Omenahyve ja viikonlopputouhuja


Meillä on nyt jo kaksi kertaa tehty tätä omenahyvettä 
Kinuskikissan ohjeella, jonka tytär bongasi. Omenat ovat taikinan alla, joten ne jäävät ihanan meheviksi ja taikina taasen tulee ihanan rapsakaksi!


Vispasimme omenahyveen kaveriksi Floran vaniljakastiketta, joka on mielestäni valmisvaniljakastikkeista paras. Lapset kutsuvat sitä vaniljavaahdoksi ja ovat yhdessä sitä mieltä, että aikuinen hoitaa annostelun, koska muuten viimeiselle ei jää mitään!


Viikonloppuna oli pienten koulun Talvirieha. Sää ei varsinaisesti antanut aihetta riehaantumiseen, mutta tunnelma oli silti kohdillaan ja hei, voiko mennä pieleen, jos on kolme paloautoa parkissa pihassa? ;) 


Ison perheen Graalin malja, eli yhteinen ateria toteutui sunnuntaina ainakin melkein. On niin mukavaa laitella yhdessä ruokaa kun ei ole kiire mihinkään. Pieni päivälepo kruunasi sunnuntain ❤ Miten pienestä ihminen voikaan loppujen lopuksi olla onnellinen.


Päivälepoa ei koskaan jätä väliin Luna karvakorva. Me toivotamme energistä uutta viikkoa kaikille lukijoillemme ja toivotamme uudet lukijat tervetulleiksi ❤

Lisää leivontaohjeita löydät täältä ja uusperheen elämää täältä 

Kommentit

  1. Viikonlopputouhut kuullostavat rennon mukavilta. Omenahyve näyttää niin herkulliselta :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!