Ihania kesämekkoja!



Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä. Vaatteet on ostettu omalla rahalla. Linkit ovat affiliate- linkkejä, joiden kautta pääset verkkokauppaan. Jos satut löytämään jotain ostettavaa, saan ostoksesta pienen kommission.

Olen löytänyt itselleni uuden nettikaupan *House of Brandon . Se on suomalainen nettikauppa, jossa voi maksaa kätevästi Visalla tai verkkopankkitunnuksilla. Olin tosi tyytyväinen ostoksiini, hintalaatusuhde oli hyvä ja toimitus oli nopea ja luotettava, joten tässä nettikauppa, jota suosittelen mielelläni.


Tämä mekko on merkkiä Happy Holly ja nimeltään *Tessan Dress. Linkistä pääset suoraan katsomaan mekkoa nettikaupassa. Näet myös, miten erinäköinen mekko on langanlaihan mallin, kuin minun päällä. Itse tykkään blogien vaatejutuista juuri siksi, että näen vaatteet ihan oikeiden naisten päällä.


Tämä sininen maksimekko on Happy Holly merkkinen ja nimeltään *Tessie Maxi Dress . Mekko on ihanan pehmeää ja laskeutuvaa materiaalia, sellainen, että kun sen laittaa päälle, ei sitä haluaisi ottaa pois.


En osannut päättää haluanko pitkän vai lyhyen mekon, joten otin molemmat. En ollut myöskään ihan varma koosta, joten tämän pitkän otin yhtä kokoa isomman kuin lyhyt, koska ajattelin, että voin palauttaa toisen tarvittaessa. Ihastuin näihin kuitenkin niin, että pidin molemmat!


Tämä Onlyn raitamekko *May Dress oli tosi edullinen, joten se päätyi ostoskoriin vähän heräteostoksena, mutta olen ollut tähän tosi tyytyväinen. Mukava arkimekko, joka menee vielä syksylläkin leggingsien ja ison neuletakin kanssa. Kuvien sandaalit ovat Anna Fieldin ja ostettu jo joskus pari kesää sitten.

Happy Holly on itselleni uusi merkki- tuttavuus ja ainakin kukkamekkojen ystävälle löytyy valinnanvaraa. Alla kollaasi, jossa siinäkään ei vielä ole kaikki vaihtoehdot! Ehkä ymmärrät, miksi koin valinnanvaikeutta. Kollaasin alta mekon nimeä klikkaamalla pääset suoraan verkkokauppaan katsomaan sitä. En ole ennen tehnyt tällaistä kollaasia ja kuulenkin tosi mielelläni toimiiko se ja mitä mieltä olet siitä?

Blenda Dress Patterned | Cora Dress Dotted | Adaline Occasion Dress Black/Patterned | Blenda Dress Patterned | Evie Dress Offwhite/Patterned | Love Tunic Black/Patterned |

Onko *House of Brandon sinulle tuttu? Teetkö yleensä ostoksia nettikaupoista?

Ihanaa viikonloppua toivottelee myös Luna- koira, tuo naapuritarkkailun maailmanmestari ;)


Kommentit

  1. Kauniita mekkoja olet valinnat! Ja kivaa viikonloppua teille!

    VastaaPoista
  2. Kivoja mekkoja! Mulla on kaappi alkanut täyttymään mekoista vasta viime vuosina ja tykkään shoppailla neitistä.
    Helppoa ja teen usein kuten sinä, valitse useamman joista ajattelen palauttavani ei niin kivat mutta usein on käynyt niin, että pidän molemmat/kaikki :)

    VastaaPoista
  3. Visiitillä kivassa blogissasi. Ihania mekkoja, jokainen sopii sinulle oikein hyvin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!