Innostava koulutuspäivä, yö eläinlääkäripäivystyksessä ja väsynyt naistenpäivä!


When life gives you lemons, make lemonade! Lauantaipäivä alkoi raikkaalla ja terveellisellä aamupalalla.

Viikonloppu on ollut vauhdikas. Eilinen päivä hurahti Helsingissä Radisson Blue Seasidessa Oriflamen Express- koulutuksessa. Mietin oikein kotimatkalla, miten innostava ja kannustava Oriflame yhteisö ja varsinkin meidän ihana Special Stars- tiimi on. Tämäkin kiinnostava koulutuspäivä ja ihanat tarjoilut olivat meille edustajille maksuttomia. Oriflamessa tuntuu, että minusta välitetään ja menestymistäni tuetaan kaikin mahdollisin tavoin! 


Meidän tiimin vetäjä Hillevi Joutjärvi on aina vain yhden viestin päässä ja häneltä saan neuvoja ja kannustusta tarvittaessa. Ihanien tiimiläisten kanssa vaihdetaan vinkkejä ja kokemuksia tuotteista. Oriflamen kautta olen saanut lisätulon lisäksi elämääni uusia ystäviä, ihania tapahtumia ja reissuja, sekä tietenkin laatukosmetiikkaa! Jos haluat tietää lisää konsulttina toimimisesta, klikkaa tästä nettisivuille, jossa on lisää tietoa, tai laita minulle sähköpostia kaunismaessa@gmail.com. Tiedustelu ei sido sinua mihinkään, mutta voi pohtia, olisitko kiinnostunut tienaamaan lisätuloja tekemällä töitä missä, milloin ja juuri sen verran kuin haluat. 

Ihanat Oriflame- naiset Hillevi, Marja, Aino ja minä 

Naistenpäivän kunniaksi vielä TÄNÄÄN on voimassa nämä alla olevat ihanat tarjoukset, klikkaa verkkokauppaani tästä

Pistä seurantaan myös Virpi Katajarinne / Oriflame- konsultti Facebookissa, niin pysyt ajantasalla tarjouksista ja arvonnoista!


Love Nature Mint & Raspberry -lahjasetti
Raikkaassa lahjasetissä on vadelmalta ja mintulta tuoksuva palasaippua 75 g, vartaloemulsio 200 ml ja kuoriva suihkugeeli 250 ml.
Hinta nyt 10,90 € (norm. hinta 28,00 €)


The ONE A-Z Hydra -sävyttävä voide SK 30
Uuden sukupolven BB/CC-voide, jossa yhdistää meikkivoiteen ja ihonhoidon ominaisuudet. Kevyesti sävyttävä voide peittää, korjaa, heleyttää, kosteuttaa, pohjustaa ja raikastaa ihoa. Hikoilua kestävä voide sisältää saasteilta suojaavan aktiivin ja suojakertoimen 30.
Hinta nyt 6,90 €/kpl (norm. hinta 17,00 €)



Kotiin palatessani minua odotti ihana yllätys, naistenpäivän kunniaksi mies oli siivonnut ja kokannut meksikolaista. Kukat oli maljakossa ja mun lempivalkkari jääkaapissa! 

Ilta sujuikin mukavissa merkeissä aina siihen asti kun saunasta tultuamme huomasin, että Luna kulkee levottomana ympäriinsä ja läähättää. Tilannetta seurailtiin jonkin aikaa, mutta koska se ei tuntunut helpottavan, soitin eläinlääkäripäivystykseen. Luna on leikkaamaton narttu, joten kohtutulehdushan tuli ekana mieleen, sekä mulle, että eläinlääkärille. Luna yritti käydä nukkumaan, mutta ei pystynyt asettumaan ja hengitti jotenkin tuskaisesti. Sovimme, että tilannetta seurataan kotona vielä ja lähdetään tarvittaessa näytille. No, tilanne jatkui, eläinlääkäri oli kiinni toisessa toimenpiteessä, kunnes lopulta kolmen maissa tehtiin päätös päivystykseen lähtemisestä.

Eläinlääkäri tutki Lunaa huolellisesti, mahan seutu ultrattiin, kohtutulehdusta ei näyttänyt olevan, mutta koska maha oli turvonnut ja aran oloinen ja Luna hengitti puuskuttavasti, jatkettiin pohdintaa ja tutkimuksia. Seuraava epäilys oli, että pikku ahmatti on syönyt jotain epäsopivaa, tai jotain, mikä on juuttunut suolistoon. Vatsalaukun kiertymääkin pohditiin.

Pissanäytettäkin yritettiin ottaa ja siinä olisikin ollut koomista seurattavaa, jos joku olisi meidät siellä ulkona yöllä nähnyt! Yksi kävelyttää koiraa ja toinen kulkee löylykauhan kanssa perässä. Koira lopettaa heiti aikeensa pissata kun kauhaa yritetään laittaa alle ja katsoo syvästi loukkaantuneena ihmisiään... Tulos: yksi pieni pissapisara kauhassa ja kaksi palelevaa ihmistä, sekä koira, joka epäilee ihmistensä seonneen lopullisesti.

