Mitä uutta syksyn vaatekaappiin?

*kaupallinen yhteistyö

Syksyn saapuminen aiheuttaa aina pientä päivityksen tarvetta vaatekaappiin ja yhteistyössä Esprit Karisma Lahden kanssa pääsin kurkistamaan tämän syksyn trendeihin. Koska haluan vähentää turhaa kulutusta, olen viime aikoina yrittänyt tehdä harkittuja, laadukkaita hankintoja, jotka kestäisivät käyttössä pitkään ja siksi Esprit on minulle mieluinen merkki. 

Esprit sijoittui neljännelle sijalle Fashion Revolutionin kansainvälisessä läpinäkyvyysvertailussa, jossa oli mukana 200 muodin huippumerkkiä. Materiaaleissa pyritään ekologisuuteen ja kierrätykseen, suositaan luomu- ja kierrätettyä puuvillaa. Villantuotannon osalta Esprit kuuluu RWS- ohjelmaan, jonka tavoitteena on taata eläimien hyvinvointi.


Syksyn saapuessa alkaa kesävaatteet aina näyttää jotenkin liian räikeän värisiltä ainakin minun silmään. Murretut sävyt tuntuvat sopivan paremmin syksyn sävyihin pukeutuvaan luontoon ja omaan vaaleaan ihoon, jossa rusketus on enää muisto vain. Nyt onkin muodissa ihanat murretut sävyt, sammaleen vihreä, luumu ja sinapinkeltainen. 


Syksyn mukavin asuyhdistelmä on paitamekko ja leggingsit! Tämä murretun vihreä Espritin paitamekko on ihanan mukavaa materiaalia ja käy myös farkkujen kanssa kivasti. Esprit Karisma Lahdessa on asiantunteva henkilökunta jolta saa aina apua vaatteiden valintaan. Kaulakoru Palmpe.


Paitapusero ja farkut on minun suosikkiasu töihin säiden viiletessä. Tässä paitapuserossa ihastutti malli, kuosi ja materiaali, joka on tosi miellyttävä päällä. Tässä kuvassa helma on farkkujen sisällä, mutta se näytti ihan hyvältä myös päällä.


Hauskassa kuosissa on mausteena ripaus sinapinkeltaista.


Hiukset kaipaisivat kovasti jo kampaajakäyntiä, mutta en ole työkiireiltä ehtinyt, joten klipsi pelastaa ylikasvaneen tukan. Tämä klipsi on Hermine Holdin valikoimasta. Klipsi on kaunis ja pysyy hyvin paikoillaan.


En ole oikein koskaan osannut käyttää keltaisia vaatteita, mutta nyt muodissa oleva sinapinkeltainen miellyttää silmää ja sopii myös meille vaaleille. Ihastuin tähän neulehuppariin, koska rakastan huppareita ja neuleita, joten mikä voisi olla parempi kuin niiden yhdistelmä!


Tämä yhdistelmä tulee varmasti olemaan uusi luottoasuni töihin, mukava, mutta siisti. Korvikset on Samaskorun valikoimasta, mutta ehkä yritän löytää vielä paremmin väreihin sopivat ;) Korujahan ei naisella voi koskaan olla liikaa, eihän?

Toivotan hyvää viikonloppua, itselläni se menee puoliksi työn merkeissä :)

Kommentit

  1. Kauniita vaatteita :) Keltainen ei ole koskaan ollut minun värini, mutta sinulle sekin näyttää sopivan. Legginsit ja jokin tunika on nykyään mun lempparivaatepari. Mukavia syksyisiä päiviä!!!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!