Syystunnelmia ja ARVONTA!


Kaunismäen Instagram- tili on saavuttanut huikean 5000 seuraajan rajan ja sen kunniaksi järjestän arvonnan! Koska olen saanut toiveen, ettei arvonnat olisi aina Facebookissa tai Instassa, koska osa seuraajista ei näissä ole, tällä kertaa arvonta on VAIN blogissa :)

Palkintona on nämä hauskat, syksyn sävyihin sopivat Oriflamen korvikset. Tiesitkö, että Oriflame myy myös tyylikkäitä asusteita? Tästä linkistä pääset verkkokauppaani ja voi tutustua koko monipuoliseen tuotevalikoimaan: 


Osallistumisohjeet:

1. Ole tai liity Kaunismäessä-blogin seuraajaksi joko Bloggerin tai Blogit.fi kautta. Voit tuplata mahdollisuutesi seuraamalla molempien kautta!

2. Kommentoi tähän postaukseen oletko mukana yhdellä vai kahdella arvalla

3. Arvonta suoritetaan 26.10. klo 22. Muista käydä kurkkaamassa voititko! Pyydän osoitetiedot palkinnon lähettämistä varten voittajalta viestillä tai sähköpostilla.

Blogger, Oriflame, Instagram tai Facebook eivät ole osallisina tässä arvonnassa millään tavalla.


Nyt on taas lämpimämpi keli, mutta viime viikolla oli kuuraisia aamuja, jolloin sain napattua ihania kuvia syksyisestä luonnosta. Puutarhalle emme tehneet juuri mitään tänä kesänä miehen jalkavamman takia, vaikka suunnitelmia oli. Alkukesästä ehdin sentään istuttaa kaksi pionia ja kunnostaa ruusupenkin. Loppukesä meni niin, että ainoa tavoite oli saada ruoho pysymään siistinä. Onneksi meillä on monta nuorta miestä ruohonleikkurin perässä kulkemaan :)


Luna nauttii syksyn keleistä, koska kesällä sillä meinaa muhkean turkin takia olla aina vähän kuuma. Vasta kun lämpötila laskee alle 15 asteen, alkaa Luna päästä vauhtiin! Nyt se mennä viipottaa lenkillä niin ettei meinaa perässä pysyä ja leikkii rakkailla kävyillään. 


Mukavaa viikonloppua ja kirpeitä syyspäiviä toivottelemme❤

Kommentit

 1. Kahdella arvalla mukaan!
  hamalainentmatgmail.com

  VastaaPoista
 2. kahdella mukana,ihania syksyisiä kuvia. hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 3. Arvalla mukaan, Blogit.fi kautta tulin seuraamaan.
  aiholapp(at) lailanet.fi

  VastaaPoista
 4. Yksi arpa minulle.
  Blogit .fi kautta luen.
  Kaunista lokakuuta sinulle.
  henna.holappa1@luukku.com  VastaaPoista
 5. Viimeisimmässä blogitekstissä linkkasin sinun blogiisi, jossa kerroit pitämistäsi asioista. Siitä sain aiheen omaan kirjoitukseeni!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!