Pannacottaa viikonlopuksi
Jopas on taas ollut viikko, paljon en ole ehtinyt kotona olemaan. Mukavia juttuja kuitenkin on ollut ohjelmassa ja ystäviäkin olen saanut tavata 💜 Meillä on ollut tuo harvoin koittava viikko, että kaikki lapset ovat toisissa kodeissaan ja silloin keskitymme omiin töihin ja harrastuksiin. Tytär teki jo aiemmin pannacottaa ja tarjoili sen vaahterasiirapin kanssa, nams!

resepti löytyy täältä.


Pitenevät päivät tuovat minulle energiaa päiviin ja mielialakin on parempi. Koti on ihan siivousta vailla ja tiedän, että kun ensimmäiset aurinkoiset päivät tulevat, totuus paljastuu ja tämä täti ottaa mopin kauniiseen käteen ;) Nyt on kuitenkin työn ja viimeisten opiskelujen kanssa niin kiire, että olen yrittänyt olla stressaamatta. Nautitaan nyt vielä iltojen kynttilähämystä!


Lunta on todella tullut runsaasti Päijät- Hämeessä ja en voi muuta kuin todeta, että onpa ihanaa asua miehen kanssa, jonka mielestä lumityöt ovat hyvää kuntoilua ja joka tekee niitä mielellään. Kasat ovat nimittäin jo niin korkeita, että lunta on vaikeaa enää saada niihin.


Luna päivystää pihalintuja sohvalla. Siitä näkee hyvin pihalle!

Toivotamme Lunan kanssa mukavaa viikonloppua💙 Me menemme lauantaina katsomaa Putoillaan showta Sibeliustaloon, mitä Sinulla on suunnitelmissa?

Kommentit

 1. Ihanat kuvat ja Oijoi pannacotta on niin hyvää♥ Teille tuleekin hauska viikonloppua! Täällä saadaan viettää pitkästä aikaa vapaata viikonloppua:) Mukavaa viikonloppua ja rapsutuksia suloiselle Lunalle♥

  VastaaPoista
 2. Pannacotta on hyvää. En ole koskaan sitä itse tehnyt, mutta voisihan sitä joskus kokeilla. Meillä mies alkaa olla jo vähän väsynyt noihin jatkuviin lumitöihin ja se näkyy pihassa. Viimeisin urakka on ollut lumien pudottaminen katolta. Tänään menen työkeikalle ja huomenna on suunnitelmissa mennä käymään äitini luona. KIvaa viikonloppua Sinullekin, Virpi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä mies pudotti lumia katolta jo viime viikonloppuna ja tänään tuli suojakelin myötä lisää alas. Tänään on ihan vesikeli :( Kivaa viikonloppua!

   Poista
 3. Pannacotta on kyllä niin hyvää :) Lunta tosiaan on tullut ja reilusti nyt tänne meillekin. Mukavaa viikonloppua! Minulla viikonloppu kuluu töiden parissa.

  VastaaPoista
 4. Voi kun rupesi tekemään mieli pannacottaa :)
  Ihanaa viikonlopun jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 5. Pannacotta on yksi lempparijälkiruuista ja teen erilaisia versioita hyvin usein, koska yksi harrastukseni on ruuanlaitto. Tulin nyt vastavierailulle ja kirjauduin lukijaksesi. Terveisin Liisa P

  VastaaPoista
 6. Nam, pannacotta on niin hyvää :P
  Minä tein tässä taannoin Dumle pannacottaa, se vasta oli herkkupommi :)
  Kiva löytää blogisi Minnan (Kiljusten blogi) kautta.
  Kivoja talvipäiviä Varsinais-Suomesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tiesi tänne, tervetuloa! Dumle pannacotta kuullostaa niiiin hyvältä ❤

   Poista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!