Luna- koiran saapumisen kaksivuotispäivä ja arvontamuistutus


Tasan kaksi vuotta sitten haimme kotiin pienen Luna- pennun. Pieni pörrö vinkuin vähän automatkalla, mutta kotiutui hyvin pian. Jo ensimmäisenä yönä nukkuin hyvin omassa pedissään 


Nyt Luna on jo iso tyttö ja osallistuu innokkaasti aivan KAIKKEEN kodin toimintaan. Leipomiseen ja ruuanlaittoon varsinkin. Hän änkeää aivan jalkojen juureen ja kieltämättä joskus jotain tipahtaa, kuten jauhoja ylläolevassa kuvassa ;D


Nappi ja Napsu kanit kiinnostavat Lunaa kovasti. Hän tarkkailee häkin vieressä ja jos kaverit menevät liian pitkäksi aikaa piiloon, rapistelee tassulla häkkiä ja vingahtelee.


Luna on seurakoira ja ottaa tehtävänsä vakavasti. Ihminen ei kauaa ehdi yksin sohvalla istua kun seuralainen ilmestyy paikalle. Varsinkin jos ihmisellä on sipsi- tai karkkipussi! Palkaksi seuranpidosta hän vaatii rapsutusta ja tökkii tassulla mikäli ihminen uppoutuu liiaksi älylaitteisiin.


Luna toimii Kaunismäen arvontojen virallisena valvojana ja haluaisikin muistuttaa, että tänään on viimeinen mahdollisuus osallistua näiden ihanien Samaskorun kahvikuppi- korvisten arvontaan Facebookissa tai Instagramissa . Voit tuplata mahdollisuutesi osallistumalla molemmilla tavoilla. 

Ihanaa uutta viikkoa, työniloa, jos vielä olet töissä ja hyvää lomailua jos olet onnenmyyrä ja jo lomalla!

Kommentit

 1. Ihana pieni, itselläni rakkaat pomeranian Viivi ja kleinspitz Fiona (arjensuklaasuukkoja.blogi.net)

  VastaaPoista
 2. Kyllä koirasta on paljon iloa jos on huoltakin. Ja onhan se ihan hyödyllnenkin seuralainen, kun on pakko vähintää kolme kertaa päivässä lähteä sen kanssa kävelylle satoi tai paistoi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Me aina sanomme että ulkoilutamme koiria, mutta itse asiassa nehän ulkoiluttavat meitä ;D

   Poista
 3. Kunpa arvonnoissa muistettaisiin etteivät kaikki ole somessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järjestänkin sen takia välillä arvontoja myös täällä blogissa. Tällä kertaa oli Instan ja FB:n vuoro :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!