Uusia syksyn lempivaatteita etsimässä
Part Twon paitapusero, Summum womanin housut, Manuela Contin takki ja Guessin laukku

Millainen on sun lempivaate? Mun lempivaattet on mukavia ja ne on sellaisia, että ne sopii hyvin monien eri vaatteiden kanssa. Lempivaatteissa laatu on tärkeää, koska niitä tulee pidettyä paljon, joten niiden täytyy myös kestää käyttöä. 

Kekäleellä on #PidänSinua kampanja, jonka puitteissa pääsin etsimään uusia lemppareita Lempivaatevalmentajan avustuksella Lahden Kekäleellä Triossa. Vaatekaappia uudistaakseen ei tarvitse ostaa kassikaupalla uusia vaatteita, vaan jo yksikin uusi vaatekappale saa tyylin piristymään. Yhtäkkiä uusia vaateyhdistelmiä onkin taas vaikka kuinka paljon, ja vaatekaapin vanhat suosikit pääsevät taas käyttöön.Lempivaatevalmentaja soitti minulle etukäteen ja kyseli minkälaisia vaatetarpeita minulla on ja minkätyylisiä vaatteita käytän. Tänä syksynä hakusessa on erityisesti mustat, mukavat housut, oikein sellaiset yleishousut, jotka yläosaa vaihtamalla menisivät arjesta juhlaan. Lisäksi halusin katsella takkeja ja tutustua syksyn uusiin muotituuliin. 


Lempivaatteella on monta tyyliä ja näissä kuvissa on vaatteita erilailla yhdistelemällä luotu samoista vaatteista monta eri tyyliä. Pääasiassa halusin katsella töihin sopivia vaatteita, ehkä myös siksi, että olen nyt kuljeskellut puolisen vuotta etätöissä lähinnä joogahousuissa ja huppareissa. Etätyösuositus toki jatkuu edelleen, mutta saahan sitä jo haaveilla ja valmistautua siihen, että joskus päästään taas toimistolle?

Yläolevassa kuvassa ihanan pehmeät ja lämpimät Mos Moshin neule ja Samsoen pipo. Nämä kun laitoin päälleni, tuntui, etten halua ottaa niitä enää ollenkaan pois! Pipo lähtikin mukaan, mutta vaaleammassa sävyssä, jotta sopii kaikkiin takkeihin. Pipo on niin pehmoista villaa, että se ei kutittanut yhtään, vaikka usein villavaatteet tuntuvat mielestäni vähän karheilta.


Tämä Manuela Conti takki oli aivan ihanan pehmeä ja kevyt ja sopi moniin eri lookkeihin. Voin kuvitella, että vaihtamalla kengät vaikka korollisiin saapikkaisiin, tyyli muuttuu taas erilaiseksi. Tykkään, kun takkien malli on nyt väljä, koska Suomen talvessa on kiva, että takin alle mahtuu lämmin neule.  


Tänä syksynä väriskaala on ihanan pehmeä ja utuinen.


Nahkatakkia minulla ei ole ollutkaan päällä varmaan 10 vuoteen. Tässä Samsoen nahkatakki, Part Twon paitapusero ja Summumin housut. Mitäs olette mieltä?Ja löytyihän ne mustat, mukavat ja hyvin istuvat housutkin! Nämä Summum Woman housut lähtivät mukaan, sen tiesin heti kun vedin ne päälleni. Näissäkin kuvissa näkyy, miten moneen eri tyyliin ne sopivat. Housuissa on takana hauska kuminauha, joka ei ihan näy näissä kuvissa. Se takaa istuvuuden ja mukavuuden sen lisäksi, että näyttää kivalta.


Ted Bakerin laukut on mielestäni aina ihania, eikä tämä tehnyt poikkeusta. Täytyi ankarasti muistuttaa itseäni, että nyt ei oltu laukkuja ostamassa ;) Erilaiset ruskean sävyt sopivat kivasti yhteen ja käyvät myös mustan kanssa.


Hameissakin on monta helmanmittaa. Neuleen kanssa pitkä hame käy arkeen, paitapuseron kanssa saa siistin ilmeen ja juhlavan topin ja korkkareiden kanssa käy juhlaankin.
 

Collegepaidat ovat nyt siistejä ja käyvät myös toimistopukeutumiseen. Tässä Makian collgepaita yhdistettynä Selectedin oversize paitapuseroon ja suoriin housuihin. Itselläni ei ole kotona kuin huppareita, jotka ovat lähinnä kotikäyttöön sopivia, joten pakkohan tämä keltainen college oli kotiuttaa!Housun lahjemittaa on tänä syksynä monenlaista. Lyhyemmän housun kanssa puetaan sään viiletessä paksut sukkikset ja nilkkurit. Tässä Max Mara Weekend takki ja Part Twon housut yhdistettynä valkoiseen paitapuseroon. 


Sama asu pehmenee Samsoen kanelin värisellä oversize neuletakilla. Itse rakastan isoja, pehmeitä neuletakkeja, koska olen vilukissa ja niihin on ihana kääriytyä. Tarvitsisin oikeastaan ihan oman kaapin kaikille neuletakeille, joten hillitsin itseni ja kotiin ei tällä kertaa lähtenyt yhtään neuletta.


Myös sinä voit hyödyntää Kekäleen veloituksetonta Lempivaatevalmentajaa apuna vaatteen valinnassa. Varaa aika Lempivaatevalmentajalle osoitteesta https://www.kekale.fi/lempivaatevalmentaja tai suoraan myymälästä. Kaikilla Lempivaatevalmentajan avulla valituilla vaatteilla on Pidän Sinua -takuu.* Pidä meiltä ostamaasi tuotetta kaksi viikkoa. Jos et pidä sitä/siitä, palauta se. Saat rahasi takaisin. (*Takuu koskee etukäteen varatun Lempivaatevalmentaja-ajan yhteydessä tehtyjä ostoksia.)

Kommentit

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!