Eka viikko uudessa työssä!

Heippa ystäväiset! Luna tässä näyttää viattomuuden mallia. Hän ei suinkaan ole siepannut näitä villasukkia, ne vaan itsestään pomppasivat siihen viereen :D

Itselläni on ensimmäinen viikko takana uudessa työssä. Aloitin asiantuntijana Liikkuva lapsi varhaiskasvatuksessa hankkeessa, josta olen tosi innoissani! Työmatka piteni rutkasti, mutta silti tämä oli niin kiinnostava juttu, etten voinut olla hakematta tätä paikkaa. Pienten lasten liikunta on muodostunut itselleni sydämen asiaksi ja mikäs sen ihanampaa, kuin saada työskennellä itselle tärkeän asian parissa.

Haikeaa oli kyllä jättää päiväkoti ja siellä ihanat lapset ja työkaverit. Meni roska silmään läksiäisissä, kun lapset lauloivat. Mutta ihana huumori pelasti tämänkin haikean hetken. Olemme antaneet lapsille syntymäpäivälahjaksi lahjakortteja, joilla saa joko ylimääräisen lelupäivän, pelipäivän tai luvan nukkua päivälevolla väärin päin. No, minulle oli valikoitunut lahjaksi väärin päin nukkuminen ja tokihan sen toteutin! 
Vapaa- aika on minulla todella kortilla nyt kun uuden työn lisäksi kesken on yksi aiemmin aloitettu sivutyö ja edelleen ne keskeneräiset opinnot. Voitteko kuvitella, että kun aloin todistuspyyntöä yliopistolle laittelemaan, niin he siellä huomasivat, että neljä opintopistettä puuttuu. Neljä! No, eteenpäin sanoi mummo lumihangessa ja nyt olen sitten vielä yhdellä kurssilla.
Muut harrastukset ovat toistaiseksi jäähyllä, samoin kodin sisustaminen, mutta Lunan kanssa lenkkeilystä olen pitänyt kiinni aina kuin vain suinkin mahdollista. Liikunta, ulkoilu ja raitis ilma tekevät ihmeitä! Pakkasta meinaa välillä vaan olla vähän turhan paljon, Lunan tassuja palelee, vaikka hän muuten on tarpeeksi pörröinen pakkaskelille.

Onkos sinulla vuosi alkanut kiireisissä vai leppoisissa merkeissä? Ja onkos sinun kotiseuduilla tarennut ulkoilla?

Ihanaa alkavaa viikkoa💙

Kommentit

 1. Ihan ensinnäkin; kyllä osaa koiruus olla viattoman näköinen :) Meidänkin sukkavaras katselee juuri tuolla tavoin...
  Ja toisekseen, onnea uuteen työhön! Kuulostaa todella kivalta pestiltä ja on arvokasta työtä (kuten toki tuo edellinenkin). Kiirettä siis piisaa.
  Itselle riittää ihan tämä yksi työ ja sen mukanaan tuomat pitkät päivät ja reissaaminen.
  Vauhdikasta tammikuun loppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viattoman esittäminen on yksi koirien keskeistä taidoista! ;) Kiitos ja mukavaa viikkoa <3

   Poista
 2. Onnea uuteen työhön! Vuosi on alkanut tavallisella arkitouhuilla päivät töissä ja illalla kotitouhut ja harrastukset jne.. Välillä melkoista rumbaa.. pakkanen on paukkunut kovissa lukemissa, mutta on kuitenkin yritetty myös ulkoilla pakkaista huolimatta. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu rumbaa se arki on kyllä, mutta tavallaan aika ihanaakin <3 Kivaa viikkoa :)

   Poista
 3. Oih, onnea uuteen työhön! Tuo koirulin katse...samaa täällä yritetään :D en ole mitään kyllä vienyt, säilytän vaan kenkiäsi... Meitin nuorin koiruli väittää. Vähän haipakkaa menoa on, ja pitää priorisoida välillä!
  Mahtavaa viikkoa sinne Virpi! <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!