Luonnollinen viileän vaalea sävy ja juurikasvun häivytys hiuksia raidottamalla

*kaupallinen yhteistyö, palvelun hinnasta saatu alennusta näkyvyyttä vastaan

Tämä juttu lähti liikkeelle ongelmasta, nimittäin hiusongelmasta. Tukkaani on vaalennettu, värjätty, raidoitettu ja sävytetty sillä seurauksella, että se alkoi olla melko kirjava ja juurikasvu todella näkyvä. Toinen ongelma oli se, että hiukset muuttuivat mielestäni aina liian keltaisiksi. Tätä torjumaan niihin laitettiin monta kertaa taitto, jonka seurauksena hiukset olivat hetken aikaa melko liilat, kunnes taas palasivat keltaiseksi. Vetkutin kampaajalle menoa, koska en oikein osannut päättää, mitä tukalle tekisin. 

Lisäksi minulta puuttui se hiusten kannalta tärkein ihmissuhde, eli oma kampaaja. Muuton jälkeen en ollut löytänyt Lahdesta omaa lempparikampaajaa. Tukkani on luonnonkihara ja sen leikkaamisessa ja laittamisessa on omat kommervenkkinsä. Lähdin siis etsimään sellaista kampaajaa, joka voisi auttaa mun hiuspulmissa ja koska arvelin, että tämä voisi kiinnostaa myös teitä lukijoita, ajattelin, että tässä olisi hyvä yhteistyön aihe.

Lahtelainen BD room oli minulle jo entuudestaan tuttu kauneushoitolan puolelta ja sieltä löytyi minulle kampaajaksi Saara Linnavirta, joka ymmärsi heti mitä toivoin hiuksilleni tapahtuvan. Alla olevista kuvista näet lähtötilanteen.Tyvikasvussa näkyi vaalennuksen raja tosi selvästi ja toivoin, että sitä, saataisiin häivytettyä. Hiuksiin laitetiin tyveen ohuen ohuita vaaleita raitoja, joissa oli mukana suojana Olaplex ja latvoihin taas vapaalla kädellä maalattuja tummempia lowlights- raitoja Four Reasons Optima- väreillä. Väliin sai jäädä omaa väriä, jolloin juurikasvu jäisi mahdollisimman huomaamattomaksi ja lopputulos olisi luonnollinen. Alla olevasta kuvasta näet millainen määrä foliota päässä oli! Saara teki tosi ohuita raitoja, jotka näyttävät tosi luonnoliselta ja niissä on ihana, viileä sävy. Ota Instagramissa seurantaan @saarabdroom niin näet lisää hänen upeita töitä!


Aikaa hommaan kului, mutta kyllä se oli sen arvoista, sillä olen lopputulokseen huipputyytyväinen! Keltainen kaikkosi, samoin kun värin epätasaisuus ja samalla laitettiin myös kulmakarvat kuntoon. Laput päässä selailin somea ja hörpin kahvia. Saara lupasi, että nyt juurikasvussa ei näkyisi raja niin selvästi. Lisäksi ohimoille hiljattain ilmestyneet harmaat hiukset eivät vaaleiden raitojen seassa näy. Alla kuvia lopputuloksesta. 

Saara antoi myös vinkkejä siitä, miten saan tukan hyvin laitettua, sekä mitkä tuotteet mun hiuksille sopii. Olen harjoitellut hiusten laittamista Saaran ohjeilla ja näistä on tulossa vielä erillinen postaus, pysy kuulolla!BDroomilla on muuten kauneushoitolan ja kampaamon lisäksi juuri auennut Luonnonkosmetiikka- myymälä , eli nyt Rautatienkadulla on ihana kauneuden keskittymä! Kannattaa käydä tutustumassa, jos et ole vielä käynyt. 

Lue tästä juttu siitä, kun kävin ihanassa Esse- kasvohoidossa BDroomissa 

P.S. Seuraathan Kaunismäessä- blogia jo Facebookissa ? Käy tykkäämässä sivusta niin näet aina uusimmat postaukset ja arvonnat. Kaunismäessä löytyy myös Instagramista

Kommentit

 1. Todella kaunis lopputulos <3 Kauniin väriset ja hyväkuntoisen näköiset hiukset. Ammattitaitoinen kampaaja, jonka kanssa syntyy luottamuksellinen suhde, on aarre.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, luulen, että nyt olen löytänyt Lahdesta itselleni oman kampaajan! ❤

   Poista
 2. Onnistunut lopputulos! On kyllä lottovoitto, jos ja kun löytää hyvän, itselle sopivan kampaajan, joka ymmärtää, mitä asiakas haluaa ja mitä tämän hiukset tarvitsevat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Toiselle vaikka kuinka selität niin ei löydy yhteistä näkemystä ja toisen kanssa taas heti natsaa!

   Poista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!