Uusi vuosi ja vihdoin aurinkoa!


Oikein hyvää uutta vuotta kaikille ihanille lukijoilleni! Blogi on viettänyt vuodenvaihteen hiljaiseloa Kaunismäen joulukiireiden takia, mutta on kiva huomata, miten vanhoillekin jutuille kertyy lukukertoja. Jonkinlainen talviväsymyskin on vaivannut, toivotaan, että nyt alkaa pirteämmät ajat kun valoa kohti mennään. Yllä olevassa kuvassa näkyy tämän talven uusi valohankinta, valoporo. Lapset yllyttivät koko syksyn ostamaan isoa valoporoa, joka aina tervehti meitä Tokmannin eteisessä, mutta pidin sitä aivan liian isona ja kalliina. Onneksi löysin tämän pienen (ja edullisen) valoporon. Täällä maaseudun pimeydessä valot todella pääsevät oikeuksiinsa! Valoporokin loistaa kauas tielle asti. Lunan ensimmäinen joulu sujui hyvin. Kuusi oli hänen mielestä kiva vesikuppi, jonka keskellä nyt vain sattui kasvamaan kuusi ja lahjapapereiden repiminen oli hauskaa.Uuden vuoden ilotulitukset huolestuttivat etukäteen, koska Luna on aika arka ja vietimme aattoa kaupungissa. Aaton "pommitus" sujui kuitenkin rauhallisissa merkeissä sisällä, verhot kiinni ja telkkari auki.


.


Tässä Luna poseeraa joulukorttikuvassamme, paita vähän ahdisti ja tonttulakki sai retuutusta, mutta namipussin avustuksella kuva saatiin kun saatiinkin otettua! Kun laitoin Lunalle joulupaidan ensimmäistä kertaa hän seisoi n. 10 min paikalleen jähmettyneenä, mutta huomasi sitten, että paita ei estä liikkumista!

Muutama ihanan valoisa talvipäivä on jo ollut ja ulkoilemaanhan silloin täytyy päästä. Aurinko tuntuu ihan kamalan kirkaalta, mutta kyllä valo antaa energiaa ja toivoa siitä, että kevättalvi toisi mukanaan kauniimpia säitä ja kirkkaampia päiviä
Minä ja Luna toivotamme hyvää alkanutta vuotta kaikille lukijoille ja karvakamuille! Kuulisin mielelläni mitä konsteja teillä on väsymyksen torjuntaan ja miten teillä on vuosi lähtenyt käyntiin?

Kommentit

  1. Vastaukset
    1. Kiitos. Mä niin innostuin kuvailemaan kun tuli niin kaunista :)

      Poista
  2. Ihania kuvia! Kaunista. Minä torjun talviväsymystä suuntaamalla katseet jo kevääseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo näin täytyy tehdä. Nämä kirkkaat päivät antavat jo lupauksen valosta!

      Poista
  3. Ihanuus mitä kuvia,niin upeita kaikki! Luna on kyllä suloinen❤ Mukavaa alkanutta vuotta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! Kyllä Luna on sellainen elämän ilostuttaja :)

      Poista
  4. Suloinen Luna ja joulupaita <3

    VastaaPoista
  5. Kauniita talvisia kuvia ja suloinen Luna! Hyvää viikonloppua sinulle ja rapsutuksia Lunalle!

    VastaaPoista
  6. Kauniita kuvia. :) Minäkin torjun talviväsymystä siirtämällä katseen ja ajatukset kohti kevättä. Reipas ulkoilu auttaa myös. :)

    VastaaPoista
  7. Kauniita talvikuvia! Aurinkoa päiviin!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!