Kirppislöytöjä

Kuvissa näkyy uusimmat kirppislöytöni, putkilotyynyt. Nämä tyynyt maksoivat vain 2,50e kappale, joten uskalsin ostaa, vaikka en ollut ihan varma sopivatko ne mitoiltaan puusohvan päätyihin, johon ne heti visioin.

Kotiin päästyä ilahduin kun tyynyt sopivat sohvalle kuin olisivat siihen tehdyt!Sävykin sopi mukavasti sohvaan. 

Muita sisustusaiheisia juttuja löydät sivulta sisustus
Meillä on ollut tavanomaisen vauhdikas viikko, johon lisämausteen ovat tuoneet lumisateet, jotka ovat hidastaneet työmatkoja niin autolla kuin junallakin. Myös bussit ovat myöhästelleet ja pahin oli kun yhtenä aamuna lapsi odotti tunnin pysäkillä pakkasessa! :( Loppuviikosta lapsiin iskikin flunssa, joten onneksi olen voinut tehdä etätöitä.
Lumikolalle on riittänyt töitä ja huomenna kuulemma pudotetaan lumet katolta. Sitä on nimittäin nyt vielä enemmän kuin tässä kuvassa. Itsehän en tietenkään katolle uskalla ja hirvittää sekin kun mies menee sinne!
Yhtä ei lumentulo haittaa, nimittäin Lunaa! Se uppoaa jo kaulaa myöten, mutta ei haittaa, se vain villiinnyttää sitä entistä enemmän. Eteneminen tapahtuu loikkimalla :) 
Illalla sitten on mukava käpertyä sohvalle telkkaria katsomaan💜 Tänään suunnitelmissa pizzaa ja Voice of Finlandin katselua. Viikonloppuna jatkamme tyttären vanhojen tanssi-kenkien etsintää, huh mikä homma niiden löytämisessä on. Kun sen lisäksi, että niiden pitäisi olla kauniit ja sopia pukuun, niillä pitäisi myös pystyä tanssimaan!

Jos et vielä seuraa meitä Facebookissa, kannattaa käydä klikkaamassa tykkää ja seuraa nappulaa Kaunismäessä fb- sivuilla 👍 Sieltä näet uusimmat päivitykset ja kuvat.

Jos vierailet Kaunismäessä ensimmäistä kertaa ja haluat tutustua meihin paremmin voit käydä lukemassa Kaunismäessä- blogin tarinan

Toivotan ihanaa viikonloppua!💖 Mitä Sinun hyvään viikonloppuun kuuluu? Löhöilyä vai menoa?






Kommentit

  1. Olipas kiva löytö kirpparilta ja sopii juuri tuohon sohvaan. Teillähän näyttääkin lunta olevan ihan reilusti. Siinnä saakin pikkukoira hyppiä lumessa, että pääsee eteenpäin.

    VastaaPoista
  2. Tyynyt ovat tosiaan kuin tehty tuohon puusohvaan; aivan oikean mittaiset. Lunta on nyt tullut kyllä niin paljon, että niitä on hyvä pudotella pois katoilta. Painoa kertyy yllättävän paljon.

    Kivaa viikonloppua ja onnea kenkien metsästykseen ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin :) Siellä se mies nyt huhkii katolla ja lunta putoilee ikkunan takana! Onneksi on köydellä kiinni <3

      Poista
  3. Hieno löytö ja kiva kun nuo tyynyt olivat noin sopivat! Kyllä vaan on lunta riittänyt ja lisää tulee:) Luna on niin suloinen♥ Oikein mukavaa alkanutta helmikuuta ja viikonloppua sinne teille♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin sinne, taas tupsutti lisää lunta! 😊

      Poista
  4. Kivat kirppislöydöt. Minäkin tykkään niitä harrastaa. Onnea kenkien etsintään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, neiti itse ottaa hyvin rauhallisesti, äidillä meinaa stressi iskeä kun kengät puuttuu!

      Poista
  5. Hyvät kirppislöydöt! Itse en ole käynyt kirppiksellä aikoihin. Päinvastoin tavaraa pitäisi viedä kirppikselle. Meillä oli eilen säbäturnausta ja futispeli. Siskon miehen synttäreitä juhlimme mäkeä laskemalla ja loimulohella herkutellen. Tänään on vuorossa koristurnaus ja talkoot edustuksen korispelissä. Altiivinen viikonloppu. Parasta on, että saatiin mies kotiin työmatkalta Singaporesta.
    Kivaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania viikonlopputouhuja teillä! Meillä oli hyvin rauhallista kun lapset oli flunsassa ja mä tein töitä. Vaihteeksi näin ;)

      Poista
  6. Niinpä, kirppiksellä voi käydä tuuri 😊

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!