Oma koira korussa- ihanuuksia Samaskorulta

*kaupallinen yhteistyö

Sain valita Samaskorun valikoimista muutaman korun ja kun huomasin, että siellä on runsas valikoima koira- aiheisia koruja, oli selvä, että haluan Luna-korun!! Mittelspitziä ei valikoimassa ollut, tämä koru on nimeltään Pomeranian, mutta kaikki saksanpystykorvat ovat profiililtaan aika saman näköisiä, joten tämä kelpasi hyvin. Vai mitä olet mieltä yhdennäköisyydestä?


Valikoima on tosi laaja ja korut saa puisina tai akryylisina. Myös värejä on paljon. Tässä Labradorinnoutaja kaulakoru ja Chihuahua korvikset ❤Kaikki Samaskorun tuotteet tehdään Suomessa ja myöskin sen takia niitä on mukava ostaa! Valikoimaan pääset tutustumaan tästä


Tänään olemme nauttineet lämmöstä pihalla, minä etätöitä ja Luna pihavahdin töitä tehden. Koululaiset odottavat kovasti jo lomaa ja kai se meille aikuisillekin joskus koittaa ;D

Jos koirajutut kiinnostaa niin lisää niitä pääset lukemaan tästä: Kaunismäen koirajutut

Kommentit

 1. Kyllähän oman koirarodun tuotteet yleensä kiinnostavat. Meillä cairnterrieri. On tullut ostettua aiheeseen liittyviä kankaita, avaimenperiä ym.

  VastaaPoista
 2. Ihania koruja valitsit! Meidän koirat harvoin esiintyvät missään tuotteissa, muuten varmaankin hankkisin sellaisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne teidän koirulit on niin hauskan näköisiä! Ei tosiaan tainnut olla niistä koruja

   Poista
 3. Teillä on kyllä ihana ja suloinen koira ja korutkin ovat todella sieviä :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!