Asioita, joista pidän- haaste. Osa 1


Olen Instagramissa osallistunut Asioita, joista pidän- haasteeseen, johon minut haastoi mukaan Mansikkatilan mailla- blogin Taina. Koska haaste on mielestäni hauska ja olen tykännyt lukea muiden juttuja näistä, päätin julkaista kuvat myös täällä blogin puolella. 

Tässä postauksessa on asiat 1-5/10 ja ne eivät ole missään tärkeysjärjestyksessä, vaan juuri siinä järjestyksessä, jossa ovat mieleeni putkahtaneet!


1/10 jooga.  En ole siinä kovin hyvä, enkä ehdi käymään salilla tarpeeksi usein, mutta silti jooga on elämässäni tärkeä tasapainoittava tekijä. Skolioosi ja asentovirheet vetävät  vinoon, jooga oikaisee. Kiire ja stressi saa mielen levottomaksi, jooga palauttaa rauhan. 

Olin juuri haasteen ensimmäisenä päivänä ollut yin- joogassa, jossa oli Sound bath- meditaatio, eli samalla kun joogasimme Evolving Frequenciesin Emilia ja Petri soittivat äänimaljoja. Kokemus oli itselleni uusi ja tosi mielenkiintoinen. Äänen värähtely tuntui omassa kehossa, eli kuulemisen lisäksi tunsin äänen!



2/10 kahvi maidolla! Tavallinen kahvi, latte ja cappuccino on suosikkejani. Päivä ei ala ilman kahvia ja iltapäivälläkin juon mielelläni kupposen, vaikka se ei ole aivan yhtä tärkeää kuin aamukahvi. 

Lapsetkin oppivat jo pienenä miten tärkeää äidille on saada juoda aamukahvi. Kuopus nukkui ensimmäiset 5 elinvuottansa aika katkonaisesti joten aamuisin äiti oli vähän väsynyt. Olin ilmeisesti teroittanut tätä asiaa tarpeeksi, sillä kerran jompikumpi isoista lapsista toilaili jotain heti aamutuimaan, johon kuopus totesi paheksuvasti: "ja vielä ennen kuin aikuinen oli saanut aamukahvia!" Raskauttava asianhaara siis ;D



3/10 Ulkoilu! Tietysti mielellään hyvässä kelissä, mutta huonompikin menee. Olin koko lapsuuteni ja nuoruuteni partiossa, kesät purjehdittiin ja lisäksi harrastin koiria ja hevosia, joten ulkoilmaelämä tuli tutuksi. 

Aikuisena asuin maalla ja työ päiväkodissa on mahdollistanut ulkoilmaelämän jatkumisen. Ei ole huonoja ulkoilukelejä, on vaan huonoja ulkoiluvarusteita! Jos varustus on kohdallaan, ulkoilla voi vaikka napajäätiköllä😁 

Mieluusti mukana ulkoilee Luna -koira jolla usein onkin iso liuta kävelyttäjiä mukanaan, koska tietenkin olen julistanut myös jälkikasvulleni ulkoilun ilosanomaa. Parhaimmillaan hänellä oli kerran 8 ulkoiluttajaa ja hän kulki tyytyväisenä kulkueen etunenässä ja uskalsi kerrankin vähän isotella toisille koirille, kun oli niin paljon tukijoukkoja!



4/10 Wanhat tavarat. Rakastan vanhoja esineitä ja tarinoita, joita ne kantavat. Olen perinyt niitä ja ostanut niitä kirppikseltä ja antiikkikaupoista. Kirppikseltä löysin nämäkin Arabian maustepurkit, joista olin jo kauan haaveillut😍 

Meidän sisustuksessa kulkevat rintarinnan vanha ja uusi, sillä pidän kerroksellisuudesta. Kirppistelystä saan toisinaan kuittailua. Kerran olin aivan tohkeissani kun löysin ihanan emalisen vesikannun. Mies tiedusteli mihin sitä tarvitaan, johon vastasin, että se laitetaan tietenkin sen Kaunismäen vanhan emalipotan viereen. Mies tähän, että no sittenhän puuttuu enää se huusi mihin nämä laitetaan, mutta varmaan niitäkin saa ostaa kirppikseltä!



6/10 juustot, viini ja kotoilu❤ Ihan parhautta pitkän viikon jälkeen kaivautua sohvan uumeniin ja vähän herkutella. Luna- koira lämmittää varpaita ja telkkarista tulee Vain elämää, mitä sitä voisi ihminen muuta kaivata?


Toivotan ihanaa viikonloppua ja haastan mukaan Mansikoita ja vaahtokarkkeja- blogin Maikun kertomaan kuvin 10 asiaa, josta pitää. Joko olet osallistunut tähän haasteeseen?


Kommentit

 1. Tämä oli kiva postaus. Itsekin olen tuohon haasteeseen osallistunut facessa ja instassa, mutta tämä blogiversiokin on kiva. Voisin toteuttaa tämän itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina! Nappaa tästä ihmeessä haaste itsellesi, näitä on kiva lukea ❤

   Poista
 2. Kiva oli lukea asioista joista pidät, upeiden kuvien kera♥ Minäkin pidän kovasti vanhoista tavaroista, Aivan ihanat nuo maustepurkit. Mukavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
 3. Mukavan tuntuinen haaste, johon saatan itsekin jossain vaiheessa vastata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olisipa kiva lukea myös sinun lempiasioista :)

   Poista
 4. Tämä on hyvä haaste ja kiva tämä blogitoteutus! Hyvänmielen juttuja ei voi olla liikaa! Mulla on just menossa instassa tämä haaste. Kolmeen kohtaan olen tähän mennessä vastannut.

  VastaaPoista
 5. Hauska postaus ja haaste kauniilla kuvilla höystettynä. Mukavaa lokakuuta <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!