Viimeisenä eläinlääkäri ehdotti, että oksetataan koira, jotta nähdään mitä mahalaukussa on ja jos siellä on jotain epäsopivaa saataisi se pois. Tämäpä käykin näppärästi, ensin koiraan pistetään yksi piikki, joka tekee sille pahan olon ja kun mahalaukku on saatu tyhjäksi, annetaan toinen piikki, joka poistaa pahoinvoinnnin. Tulos: mahasta tulee ylös kaksi jäniksen papanaa, ihmeellinen tukko joko koirankarvaa tai villaa, sekä isohkoja valkoisia palasia, jota ensin epäilimme muoviksi ja tarkemmin tutkittua tulimme siihen lopputulokseen, että ovat puruluun palasia! Miten ihmeessä se on edes saanut nieltyä niin isoja paloja? 

Oksentamisen jälkeen Lunan olo tuntui helpottavan, joten se sai vatsakipulääkettä ja pääsimme lopulta kotiin. Nyt pitää vointia ja vatsan toimintaa seurata, sillä mikäli puruluun paloja on kulkeutunut eteenpäin vatsalaukusta, on mahdollista, että ne ovat juuttuneet suolistoon ja aiheuttavat vaivat. Silloin edessä on leikkaus! Onneksi kuitenkin tänään aamuruuan ja kävelyn jälkeen tilanne vaikuttaa normaalilta, joten toivotaan, että selvisimme säikähdyksellä. Ohuet, valkoiset puruluut menivät kyllä nyt pannaan! Täytyy keksiä jotain muuta järsittävää, sillä kyseinen luu, joka on annettu lenkin jälkeen, on ollut Lunan päivän kohokohta. 


Nukkumaan pääsimme viiden aikaan, joten naistenpäivä on alkanut meillä melko väsyneissä merkeissä. Aurinko kuitenkin paistaa ihanasti, joten eiköhän tästä ihan mukava päivä tule :)

Ihanaa naistenpäivää kaikille ihanille naisille ❤❤❤

Kaunismäessä- blogia voit seurata Facebookissa ja Blogit.fi kautta, tervetuloa mukaan!


Kommentit

  1. Voi Luna ressukka ♥ Hyvä päätös tuo oksetus, koska ylimääräistä tavaraa selvästi oli. Meillä oli vähän vastaava tilanne ennekuin Tiralla oli kohtutulehdusepäily, ei onneks ollut silloin sitä mutta kohtutulehduksen esiaste kylläkin ja eläinlääkäri reissun jälkeen meni vain muutama päivä kun käytettiin leikkauttamassa. Oli hyvä päätös, toipui ihan uskomattoman nopeasti ja nyt ollut selvästi onnellisempi koiruli ♥
    Toivotaan että johtui vain luusta, eikä siis toistuisi.

    Hyvää Naistenpäivän iltaa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vaikuttaisi siltä, että kaikki on ok, toki seuraillaan vielä. Olen harkinnut leikkautamista jo ennen tätäkin, kun juoksut tuntuvat aiheuttavan Lunalle monenlaista vaivaa. Mukavaa uutta viikkoa ❤

      Poista
  2. Hui kauhistus! Voi Luna parkaa:( Toivotaan tosiaan että selvisitte säikähdyksellä♥ On kamalaa aina välillä lukea somesta kun eläimet ovat syöneet jotakin sopimatonta, siis jotain sellaista mitä on tarkoituksella heitetty johonkin ojan pieleen...myrkkyä sun muuta...kuka voi tuollaista edes tehdä, en käsitä:( Lunalle kovasti halirapsutuksia! Leppoisaa naistenpäivän iltaa ja mukavaa alkavaa viikkoa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kans aina katson tarkkaan mitä Luna milloinkin nuuskuttelee tienposkessa, kun olen niin monta kertaa kuullut jostain myrkkymakkaroista. Ihan kamalaa! Kivaa uutta viikkoa ❤

      Poista
  3. Voi Lunaa! <3 Toivottavasti vointi on palannut normaaliksi tuon yöllisen lääkärikeikan jälkeen. Mulle tulee Oriflamen tuotteista nostalginen olo. Muistan lapsuudessa erään sukulaisen myyneen tuotteita. Taitaa myydä niitä edelleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä Luna nyt tuntuisi voivan ihan hyvin :) Oriflamella on monia ikisuosikkituotteita, mutta paljon myös hyviä uutuuksia, kannattaa tutustua! ❤

      Poista
  4. Oriflamen tuotteet ja toiminta on mielenkiintoista. Meidän työyhteisössä ja meidän marttayhdistyksessäkin on Oriflamen jälleenmyyjiä. Joskus opiskeluaikojen loppupuolella (siis kauan sitten :D) aloitin Tupperwaren jälleenmyyjänä. Se oli myös kovin palkitsevaa. Lopetin jälleenmyyntihommat, kun muutin toiselle paikkakunnalle ja aloitin työt.
    Olipa melkoinen kokemus tuo koiruliinin sairastaminen. Hirveä huoli ja odotus, mistä on kyse. Onneksi nyt tilanne näyttää paremmalta. <3
    Ihania naistenpäivän ylläreitä; koti siivottu, ruoka valmiina, kukkia ja valkkaria <3
    Hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen Tupperwaren ystävä ja tuotteita löytyy kaapeista monenlaisia :) Mukavaa viikkoa sinnekin ❤

      Poista
  5. Kiitos Suvi ja hyvää uutta viikkoa!

    VastaaPoista
  6. Onneksi Lunalla ei ollut mitään vakavaa. Toivottavasti koira voi jo normaalisti.
    Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
  7. So nice post :) I follow you # 55 , follow back?

    https://bubasworld.blogspot.com/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!