaan Driim -tiimiin :)

Lisää liikunta ja hyvinvointi -aiheisia postauksia löydät täältä
Kommentit

Suositut postaukset!