torstai 11. toukokuuta 2017

Stabilo Woody 3-in-1 kynät


Pikkutaitelija vauhdissa

Kaupallinen yhteistyö: Osallistuimme Buzzadorin Stabilo Woody 3-in-1 kynien buzzaukseen. Saimme kokeiltavaksemme 6 kpl laatikon värejä + teroittimen. Nämä kynät kiinnostivat minua myös työni puolesta, joten päätin lähteä mukaan testaukseen. 


Näillä kynillä voi piirtää kaikille koville pinnoille ja ne tosiaan lähtivät suht helposti kostealla pyyhkimällä pois. Seinään ei kyllä uskallettu kokeilla 😉 Tässä peiliin on tekeillä jonkinlainen peli, jossa voi kuulemma ajella pikkuautoilla!

Kynillä syntyi myös synttärikortti kaverille. Kokeilin kyniä itsekin ja pidin niistä kovasti, sillä ne ovat tosi pehmeitä ja väriä lähtee ihanan runsaasti. Tuntu on pikemminkin pehmeän liidun kuin puuvärin. Väriä voi myös levittää siveltimellä vesivärin tapaan. Värit eivät sekoitu erityisen hyvin keskenään ja tästä eräs vähän isompi taitelija antoi palautetta, että siksi tarvittaisiin enemmän sävyjä 😊Voin kyllä suositella näitä pienille taiteilijoille ja miksei vähän isommillekin. Näistä ilmeisesti löytyy myös 18 kpl paketti, jossa värisävyjä on enemmän ja harkitsen sen hankkimista meille kotiin.

Värikkäitä hetkiä kaikille toivottelee Kaunismäen taiteilijat💙

2 kommenttia:

  1. Mukava esimerkki kaupallisesta yhteistyöstä. Kiva kun löytyi hyviä tuotteita. - Mukavaa torstaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on Anneli, tämä tuote sopi meille kuin nenä päähän! ;) Itsekin tykkään lueskella toisten arvioita kiinnostavista tuotteista. - Mukavia kevätpäiviä sinnekin <3

      Poista

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!