Puhu hyvää selän takana- haasteNappasin seuraamastani ihanasta Maatiaiskanasen elämää - blogista kivan haasteen. Tässä alkuperäinen haasteteksti:

Jokainen tietää, miltä tuntuu, kun selän takana puhutaan pahaa.  Ja jokainen siihen varmasti ajoittain syyllistyy itsekin. Mutta, nyt haasteena kaikille; Puhu HYVÄÄ jostakin kanssasisaresta/kanssaveljestä selän takana. Ei yleismaailmallisesti, vaan rehellisesti suoraan ja asioiden oikeilla nimillä <3 He, jotka eivät bloggaa, voivat hyvin osallistua kommenteissa tai muulla haluamallaan tavalla. Levitetään hyvää fiilistä ympärillemme, eikös juu? Jokainen voi varmasti kuvitella, miten kiva on löytää itsestään positiivisia asioita jonkun toisen blogista <3 Samalla lukijat voivat löytää itselleen uutta mukavaa luettavaa!


Seuraan monia blogeja, joista osa on jo hyvin tunnettuja. Tähän haasteeseen halusin valita myös vähän pienempiä blogeja, joista ajattelin teidänkin ehkä saavan uutta luettavaa. Seuraan pääasiassa blogeja, joiden aihepiirinä on käsityöt, puutarha tai yleinen kotoilu. Erityisesti muut maalla- asujat kiinnostavat!

Ensimmäisenä ihana Uutar käsityöblogi, jossa on myös koruja. Itse en ole viime aikoina paljoakaan ehtinyt käsitöitä tekemään, joten katselemalla toisten aikaansaannoksia saan edes vähän käsitöitä elämääni :)

Käsityöaiheessa kun ollaan, on pakko mainita Päden paja , tuo askartelun ja ihanien kuvien aarreaitta! En ymmärrä miten joku ehtii saada niin paljon kaunista aikaiseksi, mutta kiva sitä on seurata ja ihailla.

No sitten kevättä kovasti odotellessa on kiva fiilistellä upeiden puutarhojen äärellä. Lempi puutarhablogini ovat: 

Tiiun Puutarhahetki - suurten unelmien puutarhablogi, jossa ihastuttaa kauniiden kuvien lisäksi runsas puutarhatieto. Tällainen mutu- tuntumalla puutarhaa hoitava oppii paljon uutta tätä blogia lukiessa!

Pihakuiskaajan matkassa blogissa on ihania puutarhakuvia meiltä ja maailmalta. Anneli kertoilee blogissa myös arjen touhuista lastenlasten kanssa <3

Blogissa Kukkaiselämää saa seurata Sadun puutarhahommia ja mukana seikkailee ihana Mikki- koira.  Blogilla on myös You tube- kanava ja se on yksi Suomen seuratuimmista puutarhablogeista.Ja sitten vielä sitä maalaiselämää, josta tykkään kovasti lukea kun on tätä samaistumispintaa! Millaista on asua maaseudulla ja minkälaisia iloja ja haasteita se tarjoaa :)

Kissankulman väki - blogissa Hilu kertoilee elämänmakuisesti perhe- elämästä maalla. Mukana pyörivät tietysti myös eläimet <3

Koko tätä postausta ei olisikaan ilman iki- ihanaa Maatiaiskanasen elämää - blogia! Juttua puutarhasta ja tietenkin niistä kanoista :)Blogissa on niin ihanan positiivinen fiilis, että sitä lukiessa tulen aina hyvälle tuulelle.

Seuraan myös muita hyviä blogeja, joten luulen, että jatkan niiden jakamista hyvän puhumisen hengessä, joten seuraa tätä tilaa!


Kaunismäessä elämä sujuu normaalisti, eli on täynnä yllätyksiä, kuten se, että viemäri jäätyi, eikä kotivakuutus korvannut ruhtinaallisesta sulatuslaskusta penniäkään! Ja polttopuut loppuivat, mutta pakkaset jatkuvat. Joten taas selailin jo kerrostaloasuntojen ilmoituksia ja olin muuttamassa kaupunkiin... Mutta enpä tiedä. Kevätaurinko paistelee ja ihanat naapurini kippasivat kuormallisen puita suoraan vajan ovesta sisään, joten maalla alkaa taas olla ihan mukavaa :)

Nappaa tästä omaan blogiisi haaste, tai jaa kommentteihin kivoja blogeja! 

Ja käy tykkäämässä Facebookissa 
Kaunismäen sivuista! 

Aurinkoisia kevätpäiviä Sinulle 💙


Kommentit

 1. Kiitos paljon ihanista kehuistasi!<3 Voi, miten hyvä mieli tulikaan tätä lukiessa. Upea blogi on sinullakin ja sitä mielelläni luen.<3 Aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä Tiiu, blogisi on niin ihana, että sitä on helppo kehua <3

   Poista
 2. Oih, kiitos <3 Täytyy myöntää, että luin tätä ihan tippa linssissä *halaa* Olipas todella ihanasti kirjoitettu blogistani <3 Kivoja blogeja olet tähän laittanut, suurin osa olikin itselleni tuttuja. Ainoastaan yksi oli itselleni vieras ja se asia täytyykin korjata samantien <3
  Todella hienoa, että osallistuit tähän haasteeseen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta haasteesta ja siitä, että jaksat meitä ilahduttaa ihanalla blogillasi! Itsellekin tuli niin hyvä mieli tätä kirjoittaessa <3

   Poista
 3. Aivan ihana haaste. Ja Maatiaiskananen on ihana myös. Häntä seuraankin. Nyt kun löysin sinut fb.n blogiryhmästä, seuraan myös sinua. Haaste on niin Huippu, että nappaan sen mukaani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, tervetuloa seuraajaksi! Kävinkin vastavierailulla kivassa blogissasi ja liityin lukijaksi. Kiva jos haaste jatkaa matkaansa mukanasi, koskaan ei voi puhua liikaa hyvää <3

   Poista
 4. Voi lämmin kiitos Virpi. Olipa tämä kiva yllätys. Hyvää kevään odotusta sinulle ja aurinkoa odotellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, kai se puutarhakin sieltä lumen alta joskus löytyy! :)

   Poista
 5. Olipa ihana postaus ja niin kauniit kuvat♥ Kiitos mieltä lämmittävistä sanoista, olen kyllä niin iloinen että sinäkin olet täältä blogimaailmasta löytynyt..olet aarre♥ Voi harmi kun putket jäätyivät, mutta on kyllä kiva kun on tuollaiset naapurit! Ihanaa alkavaa viikonloppua ja kevättä sinne Kaunismäkeen❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päde, on niin kiva löytää uusia blogiystäviä :) Se onkin tämän homman paras puoli. Aurinkoista viikonloppua <3

   Poista
 6. Kiitos Virpi kauniista sanoistasi! Ja aurinkoisia kevätpäiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä, hyvää on helppo kehua :) Ihanaa viikonloppua <3

   Poista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!