Hyvää Ystävänpäivää!

Hyvää Ystävänpäivää Sinulle Kaunismäessä- blogin lukija❤ Onpas ollut tosi kiireinen viikko! Työasioissa olen käynyt tällä viikolla Siuntiossa, Kirkkonummella, Riihimäellä ja Helsingissä eri paikoissa, joten Etelä- Suomea on taas nähty! Kiva on ajella kun on jo valoisaa ja tietkin pääasiassa sulat. Saan työssäni tavata tosi paljon ihania ihmisiä ja niistä kohtaamisista saan energiaa, jonka takia päivät eivät tunnu raskailta, vaikka niille mittaa välillä kertyykin.
Tänään suuntaamme Helsingin Kaupunginteatteriin katsomaan Pieni Merenneito- musikaalia, jota olen kovasti odottanut! Esikoisen vein päivällä bussille ja hän suuntasi kohti abi-risteilyä. Hämmentävää, että minulla on jo aikuinen lapsi. On ilo seurata kun lapset varttuvat upeiksi nuoriksi, joille maailma on avoin!
Yläkuvassa pieni ystäväni, lasteni isän uusperheen kuopus, keräämässä karkkia. Nappasin hänet mukaan kun menimme oman kuopuksen kanssa katsomaan abi-showta ja penkkariajelua. 

Alakuvassa paljastuu kuka ne työt oikeesti tekee, kun olen etänä ;) Taisi Luna lähettää isolla jakelulla sähköpostilla työkaverille pyynnön lähettää paaaaljon herkkuja!
Ihanaa perjantai-iltaa ja mukavaa viikonloppua❤

Kommentit

 1. Ihanaa ystävänpäivää Sinulle <3 Olen niin iloinen, että ollaan tutustuttu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö mietin juuri samaa Hilu ❤ Mitähän hauskaa me vielä keksitään?!

   Poista
  2. Pistetään hauskuus-mietintämyssyt päähän ;) khihiii :D Hei, siulle ois haaste min blogissa ;)

   Poista
 2. Ihanat kuvat! Meilläkin lähti lapsi abi risteilemään:) Luna on niin suloinen! Hyvää ystävänpäivää ja mukavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri kotiutettu lapsi risteilyltä :) Mukavaa sunnuntaita!

   Poista
 3. Mukavaa ystävänpäivää! Ja on teillä ihania hetkiä kuvissa :)

  Terkuin

  Hanna

  @hannahtuulia

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!