Lunan kuulumisia ja arvonnan voittajaKlipsutin- arvonta on suoritettu virallisen valvojan kuonon alla ja voittaja on Heidi E! Viesti laitettu😃

Jos et voittanut ja jäit kaipaamaan omaa Klipsutinta, klikkaa itsesi osoitteeseen https://www.klipsutin.fi/ ja tilaa omasi. Malleja on useita!Lunalla sujuu päivät vauhdikkaasti koiranhommissa, eli leikkien, ulkoillen, nukkuen ja tietenkin kaikelle mahdolliselle haukkuen, vahtikoira kun on! Esim pimenevät illat ovat tuoneet uuden haukunnan kohteen, kun Luna näkee ikkunassa oman heijastuksensa, hui kauhistus, ulkona väijyy toinen koira!!Remmissä kävelemistä on kovasti harjoiteltu ja kuten kuvasta näkyy, se sujuu jo oikein mallikkaasti 😆Yöt Luna nukkuu mukavasti emännän vieressä, omalla pedillään. Touhua tällä mäellä riittää niin kovasti päivän mittaan, että yöunille hän rauhoittuu ongelmitta ja usein jo ennen muuta talonväkeä!Omassa ulkoiluaitauksessa Luna viihtyy niin hyvin, ettei hyvällä ilmalla välittäisi toisinaan tulla sisään ollenkaan. Aitauksen eritysen mukava puoli on, että heti nurmen alta löytyy ihanaa hiekkaa kaivamiseen! Mutta sitä ei tämä hauva-vauva meinaa millään käsittää, että minkä takia kaivuutöiden jälkeen joutuu suihkuun?!

Kiitos kaikille arvontaan osallistujille, tervetuloa mukaan uudet lukijat ja paljon onnea arvonnan voittajalle! Kriikunat kypsyvät hyvää vauhtia ja kohta täällä ihmetelllään, että mitä ihmettä niistä voisi tehdä? Aurinkoisia syyspäiviä kaikille!

Kommentit

 1. Suloinen Luna��Mukavia syyspäiviä teille sinne Kaunismäkeen myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luna kiittää! Se on sellainen hassun höpsö ilostuttaja <3

   Poista
 2. Onnea voittajalle! Onpa söpö tuo Luna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luna kiittää ja lähettää terkkuja, tässä se sylissä katselee näitä blogi-juttuja :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!

Suositut postaukset!