Kesäkuun Bette box


Kesäkuun *Bettebox saapui! Lunaa kovasti kiinnosti boxi ja senhän selitti sisältä löytyvä proteiinipatukka, joka vissiin tuoksui sen nenään ;) 

Hollisterin tuoksuista oli näytteet kortissa, miesten tuoksu oli meidän mielestä raikas, mutta naisten aika makea. Hattara tuli siitä mieleen.


Tässä boxissa oli myös meikkejä, Bronx Colors Boosting hydrating Concealer ja Lumene Luminous Shine huulikiilto. Molempien värit näyttävät ihan sopivilta. Huulikiiltoa olinkin vähän vailla, joten tämä oli oikein kiva ylläri!Ziaja jalkavoiteessa on ihana tuoksu ja miellyttävä koostumus, tämä menee heti käyttöön.


Avenen Cleanance Micellar Water on myös mieluisa tuote, käytän aina meikinpoistoon ja kasvojen puhdistukseen micellar vettä.


AfterSpa Mini Makeup Remover on tosi kiinnostava uutuus. Tuote lupaa poistaa meikin pelkällä vedellä! Se pitää pestä pesukoneessa ennen ensimmäistä käyttöä, joten en ole vielä kokeillut. Jatkossakin sitä pestään koneessa tarpeen mukaan. Ekologinen idea!


NJIE proteiinipatukka on jo syöty töissä eväänä, hyvää oli ja varmasti terveellisempää kuin pulla!Jos haluat *Betteboxin itsellesi koodilla kesäale15 saat kesäkuun ajan 15% alennusta kaikista tilausmuodoista.


Ihanaa viikonloppua! Me aiotaan rentoutua, vaikka yhdellä on jalka kipsissä ja yhdellä oksennustauti. Kesä on silti kaikilla!!


Kommentit

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!