Laukkuja, laukkuja ja vielä muutama laukku Bottegan bloggaajaillassa


Tässä vähän aikaa sitten pääsin Päijät- Blogien tapaamisessa tutustumaan ihanaan Lahtelaiseen Bottega nimiseen laukkukauppaan.


No ihan höperöksihän siellä meinasi tulla kaikkien ihanuuksien keskellä! Ajatuksissa oli ostaa pieni, musta, ehkä kirjekuorimallinen olkalaukku, mutta kuinkas sitten kävikään? Jutun lopussa näet, mihin lopulta päädyin.


Bottegalla on oma maahantuonti, joten kovin montaa samanlaista laukkua ei pitäisi vastaan kävellä, ainakaan samassa värissä.


Kaikki Bottegan laukut ovat nahkaa, paitsi ihanat, bling bling iltalaukut ja värivalikoima on laaja. Hinnat ovat myös kohtuullisia, mikä yllätti minut kun olen aina vähän arka menemään sisään "hienon" näköisiin pieniin puoteihin, kun pelkään, että kaikki siellä on minulle liian kallista!


Bottegalla on myös nettikauppa, joten jos et pääse Lahteen, voit kurkata laukkuja täältä 


Tosi mukavaa oli myös tavata muita alueemme bloggareita, toistaiseksi kun olemme olleet vain virtuaaliystäviä. 


Olen tosi innostunut ajatuksesta, että voisimme tehdä yhteistyötä Päijät- Hämeen seudun yritysten kanssa ja näin tuoda näkyvyyttä oman alueemme tarjonnalle! Päijät- blogeilla on nyt myös omat nettisivut www.paijatblogit.fi käy kurkkaamassa.


No entäs ne minun ostokset sitten? Ei meinannut tulla pähkäilystä loppua, kun oli niin monta ihanaa vaihtoehtoa. Liikkeessä on myös runsaasti ihania huiveja, joten aloin tutkimaan niitäkin!


Isommissakin laukuissa oli monta ihanaa, mutta sentään sain pysyttyä asiassa ;) 


Voi valinnan vaikeus, onneksi oli toiset bloggarit makutuomareina.


Ja niinhän siinä kävi, että mukaan lähti sekä laukku, että huivi! En valinnutkaan mustaa, vaan toisen käytännöllisen ja moneen vaatteeseen sopivan harmaan. Niinhän se on, että parhaat lahjat saa, kun itse ostaa ja tämä laukku oli valmistujaislahja itselleni! Kävin nimittäin yliopistolta hakemassa maisterin paperit :)


Olen ollut valintaani tosi tyytyväinen, laukku on siro, mutta sinne mahtuu kuitenkin olennaiset, koska se ei ole niin littana kuin monet muut pikkulaukkuni. Näitä muuten oli montaa eri väriä.

Toivotan sinulle ihanaa, aurinkoista kesäkuuta ja tiedustelen minkälainen on sinun lempilaukkusi? Vai onko niitä monta?

Kaunismäessä- blogia voit seurata myös Facebookissa ja Blogit.fi 
kautta


Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Itse olen enemmänkin reppujen ystävä mutta laukutkin käy :)

   Poista
  2. Mä myös käytän reppua joka päivä töissä, se on selälle niin paljon parempi! Katelin myös tuota kuvassakin näkyvää pikkureppua sillä silmällä, että se voisi käydä käsilaukun sijaan :D

   Poista
 2. Ihania laukkuja. Minulla on niitä monenlaisia ja monenvärisiä. Viimeksi ostin ruskean litteän isohkon nahka olkalaukun. Pitää käydä kurkkaamassa heidän sivujaan. Kiitos sinulle esittelystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukkuja on hyvä olla monenlaisia. Itselläni meinaa vaan olla tapana jumiutua aina yhteen, jossa kaikki tavarani ovat ;D

   Poista
 3. Hyvät ostokset teit! Ja kiva oli nähdä livenä. Toivottavasti nähdään pian uudestaan! :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis laukku! Ja tuohan vaikuttaa laukunostajan paratiisilta. Pitääpä pitää mielessä ja tutustua nyt ainakin tuohon verkkokauppaan!
  Ja onnea myös uudelle maisterille!

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea maistenrin tutkinnosta!
  Kauniin laukun valitsit :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!