Astialöytöjä kirppikseltä ja arvontamuistutus


Kävimme muutama viikko sitten tyttären kanssa taas onnistuneella kirppiskierroksella ja nyt lopultakin ehdin kuvaamaan ihanat löytöni. Lahden seudulla asuville vinkiksi, että erittäin hyvä kirppiskeskittymä löytyy Launeelta Citymarketin ja Prisman välistä! Sieltä löytyivät nämäkin ihanuudet.


Rippijuhlia järjestäessäni huomasin, että vaikka tuntuu, että kaapit ovat täynnä astioita, niin tarjoiluvateja on hieman vähänlaisesti. Löysinkin tämän Arabian ison vanhan lautasen, joka sopii mielestäni hyvin vaikkapa kekseille tai pullalle. Näitä minulla on muutama ennestäänkin, joten toinen vaihtoehto on laittaa nämä keittiön seinälle seinälautasiksi.

*juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Menetin avioerossa "lokerovadin", joka oli lasten synttäreillä aina karkkitarjoiluun tosi hauska ja siitä asti olen etsinyt uutta vastaavaa. Ja nyt, tadaa! Tämä on itseasiassa hienompi kuin se entinen. Voisi olla kiva myös dippikastikeille tex mex illallisella.


Tämä pikkuvati oli muuten vaan ihana! Ja ensimmäisessä kuvassa näkyvä pieni lasinen "kori" ja lasiomena menevät ehkä myös tähän kategoriaan ;)
Tässä kuvassa näkyy toinen asia, jollaista olen pitkään etsinyt, nimittäin emalikannu! Mies vähän kyseli mihin sitä tarvitaan ja tähän vastasin, että se laitetaan tietenkin sen emalisen pesuvadin viereen. Siinä pestään kädet sen jälkeen kun on käyty emalipotalla!! ;D Tähän mies totesi, että sittenhän puuttuu enää se huussi mihin nämä kaikki laitetaan, mutta varmaan niitäkin saa ostaa kirppikseltä :D Mutta eikös ole ihan täydellinen luonnonkukille?


Muista osallistua näiden ihanien Samaskorun kahvikuppi- korvisten arvontaan! Osallistua voit 23.6. asti.


Koska jokainen postaukseni loppuu Luna- juttuun, tässä kuva hänestä pupuystävänsä kanssa ❤ Ihanaa ja aurinkoista viikkoa!Kommentit

 1. Oletpas tosiaan tehnyt hienoja ja kauniita löytöjä! Syystäkin olet iloinen, olisin minäkin :) Tuollainen lokerovati on tosi käytännöllinen (minulla on äidiltä saatuna sellainen ruskea ja pienempi, jota käytän vain tosi vähän). Ja emalikannun tahtoisin minäkin:)
  Aurinkoista uutta viikkoa sinullekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppiksellä on mukava ostella, kun ei käy niin kovasti kukkaron päälle ;) Mukavaa vikkoa sinullekin ❤❤❤

   Poista
 2. Minulle tuli nostalginen olo katsellessani ostoksiasi. Olen nähnyt osan tuollaisista astioista viimeksi lapsena mummolassa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on paljon Kaunismäen mukana tulleita vanhoja astioita ja nämä sopivat hyvin joukon jatkeeksi ❤❤❤

   Poista
 3. Kirppiksiltä tekee kyllä niin hyviä löytöjä. Hyviä löytöjä olet sinäkin tehnyt. Tuo Arabian lautanen on ihan super hieno ♥

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!