Miten saat wifin kantamaan koko taloon?


Netti lagaa


YHTEISTYÖSSÄ BUZZADORIN KANSSA: Nuoriso huutaa "Äiti, netti lagaa, tee jotain!" "Menkää muut pois netistä, mun video ei pyöri!"  Itse yrität maksaa laskuja verkkopankissa ja yhteys junnaa. Tuttua? Meillä ainakin. Yksi maalla suuressa talossa asumisen haasteista on tietoliikenneyhteydet. Netti ei toimi, tv ei näy ja puhelin ei kuulu 😒

Ratkaisu?

Meillä on kokeiltu kaikkea, eri operaattoreiden mokkuloita ja nettitikkuja erilaisilla antenneilla ja vahvistimilla, mutta EI, kaista vaan ei riitä. Joten nyt maksan hunajaa kiinteästä nettiyhteydestä, jota ei voi kilpailuttaa, koska palveluntarjoajia alueella on tasan yksi. Myönnettäköön, yhteys on vakaa ja hyvä, MUTTA, voi harmituksen harmitus, kun se ei kanna kuin puoleen talosta. Joten kun Buzzadorin kautta tarjoutui testattavaksi Netgear Nighthawk Wifi extender, lähdin heti mukaan, tosin hieman epäileväisin mielin. 
Helppo asennus

En todellakaan ole mikään tekninen ihminen ja jo pelkkä käyttöohjeiden lukeminen saa verenpaineeni nousemaan, joten olin varautunut, etten selviä laitteen käyttöönotosta ilman perheen teknistä tukea. Pelkoni oli kuitenkin turha, asennus oli todella helppoa ja kerrankin käyttöohje oli todella selkeä.


Johto seinään, laite päälle ja paina nappia, siinä kaikki!Laite laajentaa wifin kantaman ja toimii samalla wifi- nimellä. 

Kaunismäkin on vanha, moneen kertaan laajennettu talo, jonka alakerta on kallioisessa rinteessä. Sisällä on entisiä ulkoseiniä, joten wifin tiellä on monenlaista estettä. Tämä laite sai wifin toimimaan jopa alakerrassa, missä ei toimi edes puhelimen mobiilinetti! 


Tekniset hienoudet

Kuten jo mainitsin, en ole ollenkaan perillä teknisistä asioista, joten laitteen teknisiä hienouksia en osaa selitää. Mielestäni parhaat laitteet ovatkin juuri niitä, joita voi sujuvasti käyttää ilman, että tarvitseekaan ymmärtää niiden tekniikkaa. Tässä kuitenkin kiinnostuneille faktaa kopioituna www.verkkokauppa.com sivulta:

Netgear EX8000 on huipputehokas 802.11ac-standardiin perustuva langaton Wi-Fi -laajennin, jonka avulla voit laajentaa olemassa olevaa langatonta verkkoa vaivattomasti. Laite käyttää yhtä verkon nimeä ja pystyy saavuttamaan jopa 3000 Mbps tiedonsiirtonopeuden.

Toistin tukee 2,4 GHz, 5 GHz ja 5 GHz -taajuuksia samanaikaisesti ja mahdollistaa langattoman tiedonsiirron häiriöttömästi. Ethernet-portin avulla myös langallinen verkkolaite kuten digiboxi tai pelikonsoli voi liittyä nopeaan langattomaan verkkoon. Laitteen asennus on tehty erittäin helpoksi WPS-näppäimen avulla - pystyt liittämään sen yhteensopivaan reitittimeen vain yhdellä napin painalluksella.

Lisää faktaa löydät ylläolevan linkin takaa. Laite on myynnissä myös muissa kaupoissa.


Kaunismäessä on nyt tyytyväinen emäntä, jonka korvat lepäävät, kun kaikilla netti pelittää ja itsekin pystyn kirjoittelemaan tätäkin päivitystä alakerran rauhassa. Eli tätä tuotetta on todellakin helppoa suositella kaikille, jotka tuskailevat wifin kantavuusongelmien kanssa 😊

Oikein ihanaa ja aurinkoista viikonloppua Sinulle 💙

Kommentit

  1. Tutulta kuulosti:) Tuollaisesta buzzadorista en olekkaan kuullut ja tuo laite kuulosti kyllä hyvältä! Tämä pitää esitellä perheen miesväellekin:) Ihanaa alkanutta viikkoa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Buzzador on ihan kiva, sinne voi ilmoittautua testaajaksi ja sitten saa itse valita, mihin kampajoihin hakee mukaan. Aurinkoista viikkoa :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!