Testissä Braun Silk-épil 3-3170


Lähdin mukaan Smartsonin kampanjaan testaamaan Braun Silk-épil 3-3170 epilaattoria, sillä olen pitkään harkinnut epilaattorin hankintaa.  Laite on kuitenkin tähän asti jäänyt hankkimatta, koska mietitytti, että jos en pidäkään siitä, niin laite jää käyttämättä. Minulla on todella herkka iho, joten epäilytti, miten se epilointiin reagoi. Epäilykseni olivat kuitenkin turhia, sillä alun jälkeen epilointi ei sattunut läheskään niin paljon kuin etukäteen pelkäsin, eikä ihoni mainittavammin ärtynyt. 


Epilointi palkitsee vaivan siinä mielessä, että iho pysyy paljon kauemmin sileänä, eikä inhottavaa sänkeä tule. Seuraavilla kerroilla epilointi on lisäksi paljon helpompaa ja nopeampaa. Kainaloihin ja bikinirajaan en kuitenkaan uskaltanut laitetta kokeilla.


Toivotan Sinulle aurinkoista viikkoa ja mukavaa pääsiäisen odotusta💛💚

Kommentit

 1. Hyvä, että tuote vaikuttaa hyvältä ja käyttökelpoiselta :) Mukavaa pääsiäisen aikaa myös Sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa oikein hyvältä! Mukavaa pääsiäisviikkoa❤

  VastaaPoista
 3. Moikka sinne, tulin oman blogini kautta kahtelemaan ja ihana blogi onkin! Itselläni on tuo sama vispilä (yleis-sanani kaikille laitteille) ja on ihan kelpo laite! Kiva kun tuli moikkaamaan mun pinkkejä sukkiksia me naisten sivuille, laitan tähän oman blogini osoitteen, jos vaikka haluat tulla moikkaamaan? Lopettelen siellä me naisissa ja keskityn tuohon omaani :) ja hei, saitpa minusta uuden lukijan! Ihanaa pääsiäistä sinne <3

  Terkuin, Maarit

  https://hotterthaneve.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, tervetuloa lukijaksi :) Täytyypä käydä vierailemassa blogissasi. Aurikoisia kevätpäiviä!

   Poista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!