Inspistä kevään sisustukseen ja puutarhaan Kotoisa -ohjelman pressistä
Olin Maikkarin Kotoisa -ohjelman kutsuvierastilaisuudessa kuulemmassa ja näkemässä tämän kauden uutuuksia. Tilaisuudessa oli kiva ja välitön fiilis, aivan kuten itse ohjelmassakin.Luvassa tällä kaudella on sisäkohteiden lisäksi myös puutarhajuttuja ja mm. Jarpi Leppälän ja Ernest Lawsonin kohteissa tehdyt muutokset. Ohjelman tekijätiimi kertoi minkälaisia haasteita kohdataan, kun kohdehenkilöiden mielipiteitä ei voi kysyä matkan varrella, sillä lopputulos on heille yllätys. Uskon, että tämä on jännittävää niin kohteen omistajille, kuin suunnittelijoillekin!


Aikaisemmillakin kausilla sisäkohteiden muutoksia hoitaneet sisustussuunnittelija Seija Strand ja remontoija Ville Heino toteuttavat tällä kaudella monenlaisia kohteita sisällä ja ulkona. Pihojen kunnostamisesta vastaavat Suvi Tuokko-Harmoinen ja veljekset Tero ja Arto Kontio.


Yhteistyökumppaneiden esittelyissä saimme kuulla Green Care tuotteista ja istuttaa itsellemme kukat. Erityisesti minua kiinostivat lannoitepallukat, joista riittää lannoitetta koko kasvukaudelle. Olen huono muistamaan kastelulannoitteen, joten kiva jos homma hoituu kerralla.Tikkurilan uudistunut värikartta ihastutti ja kauden väri Lemonade on nimensä mukainen pirteä vaalean keltainen. Meillä kotona seinät todellakin kaipaisivat uutta väriä, joten nappasin värikartan mukaani tarkempaa tutustumista varten.


Temalin kalusteet yllätivät minut monipuolisuudellaan, tunsin kyllä entuudestaan lavuaarit, mutta ohjelmassa nähdään myös Temalin kaappeja, jotka vaikuttivat tosi monipuolisilta. Koitoisa -ohjelman uusi kausi starttaa Maikkarilla ensi tiistaina 28.1. ja minä ainakin odotan innolla! Kun kevään valo alkaa tulvia ikkunoista sisään (ja paljastaa myös sisustuksen epäkohdat ja rupsahtaneet viherkasvit), herää minussa sisustaja ja viherpeukalo. Mikäs sen ihanampaa, kuin katsella ammattilaisten toteuttamia muutoksia ja saada niistä ideoita omiin projekteihin. Iskeekö sinuun sisustus - tai kukkainto kun kevät koittaa?


Kommentit

 1. Olen tätä ohjelmaa ja vastaavia aikaisemmin seurannutkin. Tuotteiden mainostus niissä vähän häiritsee, mutta silti katson. Aina niistä jotain jää käteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, yhteistyökumppaneiden tuotteita tosiaan mainostetaan, mutta toisaalta ehkä ne myös kiinnostavat jos itse suunnittelee remppaa?

   Poista
 2. Pitää kyllä muistaa aukaista telkkari sitten kun ohjelma tulee maikkarilla :) olen joskus muutaman jakson verran katsonutkin sarjaa :)

  Mukavaa talven jatkoa Sinulle :) - Suvi -

  https://arkipaivienihelmia.blogspot.com

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!