Tyhjästä skumppapullosta ihana valaisin!


Miten tyhjä skumppapullo muuttui kauniiksi valaisimeksi?
Olimme pari viikkoa sitten Helsingissä synttärijuhlissa ja koska samalla sattui olemaan ensimmäinen vuosipäivämme, päätimme tehdä reissusta miniloman ja yövyimme ihanassa Hotel Indigossa Bulevardilla.


Näköalat yli Helsingin kattojen olivat huippuhienot, huone avara ja mukava ja aamiainen herkullinen, joten voin lämpimästi suositella tätä viihtyisää hotellia. Ja tämä EI ole kaupallinen yhteistyö, vaan ihan oma mielipiteeni 😀Pitihän juhlapäivää juhlistaa skumpalla ja muistelin, että Stockan Alkossa on kuohuvaa kylmäkaapissa. Ihan täysin viehättävän pullon takia valikoitui tämä Freixenetin Prosecco, mutta oli muuten tosi hyvää!


Kaunis pullo lähti tyhjänä mukaan, koska ajatus valopullosta iti jo päässä. Valosarja on Airamin miniledi, jossa on sähköjohto. En halunnut pattereilla toimivaa, kun ne mielestäni himmenevät tosi nopeasti ja pattereita saa olla koko ajan vaihtamassa. Valot säkenöivätkin pullossa ihanasti!


Pari päivää katselin valopulloani tyytyväisenä, kunnes muistin kirppikseltä ostamani valkoisen lampunvarjostimen. Siihen vielä yhdistin pullolamppusarjan ja tadaa- lamppu oli valmis! No, tottapuhuen, varjostin istui huonosti lampunkantaan ja kanta ei mahtunut ilman muokkausta pulloon, mutta sinnikkyydellä sain kaikki osat lopulta yhteen.Nyt vielä mietin mihin kodissani sijoitan tämän uuden lampun, mutta se on aivan varmaa, että syksyn pimetessä se tulee olemaan ahkerassa käytössä!


Tässä vielä hauska yksityiskohta hotellihuoneemme sisustuksesta, Minna Parikan kenka. Hotel Indigo on design teemalla sisustettu, joten suomalaista muotoilua näkyi kaikissa tiloissa. 

Miniloma tulikin sopivaan saumaan, koska ihan kohta taitaa alkaa syksyn haravoinnit ja muut puutarhatyöt, joten tulevat viikonloput vietetään ihan toisenlaisissa tunnelmissa. Aurinkoa syyspäiviisi toivottelee Virpi ja vahtikoiraksi kovasti opetteleva Luna!Kommentit

 1. Onnea ensimmäisen vuosipäivänne johdosta! Kivasti olette juhlistaneet merkkipäivää. En ole tuossa Indigossa koskaan yöpynyt, kiitos vinkistä. - Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kiitos onnitteluista ja hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunis pullo. Mahtava idea tuo lamppu! Tosi tunnelmallinen. Tuollaisen voisi tehdä itsekin. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kannattaa tehdä, on tosi nopea ja helppo, varsinkin jos ei laita varjostinta. Mukavaa viikonloppua sinnekin :)

   Poista
 4. Onnea vuosipäivän johdosta, ihana tuollainen pienikin irtiotto yhdessä! Tulipas tosi upea lamppu. Mahtava taito osata tehdä vanhasta jotakin uutta ja hianoa!
  Söpis-Lunalle rapsutuksia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Rapsutukset toimitettu, Luna kiittää :)

   Poista
 5. Hieno valaisinidea ja kaunis toteutus, kaunis kimalteleva pullo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva oli sitä värkkäillä. Tällaiset pienet projektit on kivoja kun ne ehtii saada valmiiksikin :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!