Jotain uutta sisustukseen*valokuvaprintit saatu

Sain Instagram- yhteistyön kautta valita Arty Swedeltä kolme mieleistä valokuvaprinttiä. Näissä kuvissa niistä kaksi, jotka valitsin, koska niissä on rakastamaani saaristolaistunnelmaa Faröltä ja Gotlannista. Valikoimassa oli monenlaisia valokuvia.Luulen, että näiden lopullinen sijoituspaikka tulee olemaan meidän makuuhuoneen seinällä. Makuuhuoneen sisustaminen on kesken, koska olen pitkään etsinyt sopivaa sängynpäätyä. Ja ennen kuin on sängynpääty ei voi laittaa lamppuja, eikä tauluja! Löysin vihdoin sopivan sängynpäädyn ja se on tilattu. Nyt vaan odotellaan sen saapumista.Ostin kehykset näihin valokuviin kun sattumalta löysin sopivat ruokakauppareissulla Prismassa ja olin niihin tosi tyytyväinen. Ilmeisesti ne ovat kuitenkin jotain havupuuta, koska kun ne odottelivat kuvaamista nurkassa, niistä oli tullut maalin läpi pihkaa! Kamalaa tahmaa, jota tosi vaikea saada pois. En voi ymmärtää, että sellaista materiaalia edes käytetään kehyksissä.Kun syksyn viileät ilmat ja pimeät illat alkavat ja kotona vietetään enemmän aikaa, alkaa sisustusasiat taas kiinnostaa. Olenkin jo muutamana iltana polttanut kynttilöitä. 

Jos kiinnostuit näistä valokuvaprinteistä, pääset tutustumaan niihin tästä linkistä https://artyswede.com/  

Meidän perheellä on monenlaisia uusia juttuja tänä syksynä, mutta niistä kirjoitan ihan erillisen postauksen. 

Lauantaina vietämme vanhempieni 50-v hääpäivää, siskoni synttäreitä ja minun maisteriksi valmistumista, eli syytä juhlaan kerrakseen!

Nyt toivotan oikein hyvää viikonloppua ❤❤❤

Kommentit

 1. Oi miten ihania tauluja kaikki! Täällä ei vielä ole kynttilä kautta avattu, mutta hyvin lähellä se on:) Teillä on ihana juhlaviikonloppu luvassa! Oikein paljon onnea teille kaikille ja Leppoisaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
 2. Ihania valokuvaprinttejä! Minäkään en ole vielä avannut kynttiläkautta. Pinnistelen vielä myöhäiskesän fiiliksissä :D Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mukavaa sunnuntaita! Tulikin mukava ilma :D

   Poista
 3. Upeita kuvia! Meilläkin on sängynpääty etsinnässä, joten mielenkiinnolla odotan, miltä teidän näyttää :) Ja oikein paljon onnea teille kaikille ja mukavia juhlia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sängynpäädyn pitäisi saapua ensi viikolla, laitan sitten kuvia ❤

   Poista
 4. Tulin lukemaan postaustasi. Hetken jo ehdin miettiä, että aika suorasukaista: sivullasi oli nimittäin mainos panokavereita.com! Ei sillä, että mitenkään ahdasmielinen olisin! Kauniita tauluja olet hankkinut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos tosi paljon tästä tiedosta! Mä olen taistellut näiden Ad sensen mainosten kanssa niin paljon! Yksittäin pitää käydä kieltämässä epätoivotut mainokset! Ja mä en edes näe, mitä mainoksia se muille näyttää. Tämä on viimeinen niitti, nyt poistan sen kokonaan. Laitoin jo sellaisen ruksin, että ne ei näkyisi ja silti ne näkyy edelleen...

   Poista
  2. Juu, mainos hämmensi. Kun tulin sivullesi, se pomppasi ensimmäisenä. Hetken jo ajattelin, että tulinko oikeaan paikkaan!

   Poista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!