Wanhojen tanssit ja mietteitä lasten varttumisestaOlen vielä ihan pää pilvissä tyttären eilisten Wanhojen tanssien jäljiltä, niin paljon kauneutta, nuoruutta ja taitoa! 

Lasten kasvuvauhti myös aiheutti itselleni ihmetystä, kun katselin nuoria, joista osan olen tuntenut vauvasta asti. Vasta eilenhän me juttelimme vaippamerkeistä ja hörpimme tuttujen äitien kanssa kahvia perhekerhossa ja nyt ne samat vauvat ovat nuoria naisia ja miehiä. Itsehän emme ole vanhentuneet päivääkään😉


On upeaa nähdä, miten lapset varttuvat omiksi, upeiksi itsekseen, joko meidän tuella tai siitä huolimatta. He ajattelevat ympäristöä ja maapallon tulevaisuutta ja suhtautuvat suvaitsevaisesti erilaisuuteen. Vaikka en ole ihan varma onko netissä tarpeen viettää ihan niin paljon aikaa, kuin he siellä viettävät, niin ainakin nykyään nuorille on maailma ja sen moninaisuus ihan erilailla tuttu kuin meille, kolmen tv kanavan kautta maailmaa katselleille.

Niin paljon kuin lapsistaan kantaa huolta ja murehtii, teenkö asiat oikein, osaanko opettaa lapselleni taitoja, joita hän elämässä tarvitsee, on ihanaa, kun on niitä hetkiä kun huomaa, miten heidän siivet jo kantavat.


Ihanaa viikonloppua, kevät tuntuu tulevan💜

 Kävitkö sinä penkkareissa tai wanhojen tansseissa? 

Joko sinun kotikulmilla alkaa tuntua keväiseltä?

Muita Kaunismäen perhettä käsitteleviä juttuja löydät täältä

Kommentit

 1. Oi, miten kaunis wanha ja ihana puku! Meillä on vielä vuosia ennen kuin lukio on ajankohtainen, mutta joka vuosi ihastellaan wanhoja ja abeja. Lasten koulussa kun on oppilaita ensimmäisestä luokasta lukioon.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kaunis Wanha ja ihana puku! Pikku neiti oli nähnyt koulussa videota Wanhojen tansseista ja monen monta kysymystä oli herännyt sen jälkeen. Kuinka kauniita pukuja siellä olikaan ollut :) Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niistä huppariasuisista nuorista oli tosiaan kuoriutunut aikamoisia prinsessoja ja prinssejä ❤

   Poista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!