Syksyn muotia ja VIP- illan tunnelmia


*kaupallinen yhteistyö

Esprit Karisma Lahden ja Kaunismäessä- blogin yhteistyön puitteissa kutsuin myös blogin lukijat VIP EVENT iltaan, joka järjestettiin siis kansainvälisesti kaikissa myymälöissä samana päivänä ja samaan aikaan. Kaikilla myymälöillä oli myös yhteinen teema ilalle, joka oli: THIS IS ESPRIT/ miten voimme tuottaa iloa toisille ja maailmalle. Tämä on ajatus, joka on ollut vahvana myös Espritin perustajilla Susie Russelilla ja Doug Tompkinsilla alusta lähtien. Trendikkyys, hyvä ekologinen laatu ja käytännöllisyys samassa paketissa on Espritin vahvuus! Kampanjan kansainväliset päähenkilöt muun muassa tuovat kukkia kaupungin betonialueille, tai leikkaavat ilmaiseksi kodittomien hiuksia.

Myymälöissä oli mahdollisuus ottaa polaroid kuvia, joihin sai kirjoittaa oman ajatuksensa siitä, kuinka tuottaa iloa muille. Ihania ajatuksia oli hymy vastaantulijalle, noukkia roskia iltakävelyllä, avata toiselle ovi, kuunnella ja keskittyä kanssaihmiseen. Pieniä, mutta niin suuria tekoja!
Tarjoilu tapahtumassa keskittyi Esprit Karismassa kotimaisuuteen, tarjolla oli sesonkiherkkua puolukkarahkaa ja juomana raikas punaisista marjoista tehty kivennäismehu. Tarjoilu sai kiitosta ajankohtaisuudesta ja raikkaudesta!Illan giveaway oli kestävän kehityksen teeman mukaisesti 100% kierrätetyistä PET muovipulloista valmistettu shoppingbag. Yhden kassin valmistukseen on käytetty 3 muovipulloa. Muovikasseista meidän kaikkien pitäisi opetella kokonaan luopumaan, joten olisi hyvä pitää aina mukana uudelleen käytettävää ostoskassia. Siihen tarkoitukseen tämä kassi sopii tosi hyvin, koska se on helppo taitella pieneksi laukkuun mukaan ja on tosi kevyt, mutta kestävä ja tilava.


Soviteltavaa löysin minäkin, erityisesti kiinnosti tämän syksyn väreistä ihana sinapin keltainen, joka sopisi piristämään mun lemppariväriä, eli tumman sinistä. Lisäksi muodissa ovat edelleen muhkeat huivit, nyt syksyisissä väreissä. Ihanaa, koska huivilla saa kivasti ja edullisesti piristettyä asuja. Löydöistä ja syksyn muodista tulossa lisää erillisessä postauksessa, pysy kanavalla ;)


Myymälän henkilökunna mukaan on aina ilo tavata uskollisia, pitkän ajan kanta-asiakkaita näissä illoissa ja myös on mahtavaa, että aina mukaan löytyy uusia kasvoja  jotka haluavat liittyä Esprit Friends clubiin! He myös kertoivat, että asiakkaat olivat ihastuksissaan illan teemasta ja syksyn huikeista mallistoista ja että oli kiva kuulla spontaaneja ihailuja tuotteista illan mittaan ja keskustella sesongin trendeistä asiakkaiden kanssa. Ystävällinen ja asiantunteva palvelu onkin mielestäni Esprit Karisman vahvuus. 

Esprit Friends- clubiin kuuluvien kannattaa varsinkin suunnata ostoksille, sillä -20% alennus on voimassa 22.9. asti ja edun voi käyttää niin monta kertaa kuin haluaa!

Toivotan sinulle hyvää viikonloppua ❤ Olisi kiva kuulla mikä on sun lempparijuttu syksyn muodissa ja oletko jo siirtynyt kestokasseihin? Itselläni on tosi paljon kasseja KOTONA, ongelmana vaan meinaa olla se, että ne eivät aina muistu mukaan kun lähden kaupoille...

Kommentit

Suositut postaukset!