Talven riemuja!


Sunnuntai- illan terkut meidän höpsöltä porukalta! Tänä viikonloppuna on nautittu talvikeleistä ja ulkoilusta. 


Erityisesti Luna- koira on kunnostautunut hankihyppelyssä, lunta kun alkaa olemaan sen verran paljon, että hän joutuu etenemään kaninloikilla ;) Harmina Lunalla on tassuihin kertyvät lumipaakut, jotka kovasti haittaavat loppumatkasta menoa.
Lauantaina koko porukka innostui lähtemään luistelemaan ja itsekin olin ekaa kertaa tänä talvena jäällä. Pyllähdyksiä sattui, mutta itse onnistuin onneksi pysymään pystyssä. 


Ikä on tuonut mukanaan sen, että huomaan pelkääväni kaatumista niin luistimilla kuin suksillakin. Jos hitaasti ja varovasti luistelemisesta olisi jaettu palkintoja, meikäläinen olisi ollut vahvoilla!


Aurinkokin on näyttäytynyt ja kylläpä se tuntuu kirkkaalta taas pitkästä aikaa!


Tänään kävimme sunnuntaikävelyllä ja koska pojat olivat mukana, kävely ei tietenkään ollut mikään tavanomainen kävely! Heillä oli mukana lumiskeitti ja skuuti, johon on talveksi vaihdettu pyörien sijaan lumipotkulaudasta irroitetut sukset. No niillähän pääsee alamäkeen ja kovaa! Niillä pääsee myös rähmälleen lumipenkkaan, mikä kirvoitti monet makoisat naurut...


Instagramissa tarinoissa videoita Lunan lumileikeistä ja lasten mäenlaskusta.


Lauantaina ehdimme myös kirppiskierrokselle ja teimme ihan mahtavia löytöjä! Niistä juttua lisää kunhan ehdin kuvailemaan. Huomenna aloitan uuden työn ja olen siitä ihan huippuinnoissani!

Ihanaa alkavaa viikkoa 💙Kommentit

 1. Upeita talvikuvia, joista välittyy hienosti talven kauneus ja mukava yhdessä olo. Ihanaa uutta viikkoa.

  VastaaPoista
 2. Ihana fiilis siellä!!! Täällä meitin seniori jäi raasu jumiin myös tuonne hankeen, ja taasen tuo rotikansekoitus jäi jumiin vähän kun koko40kg massalla hyppäsi ojaan, joka täynnä lunta.... :D voi raasua, kiskoin sitten valjaista vähän apuna...en ole muuten laittanut näköjään tuohon luetuihin blogeihin tätä, joten laitan heti!!! Kun on sama pää.... huoks.... Ihanaa viikkoa sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luna on niin kevyt ja ketterä, että se loikkii menemään hangessa, vaikka uppoaa sinne kaulaa myöten! :D Mukavaa viikkoa!

   Poista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!