Pehmoinen joulu Espritillä ja etu Kaunismäessä- blogin lukijoille


*kaupallinen yhteistyö

Jos suunnittelet antavasi pehmeitä paketteja tänä jouluna, niin nyt kannattaa Lahden seudulla suunnata askeleet kohti Esprit Karismaa! Siellä on nimittäin hyllyt täynnä ihania vaihtoehtoja pehmeisiin paketteihin ja mahtavat edut juuri sinulle. Saattaahan sieltä löytyä myös itselle jotain ;) 


ESPRIT FRIENDS clubilaisten VIP-LAHJAPÄIVÄ on huomenna, eli torstaina 12.12.2019, jolloin Lahden Esprit Karismassa on tarjolla kantiksille jouluisia herkkuja ostosten lomassa. 

ESPRIT FRIENDS clubiin kuuluville  kantiksille on myös Private Sale 10.-15.12. välisenä aikana, jolloin ostoetu on -20% normaalihintaisita tuotteista. Edun voi käyttää 10.-15.12. välisenä aikana niin monta kertaa, kuin haluaa!


Esprit Karisma tarjoaa nyt Kaunismäessä- blogin lukijoille, jotka eivät ole vielä  kantiksia, 12.-15.12. välisenä aikana liittymisetuna tuon saman -20%, jos haluavat liittyä ESPRIT FRIENDS-clubiin. Muista siis mainita että olet Kaunismäessä- blogin lukija, sillä etu ei muuten kuulu clubiin  nyt liittyville.


Minäkin olen paikanpäällä Espritin myymälässä klo 18 alkaen näiden jouluisten Oriflame- lahjapakkausten kanssa, tule moikkaamaan ja tekemään hankintoja pukinkonttiin!

Toivotan mukavaa loppuviikkoa ja stressittömiä jouluvalmisteluja kaikille lukijoille ❤❤

Kommentit

  1. Pehmeät paketit onkin niin kivoja ja kyllä nuo alakuvan tuotepaketitkin näyttävät aivan ihanilta:) Leppoisaa viikon jatkoa♥

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!